UKENS SPØRSMÅL


                                            SHORTS HER // TSKJORTE (lignende) HER // VESKE (lignende) HER // KLOKKE HER 

SKAL DU TA FLERE TATOVERINGER DER NEDE? Nei det skal jeg ikke. Jeg tenkte litt på å ta en liten på foten, men den tanken la jeg fort i fra meg. Jeg liker hvordan det ser ut nå! 

HVORFOR TAKKET DU NEI TIL EX ON THE BEACH? Hmm…  Jeg stoppet prosessen egentlig ganske fort. Jeg meldte meg først å fremst kun på tull med noen venninner, mest for å se om jeg kunne kommet med om jeg ville. Når jeg fikk tilbud så var det noe jeg tenkte over en uke eller to, men fant fort ut at det ikke var noe jeg ville. Jeg vet jeg hadde elsket det og det var kanskje derfor jeg droppet det, for jeg ville ikke utlevere meg selv på den måten igjen. Paradise var et spill, ex on the beach er det om å lage mest drama/tv for å oppholde seg lengst mulig. Jeg er ikke en dramaperson og følte derfor det ble rett for meg å takke nei. To av “exene” mine ble med da, som jeg vet om! kanskje det dukker opp noen flere? 

OM DU KUNNE VALGT, HVILKET REALITYPROGRAM VILLE DU BLITT MED PÅ? Farmen uten tvil, det virker så gøy! Jeg ville elsket å bo på en gård å være rundt dyr 24/7.


HVORFOR HAR DU BEGYNT MED “MINDRE” PENE BILDER PÅ INSTAGRAM? Dette spørsmålet har jeg overraskende fått en del i det siste, til tross for at jeg tidligere har lagt ut et par bilder som ikke har vært typisk for min instagram. Jeg gjør det i hovedgrunn for min egen del og fordi jeg fort føler jeg kan bli dømt ut ifra det man ser på sosiale medier. Jeg tar ikke meg selv så veldig høytidelig og kan fort bli litt klein av meg selv om jeg legger ut et bilde av rompa vi feks, så jeg liker å kompensere det litt. Kropp og fine selfies selger bra, men jeg vil ikke kun spille på det. 

HVORDAN VAR GILI? VILLE DU ANBEFALT Å REISE DIT? Absolutt! Det var en liten, men veldig koselig øy. Det var ikke så mange turister der da vi var der på grunn av jordskjelvet som hadde vært, og det var derfor ganske mye som var blitt ødelagt. Det endret heldigvis ingenting på oppholdet vårt, vi var tross alt en ganske stor gjeng. Snorklingen og sykkelturen rundt øyen var definitivt høydepunktet for oppholdet. 

OPPLEVDE DU NOE TIL JORDSKJEVLVET SOM VAR I BALI? Utrolig nok ikke, men det siste var heller ikke så stort i følge hva jeg har hørt. Det var flere som våknet og sprang ut av rommene/hotellet, men både jeg og Silje sov igjennom det. Det skjedde faktisk på bursdagen min, så glad det ikke ble alt for dramatisk. 

DATER DU I BALI? Jeg har vært på dater ja, men jeg dater ikke noen om det var spørsmålet. 

DU FÅR 1 MILL PÅ KONTO I MORGEN, HVA VILLE DU BRUKT PENGENE PÅ? LETT SPØRSMÅL! Kjøpt leilighet og betalt ned skolelånet

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg