Lunsjbreak

I dag har jeg hatt en veldig avslappende, men koselig lørdag! Etter to dager med litt sene kvelder var det godt med en dag uten noen spesielle planer. Jeg våknet sent (til min store fortvilelse siden jeg ikke rakk frokosten…), men det var nok også veldig nødvendig med et par timer ekstra søvn! Jeg fikk heldigvis reddet morgenen med smoothiebowl fra KYND levert til rommet og et par timer med serie i sengen. Selv om jeg er i Bali kom hverdagen veldig fort og jeg stresser ikke med at jeg MÅ gjøre noe hver eneste dag, det er en deilig følelse. Skole får jeg heller ikke gjort så mye av om jeg ligger å soler meg hele dagen, for gud det tapper veldig på energien. 

Nå skal jeg snart legge meg for i morgen skal vi ha kidsday på pt campuset! Det gleder jeg meg VELDIG til. Det skal bli gøy å leke med alle barna og forhåpentligvis får de en kjempehyggelig dag sammen med oss. Jeg har hørt at de gleder seg alltid like mye hvert år og det er naturligvis veldig forståelig. De er ikke ofte utenfor barnehjemmet, så det er veldig hyggelig at Gostudy har hatt samarbeid med dem i så mange år nå. Vi skal også ha auksjon hvor alle pengene som blir samlet inn går til barnehjemmene. Mange har tatt med seg mat fra Norge, og på dager som det kan en boks med leverpostei bli solgt for over 500 kroner. Vi er flere som gleder oss til å kanskje få tak i litt norske varer og når pengene går til en så fin sak, gjør det absolutt ingenting å bruke litt ekstra for noe som egentlig ikke er så veldig dyrt. 

Bildene over er foresten fra da jeg og Silje spiste lunsj på hotellet ved siden av oss. Det var utrolig koselig der så vi blir nok definitivt å dra tilbake! “vegetarburgeren” ble jeg ikke helt overbevist om, da jeg fikk hamburgerbrød med litt salat, tomat og en spiseskje med stekt sopp og gulrot. De hadde heldigvis en stor vegetarmeny, så jeg får teste ut noe annet neste gang. Nå må jeg legge meg, snakkes i morgen ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg