Nytt fra JUNKYARD (innlegg fra 2012)

Jeg har bladd i arkivet i dag og tenkte å dele med dere et gammelt innlegg. Min første spons i 2012! Samarbeidet med Junkyard startet tidlig og holder fortsatt på den dag i dag, tenk så kult! Kamera hadde jeg plassert på en stol som sto mitt i sengen, mens jeg holdte fjernkontrollen i handen. På denne tiden gjorde jeg alt meg bloggingen selv. Jeg tror ikke jeg fikk hjelp til bilder en eneste gang, så denne spotten på rommet mitt ble ofte brukt til outfitbilder. Jeg tror det var mange på denne tiden som syntes alt med bloggen var litt teit, men jeg er så glad jeg ikke brydde meg og fortsatte. Det er en del skrivefeil, men jeg har valgt å holde innlegget nøyaktig slik jeg fant det. 

 

Da har jeg hentet pakken fra JUNKYARD.

Junkyard har fått veldig mye nytt i det siste. Blandt annet mange slalomjakker og slalombukser. Oppfordrer alle til å ta seg en tur innom nettsiden. Skal få bestilt noe når jeg kommer hjem ifra Thailand! Satser på at det blir masse snø i påsken- For da har jeg tenkt å dra til Svergie å stå slalom.

Kommer mest sansynelig til å bestille DENNE jakken og DENNE buksen. Er fortsatt litt usikker! Liker DENNE buksen bedre- men matcher ikke så veldig bra til jakken jeg har funnet. Så om jeg finner en jakke som passer til den rosa buksa, bestiller jeg helt klart den. 


Hettegenseren var det jeg ble mest fornøyd med av alt! Den er utrolig god å ha på seg, varm og stor. Som dere sikkert vet, er jeg veldig glad i store hettegensere- Så denne kommer sikkert til å bli brukt ofte. Jeg har hettegenseren i XL.
Hettegenseren finner dere HER


Fikk tilstendt 2 t-skjorter.Den ene har jeg nå 2 av, men gjør ikke noe- Liker den veldig godt! Store og gode t-skjorter.
T-skjortene finner dere HER og HER.


Denne capsen var ikke helt “min” stil. Var rart der bake med hestehalen, siden jeg alltid har høy hestehale. Men kommer vell godt i bruk når jeg er i Thailand- Må jo ta vare på håret og holde det unna solen av og til. 
Capsen finner dere HER

Nå skal jeg på handballtrening. Det skal bli gøy, vi blogges<3
//sponset

Pleier du å bestille fra JUNKYARD?