PLANER FOR RESTEN AV 2018

BURSDAG. Nå er det kun 4 dager til jeg fyller 22 år!! Jeg elsker bursdager og spesielt å feire. Jeg vet ikke helt hva planen for selve dagen blir, men jeg tror vi skal på en beachclub i alle fall. Jeg føler ikke det er så lenge siden jeg faktisk hadde bursdag, tiden flyr av gårde. I går var det nøyaktig 1 år siden jeg og Andrea feiret bursdagen vår sammen! Det er en feiring jeg ikke kommer til å glemme. 

UTFLUKTER. Det er fortsatt noen uker igjen til vi reiser hjem, så vi (jeg og silje haha!) har fortsatt en del ønsker om ting vi vil se. Det er en del fossefall, risåkere og fine strender/ bassengområdet i nærheten av hvor vi bor som vi skal dra til. 

KYGO. 3 November skal jeg på Kygo konsert i Bali og det tror jeg blir veldig gøy. Jeg gleder meg til å vise dere stedet konserten skal være på, det er så fint! 

HJEM TIL NORGE.  Til tross for at jeg har det utrolig fint her nede, så gleder jeg meg masse til å komme hjem igjen. Hjem til vennene mine, familien min, norsk mat og sengen min. 

EKSAMEN. Det eneste punket på listen som jeg faktisk grugleder meg til. Jeg gleder meg til å få det unnagjort og gruer meg litt fordi jeg ikke er så veldig fan av muntlige presentasjoner. De skriftlige eksamenene gleder jeg meg mere til får å si det sånn. Jeg får bare prøve å holde meg positiv til det hele og tenke at det vil være verdt det til slutt! Tenk om jeg faktisk klarer å få de karakterene jeg ønsker? DA SKAL JEG VÆRE STOLT. 

JULEN. 22 Desember reiser jeg hjem til Bodø for å feire jul sammen med familien min. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til det! Jeg elsker å være hjemme hos mamma og pappa. Det er noe med det å flytte hjemmefra og så komme hjem på besøk. Det er da jeg merker hvor godt jeg faktisk hadde da jeg bodde hjemme. Hjemmelaget mat hver enste dag, fylt kjøleskap, hunden til søsteren min som jeg elsker og MASSE kjærlighet. 

BERLIN!!! Snart skal jeg få henge med bestevenninnene mine igjen og se hvordan de har fått det i ny by. Det blir gøy å møte de nye vennene deres og bare være sammen med dem igjen. Jeg reiser 28 Desember og skal være der til 3 Januar, så det er absolutt en uke jeg gleder meg. Jeg savner de sååå mye! 

Siste innlegg