GRAND HOTEL

 

Heihei! Nå har jeg akkurat lagt meg i sengen for å se på Bodøglimt mot Rosenborg, heia glimt! Om de vinner havner de i cupfinalen, noe som ville vært utrolig gøy. 

Mamma har kommet til Oslo og vi har begge booket oss inn på hotell i natt. Vi ligger på Grand hotel i Karl Johan. For et fint og luksuriøst hotel. Dumt vi bare skal sove over en natt. Kanskje jeg sniker meg til to? hehe.. Neida, I wish. Må spare penger. 

I dag har jeg vært i byen med Helene. Vi har funnet ut ka vi skal være på halloween og testet ut latex. Jeg ble positivt overasket over hvor bra vi klarte det til å være første gangen. I morgen skal vi teste ut hele sminkelooken, slik at vi er sikker på at det blir bra på selve dagen. I wil show you guys! Tror det blir veldig kult og skummelt. For første gang på lenge skal jeg kle meg skummelt. De siste årene har gått i morsomme kostymer. I was a cow last year. 

GOD MORGEN

 

Heihei! Nå har jeg nettop spist frokost og lagt meg igjen. Planen var egentlig å dusje og stelle meg etter frokost, men sengen fristet mer. I dag reiser jeg på hyttetur og jeg gleder meg masse. Det skal bli deilig å koble av litt utenfor byen og være med venner. 

I går feiret jeg bursdag med familie og venner her hjemme. Er så deilig å møte alle igjen og jeg er glad jeg valgte å dra en tur hjem nå og ikke vente helt til julen. Planen var egentlig å legge seg tidlig i går, men jeg dro heller ut på byen med en kompis (edru vell å merke). Endte opp med å bli en veldig bra kveld OG jeg ble 800 kroner rikere. Rich bitch! Fikk betalt for å kjøre en fyr fra Bodø til Saltstraumen. Passet bra når jeg hadde så fint selskap og at jeg elsker å kjøre tur. Vi ville nok sikkert kjørt en times tid etter byen uansett. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og stelle meg. Om noen timer er de jeg reiser med ferdig på jobb og da kjører vi. Vi ses i løpet av helgen babes. 

 


Foodpics<33 

Siden jeg nettop har fylt 20, har jeg aldri prøvd ut utestedene her i Bodø. Vi var på damadi i går og jeg ELSKET det stedet. De hadde en sittegruppe med en gang man kom inn og vi var rask med å sette oss der. Masse puter, røkelse, og utrolig kule lamper. Hipsterstyle. Jeg lurer på hvordan det er der på lørdager? Jeg hadde elsket å kunne tilbringt en hel lørdag på gulvet her. 

SIDEN SIST

Heihei. Lenge siden nå, beklager (or nah). Tenkte å oppdatere dere litt på hva jeg har gjort den siste tiden. Føles ut som jeg ikke har blogget på en måned, men er jo ikke så lenge siden jeg la  ut noe her. 

Jeg har ikke orket å prioritere bloggen den siste uken. Jeg har hatt masse besøk, vært på skolen, og mye på farten. I know you guys still love me<333 

 

Fylt 20 år og drukket masse.  I need a break now! 

Feiret bursdag. TUUSEN TAKK til alle mine fantastiske venner som tok seg turen. Dette var den beste helgen i Oslo til nå. Jeg føler meg så heldig som har så fine og gode venner. 

Fortsettet på tattoveringen. Nå er nesten hele forsiden ferdig. Er sååå fornøyd og gleder meg til å gjøre undersiden ferdig. Pengene må bare komme i boks først! 

Reist hjem til Bodø. Jeg kom i går med siste flyet og blir her til søndag. Veldig deilig å være hjemme igjen, kjøre bil, møte venner, familie og ikke minst slippe å betale maten min selv. 


Fått meg ny mobil. ENDELIG! Dette er vel den 3 mobilen på kort tid nå og håper det blir den siste på en god stund. Har kjøpt idiotforsikring heldigvis. Typpisk at når man først kjøper forsikring, ødelegger man den ikke. 

 

WINE AND DINE + VIDEOSNUTT

 

Hei flotte lesere. Nå har jeg nettop dusjet og sett igjennom bildene fra i går. Ble ikke mange brukbare, men de jeg legger ut for holde. jeg hadde en super kveld hos Tim med Thea og Mia. Thea kom til Oslo i går og reiste allerede klokken 5 i mårrest til Sverige. Vi drakk vin, spiste pizza, danset og koset oss hele kvelden. 

Jeg dro hjem da de andre dro på byen, men gjorde ikke så mye da jeg uansett var veldig trøtt. Sovnet av med en gang jeg la meg i sengen. 

I dag har jeg ingen andre planer enn å spise mat, se film og slappe av. Deilig å ta det rolig denne lørdagen, siden jeg skal feire bursdagen min neste helg og alle jentene kommer. 

6 TING JEG SER FRAM TIL

 

1. BURSDAGEN MIN, 11 OKTOBER! Å være Oktoberbarn er ikke alltid like gøy året man fyller 18 og 20 år. Heldigvis bodde jeg i USA første halvår når vennene mine fylte 18, så gikk egentlig helt greit. Dette året derimot… Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har droppet å dratt ut, klaget og prøvd å sneke meg inn på byen til nå.(kids, don’t do it) Gleder meg til å sjekke ut utelivet i Oslo framover! 

2. FORTSETTE PÅ TATOVERINGEN

3. FÅ BESØK AV VENNER. Herregud så heldig og takknemlig jeg er for at jeg har så fantastiske venner. Jeg og Trym skal feire bursdagen vår her i Oslo neste lørdag. Vi innviterte venner som nå bor rundt omkring i landet. Bergen,Tromsø, Narvik, Bodø, Trondheim. Og det er 70 som kommer! Hvor sykt er ikke det?? Når venner ringte meg å fortalte de hadde bestilt fly og hotell, hoppet jeg av glede. I’m blessed!

4. BURSDAGSFEIRING 14 OKTOBER. Når jeg endelig blir 20 år må det jo feires. Vi har leid Horgans fra klokken 8 til 11, etter det kan hvem som helst komme inn. Gleder meg til å samle alle herlige menneskene vi har innvitert. Jeg tipper det kommer til å bli min beste helg i Oslo til nå. Jeg har sett fram til denne helgen så lenge og nå er det bare 1 uke igjen! Bildene er fra min sweet sixteen. Tenk at det er 4 år siden? Shitt tiden går alt for fort. Dritunge.

5. HJEM TIL BODØ, 18 OKTOBER. Jeg drar hjem tirsdag og blir til søndag. Jeg gleder meg såå til å komme hjem til mamma og pappa. Få servert middag og kose meg i deres selskap. Jeg gleder meg også masse til å besøke familie, venner og kjøre bil igjen. 


 

6. REISE TIL MARTE I LONDON 15 November! Nå er det utrolig lenge siden jeg har sett henne, og jeg gleder meg såå mye til å komme på besøk. Vi er veldig like på mange ting og vi finner alltid på mye gøy sammen. Hun fyller 20 år når jeg er der, så bursdagsfeiring skal vi også ha. JEG GLEDER MEG. Funfact: Vi startet blogg samtidig 1 vgs, da vi gikk i samme klasse og brukte mye av fritimene vi hadde til photoshoot og blogging. Jeg tok pause året etter da jeg flyttet (eller sluttet heh) og hun har faktisk holdt på siden da. Bloggen finner dere HER.


 

KRANGEL I LESESALEN – FUCKING BLOND BITCH

 

Hei. Nå har jeg nettop kommet hjem til leiligheten. Droppet å dra på café, siden jeg er nødt til å spare penger framover. Jeg tok heller med meg matpakke og gikk til et bibliotek som ikke lå så langt unna hvor jeg bor. Det må jeg gjøre flere ganger for herregud hvor mye jeg fikk gjort på de timene jeg var der. Det er noe med det å jobbe rundt andre som jobber. Ikke like lett å sette seg ned å se på andre ting å bli distrahert. Jeg tenker jeg skal begynne å gå hit i alle fall 2 ganger i uken. Det har jeg mer enn nok tid til, siden jeg kun har undervisning 2 dager i uken. 

Overskriften: Enkelte folk altså.  “you stink” startet det hele med og tilslutt satt halve lesesalen og ropte “shut up”  til dem. Han ene åpnet vinduet da personen ved siden av kom med kommentaren. Etter en av vaktene kom å ba dem forlate om de ikke holdt opp, ble det stille i maks 10 minutter. Til han ene ropte ut til han andre at han skulle komme seg hjem til landet han var fra, at det var han som stinket og masse unødvendige og barnslige kommentarer. Det hele endte med at han ene reiste seg og ba han andre om å møte han utenfor. Såklart klarte han ikke overse og reiste seg å gikk etter. Ingen av dem kom tilbake, så lurer på hvordan det endte. Og til dere som lurte: Nei, jeg klarte såklart ikke holde munn selv. Kom med en uskyldig kommentar om at de plis kunne være så snille å være stille, fordi jeg prøvde å jobbe. Da fikk jeg smelt i trynet “You fucking blond bitch” Da snudde jeg meg bare og lot være å si noe tilbake. Virket ikke som det hjalp uansett, da det bare ble værre når man svarte disse menneskene.

Nå skal jeg se de siste klippene som er kommet ut av SKAM, så skal jeg lage meg middag. 

 

SNEAKPEEK PÅ NY TATTOVERING

Heihei. Beklager for dårlig blogging igjen, men jeg har ikke fått tid. Eller det er løyn, for jeg har hatt mye tid, men. Hvorfor beklager jeg egentlig? Det er jo min blogg og jeg velger jo selv hvor mye jeg orker å blogge. Det er ingen fasit på at man er nødt å blogge hver dag eller så mye som 3 ganger dagli, for å ha en blogg. Jeg blogger for min egen del. (litt venner og familie da) Blogger for minnene og for at jeg synes det er en gøy hobby å drive med. Noen uker vil det være mye blogging, andre uker ikke. Kommer helt ann på hva jeg gjør og hva jeg husker å dokumentere. 

I går etter skolen starter jeg på tatoveringen på armen og jeg er såå fornøyd. Gleder meg til å gjøre den ferdig, da skal jeg vise dere. 

I dag skulle jeg egentlig stå opp tidlig for å dra å trene, men jeg følte meg ikke helt i form i går kveld. Jeg valgte heller å sove litt ekstra i dag. Jeg laget meg en god frokost i mårrest med omelett og yogurt. Nå skal jeg snart dusje å dra å sette meg på en rolig café å gjøre litt skolarbeid. Jobber mye bedre når jeg ikke sitter hjemme. Kanskje jeg skriver mer senere, kanskje ikke.  

MORNINGSELFIE 7AM

Heihei. I dag våknet jeg av en melding fra skolen om at vi ikke hadde norskundervisning, for en lettelse. Det gjorde den tunge morgenen litt bedre, jeg bli flinkere å legge meg!! Siden vi ikke hadde norsk i dag er jeg allerede hjemme fra skolen og spiser lunsj. 

Etter jeg har spist skal jeg sove 1 time for så å dra tilbake til skolen, for å ha 4 timer historie. Etter skolen skal jeg dra å møte opp med Trym. Han skal tattovere seg, gleder meg til å se resultatet.

 

BILDEDRYSS FRA HELGEN

Hei babes! 

Beklager for at jeg ikke har blogget de siste dagene, men jeg har fått besøk fra Bodø og jeg ville derfor prioritere å være sammen med henne. Helgen har gått i ett, men herregud så morsomt det har vært. 

På fredag kom Oda og Helene til meg og spiste taco sammen med gutta. Vi drakk litt vin og dro videre på en bijardbar. Det var litt skuffende der, i og med at musikken de spilte ikke falt helt i smak. Vi dro heller hjem igjen og koste oss videre der. 

På lørdag skulle jeg egentlig dra til Svergie, men forsov meg. Jeg, Helene og Oda dro på Aker Brygge og spiste deilig mat i stedet for. Senere hadde vi vorspiel hjemme hos meg, og dro videre ut på byen. Alt i alt har dette vært en kjempefin helg! Dagen i dag skal brukes til å slappe av, og kanskje dra på kino for å se Kongens Nei. 
 

Har noen av dere sett Kongens Nei?


Haha snakkes