Dette liker jeg med Bali

 

Siden jeg i går nevnte ting jeg savner med Norge, så tenkte jeg det kunne være fint å fortelle dere hva jeg liker med Bali. Tiden her nede går så utrolig fort og tenk at jeg allerede er kommet halvveis i oppholdet? Kan tiden framover plis gå litt saktere. 
 

Prisene. Det er ikke til å legge skjul på at det er veldig mye billigere her enn i Norge. 1-2 tusen kroner for en (amazing!!) villa til 16 personer er en drøm. Det blir rart å komme hjem å ikke ha muligheten til å dra på restaurant hver dag.

Varmen. Jeg kommer til å savne å ikke kunne kle på meg en bikini eller en lett kjole før jeg skal ut av døren. Jeg trives best i varmt klima.

Folkene. Vi har allerede blitt utrolig godt kjent og samholdet blir bare bedre og bedre. Det kommer til å bli trist å reise fra alle sammen, og spesielt å ikke ha mennesker rundt seg 24/7. 

Utelivet. Dette har kanskje mest å si med punktet over. Jeg elsker å feste med nye folk og spesielt på nye steder. Det er da vi norske folk blir best kjent, er det ikke?😛

Roomien. Jeg kunne ikke kommet på rom med noen andre enn Silje. Jeg liker egentlig ganske godt  å være alene og spesielt hjemme, men med henne er det ingen problem å være med noen. Vi klikket fra første dag og hun er den jeg henger mest med her. Oppholdet mitt ville nok ikke vært det samme uten henne! 

Friheten. Det å ikke ha en jobb å møte opp til er veldig befriende. Kun fokusere på skolen og det man ønsker selv. Det er alltid noe å gjøre og jeg har enda ikke hatt en kjedelig dag siden jeg kom. Jeg elsker å utforske øyen og til helgen skal jeg endelig få oppleve Gili! Det gleder meg veldig til.

KYND. Dere forstår ikke hvor mye jeg kommer til å savne den restauranten når jeg reiser hjem til Norge igjen. 

Tintin. Den fantastiske apen som er naboen vår. Jeg skal skrive et innlegg om oppdatering om henne, jeg vet flere har ønsket det. Til tross for at hun er litt aggressiv mot meg av og til, så har jeg en utrolig stor kjærlighet for henne. 

2 kommentarer

Siste innlegg