2016

 

Noen høydepunkter fra 2016!

Januar – Thailand

2. Januar reiste jeg alene ned til Thailand for å være med mamma og pappa. Bestefar har hus i Hua Hin og vi drar derfor ofte på ferie dit. Det var en veldig nødvendig ferie, som jeg trengte på denne tiden. Herregud som jeg savner sol og varme nå. 

     
     

JUNI – CALIFORNIA OG ARIZONA

Ord kan ikke beskrive hvor gøy jeg hadde det på denne turen. Jeg besøkte to av mine nærmeste som da bodde i California. Soling, Shopping, turer, festing og kjendiser hehe;) Kan det bli bedre? I Arizona fikk jeg møte familie og venner. (jeg vil alltid anse min vertsfamilie, som min egen) Dette må være en av de beste feriene jeg noen gang har vært på.   

                

 

AUGUST – FLYTTET TIL OSLO
 
                
 

Herregud så rart det er å se meg selv uten sleeven. Jeg føler meg så naken.  Jeg husker godt denne tiden av året. Det var ikke lenge siden vi alle hadde flyttet til Oslo, mye som skjedde hver dag og jeg følte meg litt “lost” i den store byen. (Etter et halvt år i Oslo, merker jeg at byen ikke er så stor som jeg trodde) Det var noen rolige, men morsomme dager uten skole og jobb. 

 

                

OKTOBER – BURSDAGSFEIRING OG BODØ 

Jeg fylte 20 år!! Hadde en stor bursdagsfeiring i Oslo med fantstiske venner, dro hjem å feiret litt i Bodø og mamma kom til Oslo på besøk.

    
   
   
   
   
   
 

 

NOVEMBER – LONDON

   
Reiste ned til mine bestis Marte og Amalie, som bor i London. Så kom også Mathilde på overaskelse! Jeg er så heldig som har så flotte venner. Vi var der en uke og hadde det utrolig gøy. Så gøy at jeg så å si ikke tok noen bilder, annet enn en photoshoot jeg og Marte hadde. Snapchat derimot, den ble spammet ned daglig av videoer av oss, døgne rundt. Snapchat – martinejooh

 

DESEMBER – HOME FOR CHRISTMAS 

 Jeg har fått gjort mye, lært mye og vokst utrolig masse. Jeg har blitt mer selvsikkert, lært å gi litt mer faen. Overlykkelig over å ha så fantastiske mennesker i livet mitt. Jeg gleder meg til hva neste år har å komme med. 

HOME FOR CHRISTMAS

Hei! 26 Desember allerede? Det siste halvåret har gått så utrolig fort. Nå er det ikke lenge igjen av 2015 og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til året som kommer. Jeg har så utrolig mange morsomme planer. Året som har var, er det beste året på lenge og jeg vet at året som kommer blir like bra, om ikke bedre. 

Jeg er fortsatt hjemme i Bodø og skal være her til 30. Det har vært deilig å være med familie og møte venner igjen.