BABYSYK

For en utrolig fin dag jeg hadde i går! Jeg koste meg så masse med alle ungene og det så også ut som de hadde en utrolig fin dag, og det var det viktigste. Det var så fint å se hvor gøy man kunne ha det sammen, til tross for at man faktisk ikke snakker samme språk. Det var flere som kunne litt engelsk noe som overrasket meg litt, spesielt når det var noen av de aller minste. Det skal ikke mye til før jeg blir rørt av barn skal jeg si dere. Det tok heller ikke lang tid før jeg hoppet i bassenget for å leke og jeg følte meg plutselig 10 år igjen. 

Jeg ble litt babysyk av å være omringet av så mange flotte unger, spesielt når jeg så alle guttene som lekte så fint med dem. Finnes det egentlig noe som er mer sexy enn menn som er flink med barn? LITE. Det er i alle fall noe som kommer til å bety mye for meg når dagen kommer for at jeg selv skal ha barn. Barnslig og leken føler jeg man kan være livet ut og det er absolutt ikke noe jeg føler man burde vokse fra seg, tvert i mot!! Etter møte med alle barna er jeg sikker på at jeg må dra å besøke et barnehjem før jeg reiser hjem. Jeg vil se hvordan de lever og leke litt mere med dem alle. De satt veldig stor pris på oss og alt vi hadde stelt i stand for dem. Gårsdagen var veldig fin ♥

Jeg må også tipse dere om noen utrolig morsomme videoer jeg har brukt de to siste kveldene på å se. Jeg måtte til og med gå ut på altanen i natt fordi jeg lo så mye og roomien min lå å sov, så det sier vell sitt! Det er fra Ellen show hvor hun styrer folk til å si og gjøre det hun vil på skjult kamera. Den dama er så utrolig kul og snill. Et ønske jeg har er å få dra på showet hennes en gang. Jeg var så sjalu da noen venninner av meg klarte å få tak i billetter da de var i LA, men en dag skal jeg også det. Trykk HER for å komme til videoene. 

6 kommentarer

Siste innlegg