6 TING JEG SAVNER MED NORGE

1. NORSK VANN. Jeg tenker alltid over hvor heldige vi er i Norge som har så rent vann når jeg er ute å reiser. Det å ta seg et glass med iskaldt vann fra springen eller dusje og pusse tennene i norsk vann er virkelig noe jeg savner. 

2. ENKELTE MATVARER. Jeg spiser det meste og har ikke noe å klage på maten i Bali, men det er selv om et par ting jeg gleder meg til å spise igjen. Mye av det er vegetarproduktene vi har i Norge, ost (jeg elsker norvegia), skyr og candy king:)) Jeg kunne levd på candy king, spesielt alle de nye smakene som er vegansk. 

3. VENNENE OG FAMILIEN MIN. Ja jeg har absolutt det gøy med alle jeg har blitt kjent med her nede, men det er fortsatt et savn for de der hjemme. Det tristeste er at bestevenninnen min ikke er i Oslo når jeg kommer hjem, for hun flyttet til Berlin samtidig som jeg flyttet hit:( Heldigvis har jeg allerede bestilt flybilletter for å besøke henne og storesøsteren (som også er min bestevenninne) i desember!! 

4. SENGA MI. Dynen min, putene mine og det store vinduet ved sengen min. Jeg sover godt på hotell, men sengene her kan ikke måles med min egen. Heldigvis blir man trøtt av lange dager med skole og av å være i solen, så jeg sovner alltid på et blunk når jeg legger meg her.


5. HJEMMELAGET MAT. Taco er nok det jeg savner mest, men bare det å stå på kjøkkenet å lage mat savner jeg masse (Det trodde jeg aldri jeg skulle si haha). 


6. LUFTA. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ta med dette punktet siden jeg elsker varmen, men luften er en annen ting. Jeg hadde lett kunne bodd et sted med været de har her, MEN jeg setter så utrolig stor pris på frisk og god luft. Fuktigheten har vært veldig høy de to siste ukene, så det å fikse håret sitt er nesten ikke vits her nede. Jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor ofte jeg har brukt rettetang siden jeg kom, men det er jo egentlig kun en bra ting. 

5 kommentarer

Siste innlegg