JEG TRENGER DERES HJELP!

Hei dere♥ I dag har vi vært på besøk hos et barnehjem og det var både godt og vondt. Det var fint å se at til tross for lite penger og ikke de beste boforholdene, så var ungene utrolig takknemlige og glade. Jeg tror ikke jeg så en eneste negativ person i løpet av tiden vi var på besøk, disse ungene/ungdommene fortjener virkelig en så trygg og fin oppvekst som de kan få. Det er unger som har foreldre som ikke har råd til å mate dem eller gi dem et sted å sove, det er unger som har blitt mishandlet og flere har blitt forlatt. På dette barnehjemmet er de i alle fall trygg. 


Om 2 uker skal Gostudy arrangere Cherity auction der alle studentene er med å samle inn penger til tre forskjellige barnehjem her på Bali. Tidligere dette semesteret arrangerte vi kidsday for alle barna her på campus, noe jeg postet en del bilder fra her på bloggen. Det var virkelig en vellykket og fin dag og vi håper auksjonen blir like bra!


Selv skal jeg støtte opp så mye som jeg kan, men det hadde vært veldig fint om flere vil bidra da hver krone teller. Selvfølgelig går 100% til barnehjemmene. 
Hvis du vil gi ett lite bidrag hadde hadde det vært kjempefint. Pengene går virkelig til en fin sak, og jeg kommer til å oppdatere hvor mye penger vi klarer å samle inn til sammen. Bare 10/15 norske kroner kan være nok til å mette ett par barn for en dag! Så hver krone du ofrer er til VELDIG stor hjelp❤️

isåfall kan du Vippse til 90294335 eller direkte til konto 12067927395 og merk med “BARNEHJEM”. Så er du med å støtter en god sak!

https://www.careforkidsbali.com

http://balikids.org

http://www.balichildrenfoundation.org


                                                                                        Fra kids day for noen uker siden ↑​

​ Vi samlet inn en grei sum med penger og dro på shopping med to av dem + kokken i dag, og gjett om gleden i øynene deres var store da vi kom tilbake å fylte skapene deres med mat. Denne dagen har virkelig vært fint! 

Tuuusen takk på forhånd!! DEL GJERNE VIDERE 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg