13 TING DU IKKE VISSTE OM MEG


 

🌍Jeg har bodd i England, Danmark og USA. Pappa spilte fotball da jeg var yngre og vi flyttet derfor på grunn av spillejobber han fikk. Da jeg bodde i USA var jeg på utveksling å gikk high school.

💇🏽‍♀️Jeg har farget håret mitt brunt 3 ganger. Jeg trives veldig godt med brunt hår, men ender alltid opp med å farge det tilbake til min naturlige hårfarge. Jeg trives kanskje best med blondt har jeg funnet ut av.

♣️ Jeg har 8 tatoveringer. Jeg fikk egentlig ikke lov av foreldrene mine å ta tatovering før jeg fylte 18 år, men tok min første et par måneder før da jeg var på jentetur i IOS. Da var ikke mamma og pappa så glad når jeg kom hjem skal jeg si dere… 

💃🏼 Jeg har danset, spilt fotball og handball i over 10 år. Den tiden savner jeg utrolig mye! Alle turene jeg hadde med laget er noen av de fineste minnene jeg har.

🙅🏼‍♀️ Jeg har to profiler på Instagram. En offentlig og en veldig privat for mine nærmeste.

🚙 Jeg strøyk på oppkjøringen min to ganger. Når jeg strøyk for andre gang ville jeg nesten gi opp, men jeg er glad jeg ikke gjorde det for jeg besto gangen etter. 

🛵Jeg har kjørt scooter siden jeg var 16 år. Jeg elsket å kunne komme meg steder på egenhånd og ikke være avhengig av foreldrene mine.

☠️Jeg tror veldig på karma. Jeg føler jeg får bekreftet gang på gang at mennesker inkludert meg selv får som fortjent, på godt og vondt.

👭 Det er kun en i mitt liv som vet absolutt alt om meg og det er mine kjære bestevenninne.

❤️ Min familie betyr alt for meg. Jeg gleder meg alltid til jeg skal se dem og jeg føler meg alltid så utrolig trygg og varm i deres selskap. Det å ha en familie som min er virkelig ikke noe jeg tar forgitt. De er gull verdt alle sammen!

🧖🏽‍♀️ Jeg elsker å dusje i glovarmt vann. Når jeg hadde kjæreste kunne vi såvidt dusje sammen fordi han brant seg på vannet haha

🤐Jeg har vært 10 kilo tyngre og lettere enn jeg er nå.

🥗 Jeg har vært pescetarianer i snart to år.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg