21 Personlige spørsmål

                         
                                                                                              shorts HER, topp HER, sko HER 

1. Hva har du på deg akkurat nå? 
Tskjorte og shorts. 

2. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? 

Oh yes!! Jeg tror det er mye av grunnen til at jeg lett trekker meg unna mennesker jeg møter, uansett om det kanskje føles rett eller ikke. 

3. Er det noen du savner?

Ja det er flere, men spesielt familien min. Jeg gleder meg så mye til jeg skal hjem til jul!!! 

4. Hvordan land ville du flyttet til? 

Hmm… vanskelig å si! Jeg kunne flyttet hvor som helst for en periode egentlig. Alt fra Europa til lengre bort. 

5. Har du piercing(er)? 

Jepp. Jeg har hatt til sammen 12 piercinger (7 av dem er i ørene vell å merke), wow det var ikke få haha… 

6. Angrer du på personen du mistet jomfrudommen til? 

Både Ja og nei. Det er en gutt jeg fortsatt har stor kjærlighet for, men kun vennskapelig vell å merke. Tiden eller settingen var kanskje ikke den rette, men det er ikke noe jeg har angret på eller angrer på den dag i dag.

7. Hva ser du etter i en livspartner? 

Jeg faller for det meste, men det er visse egenskaper jeg verdsetter høyere enn andre. Jeg liker gutter som er selvsikker, men samtidig ydmyk. Han skal være trofast, ærlig og helst litt utfordrende. Jeg liker å ha kontroll, men samtidig liker jeg også at han er dominant uten at det blir for mye. Jeg ser også etter en som liker å finne på ting og er aktiv. Han skal også være flink med barn om jeg skal se en framtid med han:) OOOG ikke være negativ til at jeg ikke spiser kjøtt heh. Litt kresen eller? haha 

                         

8. Er det noen du ikke har i livet ditt lengre, men som har stått deg nær?

 Ja og det tror jeg aldri man kan unngå i livet. Det er heldigvis ikke mange og jeg kan telle på en hånd mennesker jeg har kuttet ut i livet mitt, som tidligere har betydd mye for meg. Jeg gir mange sjanser, men en plass går grensen. 

9. Hva drikker du helst når du er på byen? 

Vodka redbull

10. Hva gjør du når du er lei deg? 

 Jeg føler meg alltid bedre eller får tankene på noe annet når jeg trener, men om ikke hjelper det alltid å dra på besøk til en god venn eller ringe mamma♥

11. Hvor mange kjærester har du hatt? 

1. 

12. Turn on ved gutter? 
Hmm utseende kan være veldig varierende, men muskler slår aldri feil. Solbrun, fint smil, høy og fin klesstil. Positiv, energisk og tørr å vise hva han vil ha. Gutter som er flink med barn er definitivt noe av det som er mest turn on for min del, trenger en bra babydady;) 

13. Turn of ved getter? 
Negativ, ikke renslig og alt for cocky 

15. Har du noen gang operert deg? 

Never. 

15. Hva var det siste som fikk deg til å gråte? 

Jeg husker ikke sist jeg gråt fordi jeg var lei meg, men sist jeg gråt var det på grunn av at jeg lo så mye. Det var fint å tenke på! livet er fint for tiden. 

16. Hvem kunne du tenke deg å gi en klem?

Han siste jeg snappet med;) 

                     

17. Når sa du at du var glad i noen sist? 
Når jeg snakket med mamma på facetime

18. Hvilken tv-show så du sist? 

Ellen Degeneres show 

19. Hva må til for å interessere deg av det motsatte kjønn? 

Dette er et vanskelig spørsmål for meg å svare på. Jeg blir utrolig lett sjarmert skal jeg si dere! Problemet mitt er at det er vanskelig å holde meg interessert. Jeg trekker meg unna så fort en mikrofølelse i kroppen min sier at noe ikke er som det skal være. Jeg kommer til å være singel for alltid:)

20. Hva er favorittgodteriet ditt? 

Candy king<3 Alle de veganske smakene. Nei jeg sier ikke det bare fordi de er vegansk (plukker godteri som ikke er vegansk også), men det er faktisk de beste. 

21. Har du god selvtillit? 

Det varierer veldig. Jeg tror vi alle har gode og dårlige perioder, men jevnt over så vil jeg si jeg har god selvtillit. Jeg prøver også å være flinkere til å se på det positive med meg selv, i stedet for å fokusere på det negative. Jeg vil kanskje heller si at jeg er sikker på meg selv, enn at jeg har veldig god selvtillit. 
 

Siste innlegg