SLOW SONGS

    Elsk…

             

 
             
 
             
 
             

Jeg hadde en lang periode hvor jeg hatet rolige sanger. Hat blir kanskje ikke det rette å si, Men jeg har ungått dem. Jeg hadde for en stund siden ikke en roligliste på spotify engang. Jeg hørte mye rap og r&b. (det jeg hører mest på nå også) Jeg tror det kan handle om hvordan det føltes innvendig når jeg hørte rolige sanger. Rolige sanger når man er nedfor gjør bare ting tusen ganger verre.

Men, nå. De får meg til å smile, føle og tenke. De gjør meg roligere på kveldene, eksamenslesingen lettere og jeg får lyst å forelske meg. På ekte. Forelskelse er en rar følelse, for når vet man at man begynner å forelske seg? Jeg kjenner på sommerfuglene av og til. 

LYKKELIG.

 

Jeg skulle så ønske jeg kunne fortelle, forklare og vise dere. 

Hadde noen fortalt meg hvordan ting skulle være nå for et halvt år siden, ville jeg aldri trodd personen. Jeg er så lykkelig og glad for at jeg flyttet til Oslo. Jeg har som dere sett ikke blogget like ofte som jeg gjorde da jeg startet opp bloggen igjen. Det har sine grunner, men hvem vet? Kanskje jeg velger å blogge for fult en dag. 

Mye skjer om dagene og jeg våkner hver dag med et smil om munnen. (nesten heh) Denne perioden i livet mitt har jeg lyst å dokumentere, men ikke for “alle”. Jeg har tatt i bruk dagboken min igjen og jeg skriver i den nesten hver dag. Jeg elsker å skrive og se tilbake på følelser og tanker jeg har hatt. 

Over til noe mer overfladisk. JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN! såå fornøyd med fargen og har for andre gang i livet mitt krøller. Jeg skulle ønske jeg klarte å krølle håret mitt selv for denne looken likte jeg! Blir kanskje feil å si at jeg skulle ønske, når jeg ikke engang har prøvd ordentlig. Litt for lat kanskje? Nå skal jeg lage meg noe digg å spise, vi skrives <3 


 

HALLOWEENLOOK

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Bildene over var før jeg fikk blendet ut sårene med blod ordentlig. Bildene under skjuler latexen mye bedre. Jeg ble så fornøyd med looken i år. Årene før har jeg ikke orket å kle meg skummel da jeg trodde sminke som dette var vanskelig. Til neste år tenker vi at vi skal utfordre oss mere, for looken vi gikk for i år var langt fra vanskelig. 

Processed with VSCO with c1 preset

HERREGUD for en bra kveld vi hadde! Kvelden ble ikke helt som planlagt, men endte opp med å bli utrolig gøy. Vi skulle egentlig dra på byen etter vorse/festen, men endte opp med å være der hele kvelden. Var en stor husfest med masse morsomme og hyggelige folk.