VIDEOBLOGG!

Hei. 3 innlegget idag, flink? Jeg har prøvd å redigere 7 seconds challenge filmen siden Mathilde dro. Den ble aldri bra. Alt for lang og kjedelig, men jeg har klippet noe av det og laget en liten film alikavell. Da slipper hele filmingen å være til waste! 

ENJOY

SPONTANTUR TIL LONDON

Hei herlige lesere. En ting jeg elsker med å bo i Oslo, er at det er så mye billigere å reise utenlands. Jeg satt nettop å så på biletter til London, siden Marte bor der og nå er turen bestilt. Det tok ikke lengre enn 10 minutter før jeg tenkte jeg ville dra, til bilettene var bestilt. Lenge leve spontaniteten! 

Marte vet enda ikke at jeg har bestilt og jeg gleder meg til å fortelle henne det! (håper du ikke leser dette før jeg får snakket med deg;) )

Jeg reiser ikke før 15 November. Hun blir 20 år 17.November og jeg gleder meg til å feire dagen med henne. 

GLEDER MEG TIL Å SE DEG VENNEN!!

Har du vært i London før? 

ALL PINK

Hei. I dag sto jeg tidlig opp å dro på skolen. Har fått kjøpt inn litt skolesaker og skrevet ut hefter jeg trenger fremover. Merket at det ble veldig mye rosa da jeg valgte ut skolesakene, men hvem liker ikke rosa? Jeg har kun kjøpt norskboken til nå. I løpet av uken skal jeg få kjøpt de andre jeg trenger også. 

Jeg spiste lunsj i stad og skal nå sette meg ned, for å gjøre litt skolearbeid. Selv om jeg kun har 2 dager med undervisning, har jeg masse jeg må gjøre på egenhånd. Greit å få gjort litt skolearbeid hver dag. Da slipper jeg å måtte repitere alt i slutten av året.  

Senere i dag tenkte jeg å dra på SATS. Jeg har ikke fått trenet på noen dager nå og det merkes. Får så utrolig mye mer energi av å trene og sover mye bedre om natten da. Flere som har det slik? Vi skrives ikveld. 

 

GIR OPP FØR DAG 2

Hei! Nå er jeg halvveis ut i dag 2 på skolen. Vi har nettop fått lunsj og jeg sitter på klasserommet å spiser nå. Jeg trives allerede veldig godt og lærerne er så flinke! Jeg får lyst å lære av de og det er noe helt annet, fra hva jeg er vant med fra videregående. Til nå er yndlingslæreren min han jeg har i Spansk. Han gjør timene utrolig gøy, og jeg har etter 7 timer lært utrolig masse. 

Det er andre dag og jeg går allerde i hettegenser og kosebukse. Jeg hater å gå i stramme bukser, spesielt når jeg skal sitte i ro lenge. Jeg kastet eller la igjen mesteparten av koseklærne mine da jeg flyttet. Jeg hadde som mål å prøve å stelle meg mer, enn hva jeg gjorde før. Hvem prøver jeg å lure? I mårrest tok jeg på meg en bukse og en topp først, men rett før jeg gikk ut døren skiftet jeg. Mye mer behagelig og jeg slipper å glede meg til å komme hjem, for å skifte. Hjemme går jeg mest i shorts eller store tskjorter, digg. 

Senere skal jeg dra å kjøpe strømpebukser, så får jeg begynne å gå med kjole på skolen. Kjole er faktisk mer behagelig å gå med enn kosebukse. 

Hva synes du om å stelle seg på skolen? 

LIP READING CHALLENGE

Godmorgen alle dere. Først må jeg starte med å si tusen takk, for all den fine responsen jeg fikk i går. Det var skummelt å trykke på “post” knappen, men dere gjorde det mye lettere. Til dere som spør, så har jeg det veldig fint nå. Blir trist når jenter skriver til meg, og forteller de kjenner seg igjen. Ingen bør føle seg dårlig behandlet og er du en av de, ikke godta det. 

Nå har jeg her nettop stellet meg og spist frokost. I dag er første skoledag og jeg grugleder meg. Litt skummelt når man ikke kjenner noen, men kommer nok til å gå helt fint. Har full skoledag i dag, fra halv 9 til 4. 

Det var rart å gå tilbake til leiligheten igår, uten Mathilde. Har det så bra når vi er sammen og alltid like trist når vi skal si hade igjen. Heldigvis kommer hun tilbake snart. På lørdagen spilte vi inn to videoblogger, Lip reading challenge og 7 second challenge. Her kommer den ene, den andre skal jeg redigere og kommer ut i løpet av uken. 
 

Vil dere ha flere challenges? Hvilken? Kom med forslag! 

NÅR VERDEN RASER SAMMEN


“Dette innlegget er et av de første innleggene jeg skriver. Jeg skriver det mest for meg selv, for å få ut tankene og følelsene mine. Det er et innlegg jeg er veldig usikker på om jeg noen gang kommer til å publisere.”

Det hender at jeg fortsatt våkner på grunn av deg. Våkner av en vond drøm. Jeg svetter, vil gråte, panikken slår inn og jeg tørr ikke legge meg igjen. Det skjedde igjen, i natt.

Løgner, sviker, taper. Hvilket ord? Egentlig gir jeg faen nå, du er ikke verdt min tid lengre.

 
       
Hvordan skal jeg klare å elske noen igjen? Hvordan skal jeg klare å ha en person i livet mitt, som jeg trenger så sårt? Hvorfor skal jeg stole på den neste? Vil jeg klare å åpne meg til noen, knytte meg til noen, eller bruke tiden min på en ny? 

Det var slitsomt. Fysisk og psykisk. Hvorfor prøvde jeg å være noen jeg ikke er? Hvorfor raste jeg ned i vekt? Gjorde jeg det for å føle meg bedre? Nei. Jeg var desperat. Desperat etter bekrefelse om at jeg var god nok.

Hvor var du da jeg trengte deg mest?. Hva skjedde med “bare dæ”?.

Alle undret på hvorfor. Hvorfor jeg ikke kunne la deg gå og aldri snakke med deg igjen. Jeg klarte det ikke. Du hadde en kontroll over meg. En kontroll som førte til at det alltid var jeg som måtte beklage. Det var jeg som satt igjen å gråt. Det var jeg som ble syk.

“Love makes you blind”
 Når kjærligheten inntreffer blir man blind for alt. Man ser håp, lykke og en spennende fremtid. Jeg var redd. Redd for at jeg aldri skulle finne noen å elske på samme måte. Jeg trodde (egentlig ikke) at hver gang var den siste. Jeg var redd for at jeg aldri skulle klare å komme meg over deg. Jeg tok feil og glad er jeg for det.  

“Det er så vanskelig for den som elsker å gå ved siden av den som bare er glad i.”

  

For alle gangene jeg lå våken om natten. For alle gangene jeg måtte lyve til familie og venner. For alle gangene jeg lå alene å gråt og for alle gangene jeg måtte late som alt var helt fint. FUCK DEG.

Jeg er så glad for at jeg ikke trenger å late som lengre. Jeg våkner opp glad. Jeg drar ut med vennene mine, går på skolen, spiser, ler og er oppriktig glad i livet. Nå er jeg kun meg! Og vet dere hva? Det er mer enn godt nok.


              
       

TAKK. Takk for alt dere er. Takk for at dere alltid stiller opp og er der for meg.

Jeg har det så bra nå, bedre enn på lenge faktisk.

     
“Every challenge makes you stronger” 

 

ER DET MULIG!

Idag tok vi trikken til Vigelandsparken. Jeg har ikke vært der siden jeg var liten, og Mathilde har aldri vært der før. Derfor tenkte jeg at det hadde vært koselig å gjøre sammen. Vi gikk inn i parken og skulle ta noen fine bilder. Gjett hva som skjedde? Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme batteriet OG minnekortet til kameraet.. Typisk meg! Jaja, det får holde med mobilbilder idag. 

Kan ikke huske at “Sinnataggen” var så liten, haha.. Men det er spennende å se på slike statuer. Lurer litt hvorfor kunsteren har valgt å lage alle menneskene nakne, men tror også det er derfor parken er så kjent. Uansett, været har vært helt nydelig idag så vi har stoorkoset oss! Planen for resten av dagen er å dra til Vegan loving hut å bestille mat, deretter skal vi bare dra hjem til leiligheten og slappe av. Gleder meg til å teste ut ny mat! 

Kan ikke få sagt nok hvor deilig det er å ha bestevenninna på besøk!! Skulle bare ønske at hun ikke måtte dra tilbake imorgen allerede.. Heldigvis kommer hun tilbake neste måned så da har jeg noe å se fram til. 

Det er veldig mange kule skulpturer i Frognerparken, men den jeg liker aller best er den som ligger øverst og innerst. Det er en skulptur der mange mennesker er “klemt” inn i hverandre og lager et høyt tårn.  

Har dere noen gang vært i Vigelandsparken før? Hvis ikke så anbefaler jeg dere til å ta turen innom!

CRAZY STALKER!

Jeg har blokkert han, så har han laget seg ny bruker. Han spør meg om jeg vil at han skal slutte, jeg svarer ja og han fortsetter selvom. Han har sendt meg nøyaktig adresse på hvor han bor og daglie bilder av seg selv naken. Dette har pågått nå i noen uker og jeg begynner å bli ganske lei. 

Tips til hva man kan gjøre?? Hjelper jo ikke blokke, da han uansett lager ny bruker.