Dette må du vite før du melder deg på reality

                      
                                           HERREGUD SÅ MYE VI HAR FORANDRET OSS! DETTE VAR NOEN DAGER FØR INNSJEKK FOR SNART TO ÅR SIDEN 

 

TV tar lang tid. Dette hadde jeg hørt om mange ganger før jeg reiste til Mexico, men jeg tror aldri man gå kan bli helt forberedt på hva alle sier. Jeg visste det tok tid å lage tv (etter hva jeg hadde hørt), men at det av og til tok så lang tid som det tok kunne jeg ikke tenkt meg til. Heldigvis blir man fort vant til ventingen og du sitter sjeldent alene i disse periodene. Tenk så kjedelig om man måtte sittet alene i 4-5 timer før et opptak? 

Det blir kanskje ikke seende ut som du tror. De fleste har nok et viss bilde på hvordan de tror og ønsker de vil bli framstilt, eller hvordan man selv mener en sak var. Det er ikke alltid det blir klippet slik du håper og det er ikke alltid at din side av en sak er den eneste eller rette. 

Forbered deg. Jeg tror aldri man kan være forberedt nok på hva man har vi vente. Forbered deg på at det kanskje ikke går som du hadde håpet og du kanskje ryker ut allerede en av de første dagene. Det kan bli vanskeligere psykisk enn du så for deg og alt er ikke som det ser ut på tv. 

Du kan ikke prøve å være noen annen. Dette punktet er veldig viktig. Det er ikke vits å prøve å være noen andre enn deg selv, for jeg lover det vil bli gjennomskuet. Det er få som klarer å late som de er en annen over en lengre periode. Bare vær deg selv fra første stund og heller prøv å vær den beste versjonen av deg selv, de fleste tenker nok en ekstra gang over hva de gjør siden det skal sendes på tv. 

“Alle” vil plutselig henge med deg. Det kan godt hende at du møter på “venner” som du kanskje ikke engang kan navnet på. Jeg husker spesielt godt når jeg kom hjem til Bodø rett etter deltagerne var sluppet. Det hele var ganske komisk, men samtidig så ubehagelig at jeg har dratt hjem fra byen på grunn av enkelte hendelser. Det er to hendelser jeg husker spesielt godt. Den ene var i en bursdag til en kompis til meg. Det var en jente som jeg aldri har hatt noe med å gjøre eller hatt en samtale med som plutselig skulle være “bestevenn” med meg hele kvelden. Jeg vet at hun tidligere ikke har likt meg av en eller annen grunn og har derfor aldri hatt noen spesiell god tone til hverandre. Hun skulle snappe, bli med på bilder og klenge absolutt hele kvelden. Litt rart spør du meg når vi tidligere aldri har forvekslet et ord. En annen kveld dro jeg på et utested og møtte en for såvidt veldig hyggelig fyr, men som jeg vell å merke har ingen aning om hvem er. Han ropte på meg og dro meg med til bordet hvor vennene hans satt. “Dere må hilse på venninnen min Martine” Sa han mens han holdt rundt meg og sa han hadde savnet meg og hvordan det gikk i Oslo. Altså WHAT?! Jeg sto der som et spørsmålstegn, men orket ikke si noe om det og hilset hyggelig på vennene hans. Perioden rett etter paradise var det derfor viktig for meg å bruke tiden min på mine ordentlige venner. 

Det vil for alltid være der. Når jeg skriver det mener jeg på nett. Et program er ikke noe som bare blir vist på tv og så kan man aldri se det igjen. Det vil alltids finnes klipp, episoder eller bilder fra det du er med på. Tenk derfor nøye igjennom hva du velger å gjøre!

Det er ikke for alle. Det er en god grunn for at man går igjennom mange intervjuer før de velger ut deltagere og mye av det handler nok om psyken vår. Det er ikke alle som takler presset i etterkant eller at alle plutselig skal ha en mening om deg. Når du først takker ja og blir med på et program må du stå for valget ditt. Tv, spesielt realityprogram er ikke for alle. Det er annerledes enn det ser ut på tv og påkjennelsen på kroppen tror jeg er mye større enn man forventer seg. Det vil alltid være noen som vil rakke ned på ting du sier eller gjør. 

OG til slutt…

KOS DEG!! Har du meldt deg på reality og kommet videre, tenkt godt over valget ditt og eventuelle konsekvenser så har jeg bare en ting å si KOS DEG OG NYT!! Det er virkelig noe man mest sannsynlig ikke får oppleve igjen. Tiden er over før du vet ordet av det, så ikke ta dagene forgitt. Plutselig er du hjemme og må tilbake til jobb, skole og andre forpliktelser. Paradise er i alle fall noe jeg kommer til å tenke tilbake på med et smil når jeg sitter på gamlehjemmet. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg