DAGEN FØR DAGEN

I MORGEN BLIR JEG 22 ÅR!! Hallo tenk på det dere? Jeg følte nettopp jeg fylte 18, men det er nå 4 år siden. Shitt det føltes plutselig veldig lenge når jeg tenkte på det slik. Jeg vet at flere av vennene mine føler at det å bli eldre er kjedelig, men for min del føler jeg det tvert i mot. Jeg liker bare livet mitt og meg selv bedre for hvert år som går. Jeg blir tryggere på meg selv, mine verdier og hvordan jeg ønsker å være. Jeg har aldri vært så trygg på meg selv som det jeg er nå, så jeg nyter virkelig hvordan livet har blitt.

Dagen kommer til å bli brukt til en del skole, men på kvelden skal jeg ut å spise med mine nærmeste her nede. Det blir koselig å spise sammen, for som regel er det kun meg og Silje (som egentlig også hadde vært en perfekt bursdag haha). Planen var jo egentlig å dra på beachclub eller dra ut på kvelden, men på grunn av at vi har sen skole droppet jeg beachclub. Jeg er også fortsatt litt sliten og lei festing etter vi var på Gili, så vi bestemte derfor å utsette feiringen til fredag. Da slipper jeg også å tenke på å måtte stå opp trøtt og sliten til skole dagen derpå. Vi har jo ikke lang tid med undervisning igjen, så den siste tiden er det ekstra viktig å stå på.

 

Nå har jeg nettopp tatt meg en liten pause fra historielesingen, og for en gangs skyld har jeg faktisk kost meg litt med skolen. Tar dere opp fag anbefaler jeg Ask på det sterkeste (direktelink HER) Der kan du få undervisning til det viktigste for eksamen, ta notater og quizer. Jeg kommer til å bruke siden masse framover mot eksamen. Jeg lærer ikke mye av å bare lese i en bok, for det blir alt for masse stoff og vanskelig å luke ut hva som er viktig og ikke. Bare et lite tips til dere som også tar opp eller skal ta opp fag♥ Nå skal jeg tilbake til lesingen, så snakkes vi i morgen! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg