For en fin kveld

For en fin kveld jeg har hatt! Vi har vært på førpremiere til Baywatch. Det var det blant annet flammekaster, dj, rød løpet, drinker og mer! Jeg tok med kamera og tok masse bilder, gleder meg til å vise dere i morgen <3 Nå er jeg hos Andrea og Sofie med Morten, Kevin, Andrea og Stian. Jeg tenkte bare å stikke innom med en kort oppdatering før jeg legger meg i sofaen med de andre igjen. Nå skal vi spise, se film og legge oss. I morgen er finalefesten og den må vi være opplagt for! Jeg forteller dere alt om kvelden og viser dere bilder i morgen. Sov godt fine leesere, vi blogges <3

Dette irriterer meg


Ting som irriterer meg 

 

♥ Folk som sitter KONSTANT på mobiltelefonen. Hvorfor vil du finne på noe, om du ikke engang gidder å få med deg hva jeg sier – for du er for opptatt av det som skjer på skjermen. Dette punktet har jeg øverst, og med GOD grunn. 

 

♥ Når jeg har brukt lang tid på å skrive et innlegg, for så å klare å trykke meg ut av det, å miste alt.. Ahh, det er ingenting som irriterer meg mer! Spesielt hvis det er ett innlegg jeg ble veldig fornøyd med. Dette skjer oftere enn dere tror, omkring 3 ganger i uken. 

 

♥ Når jeg har avtale med noen, og personen ikke er klar før 1 time senere. Jeg er så utålmodig av meg. hvis vi har en avtale om å trene kl 4, så mener jeg virkelig klokken 4. hvorfor ikke planlegge ett annet klokkeslett, om man vet at man ikke er klar til den tid. man har bedre ting å bruke tiden sin på enn å vente på andre til en hver tid. vil tro det er mange som er enige, og kanskje kjenner seg igjen? tid er noe av det dyrebareste man har, så ikke kast den bort!!  

 

♥ Om jeg har tatt på meg treningsklær, går ned til Sats, for så å finne ut av at det er stengt! HVORFOR stenger de så utrolig tidlig? Nå på sommeren går det jo bra, for da kan jeg jo bare trene ute. Når det derimot snør, regner og er kaldt ute, så frister det lite å ta seg en løpetur. 

 

♥ Når jeg har gledet meg lenge til en fest, arrangemant, date eller egentlig hva som helst, og verken sminken eller håret går min vei. Hvorfor er man alltid finest når man ikke møter noen og har null planer, men når man skal noe blir man aldri like fin. det er noe som virkelig er irriterende!!! noen som er enige?

 

♥ Når jeg planlegger å stå opp tidlig for å gjøre noe, men sover over vekkeklokken og våkner brått midt på dagen. Altså, jeg hater å sove lenge å kaste bort dagene mine i sengen. Det blir ikke noe bedre av at jeg våkner opp til 26 grader og sol ute, ahh.. 

 

♥ Folk som er dømmende. Folk som dømmer ut ifra hvordan man ser ut, kler seg eller har hørt fra andre! Bli kjent med personen og gjør deg en formening etter det!  

 

 Om jeg har hatt dårlig tid på morgenen og ikke finner nøkkelen til leiligheten. Det ender opp meg at jeg må gå rundt i hele Oslo for å finne noen av guttene, for å låne nøkkelen slik at jeg kan komme meg inn. Det har hendt at jeg har stjelt nøkkelen til Morten, da har han endt opp i min situasjon. Det har ikke alltid blitt tatt like godt imot. Sorry VB <3 

 

Meg og mine boys

Hei og godmorgen alle sammen<3 Jeg er lys våken og veldig klar for dagen, perfekt siden jeg allerede har masse planer. Det blir en travel dag med planer fra morgen til kveld, men jeg liker sånne dager mye bedre enn de da jeg har null. Etter jeg har blogget skal jeg ta meg en løpetur, noe som kommer til å gi med mye energi hele dagen. Etterpå skal jeg på grand hotel å hente noen badedrakter til girlsa til eventet vi skal på i kveld, deretter skal jeg klippe meg. Jeg er så usikker på om jeg bare skal stusse det, eller faktisk klippe en del? Jeg savner litt det korte håret mitt, men savner også brunt og langt. Jeg er veldig fristet til å klippe det kort, men tviler på at det blir å skje i dag. 

 

I går kveld var jeg på guttekveld hos Sofie og Andrea, uten jentene. Sofie er på ferie i barcelona og Andrea hadde lagt seg på grunn av jobb. Haha stakkars jentene som har besøk 24/, men det er nok koselig også! Det ble nok en sen kveld i går, men koste meg masse så det går bra. Vi så episoden da i kom og utfallet av kveldens episode kunne jo faktisk ikke blitt verre… Nå er det bare å vente å se, kanskje det ordner seg? Hope so 

 

I kveld skal jeg på et arrangement med flere av ph jentene, det gleder jeg meg veldig til! Forteller dere mer senere om hva vi skal. Nå må jeg få i meg litt frokost og komme meg ut<3

Slutt å oppsøke dem.

Vil dere vite en av tingene jeg gjorde før Paradise startet på skjermen? Jeg lastet ned Jodel. Det gjorde vi alle, for vi visste vi kom til å bli skrevet om. For dere som enda ikke vet hva jodel er, så er det en app der hvem som helst kan skrive innlegg og kommentarer anonymt, uten å trenge hverken konto eller et navn. Vi visste det kom til å komme hat og vi visste det kom til å bli fine kommentarer. Det vi kanskje ikke visste var hvordan man selv ville takle å lese alt. Jeg slettet appen etter en stund da jeg ikke følte behovet for å ha den. For uansett hvor mange fine ting det sto om meg eller andre, så satt den ene negative kommentaren igjen litt ekstra. Det er ikke slik at jeg husker noen av de negative nå eller at jeg ble oppriktig lei meg, men jeg så bare ikke grunnen til å oppsøke det – det ga meg jo ingen verdens ting tilbake. 

 

Ja. Jeg kan skjønne hvorfor flere fortsatt har appen, men hvorfor tillate seg selv å føle seg dårlig. Hvorfor la dem vinne? Slutt å oppsøke negative kommentarer, for de vil alltid være der. Om andre bruker sin verdifulle tid på deg, hat eller elsk – har du allerede vunnet. Ja, for tid er verdifult. Du får den aldri igjen, så hvorfor kaste den bort på det negative? Selv om det dukker opp fine komentarer, er som regel Jodel 70% negativitet. Det er blitt “kult” å slenge dritt. Det er blitt “kult” å hate på den personen alle hater på. Seerne endrer favoritter og de dem missliker like fort som nattesøvnen tar. Alt dette kun ut i fra hva de ser på tv, men aller mest hva de leser at andre synes og mener. Jodel er blitt en stor gjeng med flokkdyr, hvor en starter noe negativt og plutselig slenger hele “gjengen” seg etter og er enig.  

 

Hvorfor sløse bort tid på noe som ikke gir deg verdi. Hvorfor søke, scrolle og lese noe som ikke gir deg annet enn en klump i halsen. Legg det bort.

 

Vi må bli flinkere til å ta til oss det fine. De fine ordene, meldingene, bildene og smilene. Det er de fine tilbakemeldingene det er flest av. Hvorfor skal en negativ ting om deg, overgå alle de 10 fine? Jeg synes de som skriver fine ting bør få oppmerksomhet og ros. Det finnes så mange fine tilbakemeldinger som blir oversett på grunn av all negativiteten. Sett pris på det fine og prøv å overse det negative.  

GIRLPOWER

//Annonse

Husker dere jeg fortalte dere om en pakke jeg fikk i posten for noen dager siden? Nå tenkte jeg å vise dere hva jeg bestilte. Jeg er superfornøyd med innkjøpet og de er virkelig fine på veggen. Plakatene og rammene bestilte jeg fra Desenio.no. De har utrolig fine priser og utrolig stort utvalg. Jeg kan sitte i timevis å bare scrolle igjennom, for jeg vil nesten ha alt! Jeg plukket ut noen favoritter og bestilte dem hjem, nå skal dere få se noen av bildene.  

Kevin var så snill å kom å hjalp meg. Elsker at han har vært mer her i Oslo enn hjemme i Stord, siden vi kom hjem fra Mexico. 


Disse to bildene ble mine favoritter, passet veldig bra sammen og til meg. Jeg elsker palmer, det minner meg om varme, ferie og ikke minst California. Jeg har jo som flere av dere vet to store palmer i sleeven + en liten en på ankelen. Det sier jo litt om hvor glad jeg er i de. Kan man egentlig være glad i trær haha, det gir lykkefølelse i alle fall. 

Siden jeg skal flytte snart er det grunnen til at jeg har kjøpt inn litt interiør til den nye leiligheten. Jeg bestilte to bilder til søsteren min, de to bildene over og to ekstra til meg. Jeg har ikke så mye plass på veggen til å henge dem opp nå, noe som er litt kjipt. Jeg vil bare komme meg på plass og få det fint. 


Da jeg tok bilde av damen opp av esken, skjønte ingen av de jeg viste bilde til hva det var. Haha, trudde ikke det var så vanskelig. Dere ser vel at det er en kvinne? Rygg og sideboob. Jeg elsker kropp og spesielt kvinnekroppen (don’t hate me boys) Det er et veldig uskyldig, men fint bilde. Da jeg bestilte bilde av en naken kvinne, måtte jeg selvfølgelig slenge med en girlpower plakat. INGENTING slår girlpower, ikke for oss jenter i alle fall. Jenter trenger å større hverandre og holde sammen. 

 

Siden jeg ble så fornøyd med bildene denne gangen, kommer jeg definitivt til å kjøpe fler! Jeg fant jo så mange jeg vil ha, derfor må jeg bare finne plass på veggen og bestille fler. 

 

Koden MARTINEJOH25 gir dere 25% rabatt mellom 30 Mai – 1 Juni. 

Link til nettsiden her!

Ufiltrert

God morgen alle sammen. Jeg gleder meg allrede til klokken 2, da jeg kan komme hjem igjen å legge meg. Jeg er så trøtt og vil egentlig bare sove, men jeg kan ikke nå… Jeg skal å møte en kompis for å kjøre rundt angående jobben, må derfor putte på litt sminke og kaste litt vann i anstiktet. 

 

Bildene over er fra gårdagen hos Andrea. Jeg dro dit etter jobb og skulle egentlig bare innom en snartur for å fikse noe. Jeg var faktisk påtur hjem litt over 12, men måtte dra tilbake fordi jeg glemte kamera mitt. Da ble jeg sittende en stund og var ikke hjemme før 3 tiden. Tiden går fort i godt selskap! Det er så koselig å tilbringe tid sammen, selv om det av og til bare er å ligge på hver sin side av sofaen å blogge. Jeg og Andrea hadde egentlig tenkt å ta bilder i dag tidlig, men været var meldt dårlig og kvelden ble senere enn planlagt. Jeg la meg med en gang jeg kom hjem i går, men klarte ikke sovne før klokken var rundt 5. Jeg hater når jeg ligger i sengen å merker jeg er trøtt, men kroppen vil ikke slappe av eller sovne. Jeg rekker bare å stikke raskt innom nå, vi blogges mer senere<3 Dere er best 

Dette gjør meg glad

                       


Jeg har samlet noen punker over ting som gjør meg glad. Dette var et litt vanskelig innlegg, for det finnes så utrolig mye der ute som gjør meg oppriktig glad. Jeg kunne skrevet ned punkter i flere timer, men det er det ingen som orker å lese, og jeg orker ikke skrive ned alt heller haha. Jeg har valgt ut noen “få” punker til dere, enjoy<3

 

Festivaler på sommeren. Konserter, drinker, godt selskap og fint vær. Kan det bli bedre? Nå gleder jeg meg masse til sommeren for jeg har allerede to festivaler planlagt i år.

 

En god frokost eller kvelds. En god forkost i et varmt land med fin utsikt til, ahh. Fikk et bilde av mamma og pappa i går av at de satt på ballkongen å spiste frokost på cruiset de er på, DET så deilig ut. 

 

Roadtrip. Er det noe jeg savner fra Bodø, så er det virkelig bilen til mamma og pappa. Det å plukke opp venner etter en lang dag for å kjøre tur er magiskt. Spesilt mens gamle klassikere spilles og snacks. 

 

Positive tilbakemeldinger på noe jeg har jobbet hardt for. Det er så godt å få skryt noen ganger, det gir meg så mye motivasjon! 

 

Når jeg ser tilbake på gamler bilder, og mimrer tilbake på alt jeg har gjort og opplevd. Jeg er så glad jeg alltid har vært flink og likt å ta bilder, med bilder og filmer kan jeg reise litt tilbake i tid.

 

Gode samtaler betyr så mye for meg, og gir meg så mye. 

 

Venner. Jeg er så heldig som har så mange flotte mennesker i livet mitt. Det er så godt å vite at man har hverandre, selv om man ikke ser hverandre på en stund. Jeg blir så glad når vi alle tilbringer tid sammen, om det er å dra på byen eller har en chill kveld hjemme spiller ingen rolle. 

 

Bodø. Det vil alltid være hjemme, trygt og godt. 

 

KJÆRLIGHET! Er det egentlig noe som er bedre enn kjærlighet? Nyforelsket og smile av den minste og uviktigste tekstmelding fra den spesielle. 

 

Nytt og rent sengetøy. Hvor deilig er det ikke å komme hjem fra en lang dag, dusje og legge seg i nytt sengetøy. 

 

Tanken på framtiden. Jeg tror det er bra å ha drømmer, og drømmer blir aldri for store. The best is yet to come!

 

Følelsen etter en god treningsøkt.

 

Musikk. Jeg finner mye glede og trøst i sanger. Jeg liker mye forskjellige, men aller mest r&b og hip hop. Jeg brenner for sanger med en god og dyp tekst. 

 

Reiser. Om det er å reiste til en annen by i Norge, eller å reise til andre siden av jorden. Det er så deilig å sette seg på et fly og tenke på alt man har i vente.  

 

Stå opp tidlig, selv om jeg har fri. Jeg hater å sove bort dagene, og blir derfor veldig glad når jeg klarer å våkne tidlig. Stå opp av sengen og spise frokost, for så å komme seg ut å gjøre noe.

 

Når det går bra med bloggen. Jeg elsker de dagene jeg har masse å skrive om, og aldri går tom for ideer. Da blir jeg automatisk mye gladere og får masse energi. 

 

Planer. Når jeg vet jeg har ting å se fram mot, en reise, en fest eller en jentekveld. Jeg liker å være spontan, men det er så godt å ha noe å se fram mot. 

                            

Når verden raser sammen

Jeg har fått en del spørsmål om kroppen min siden jeg ble “Et kjent ansikt”. Flere av dere har nok scrollet litt på instagram og her på bloggen, derfor skjønner jeg godt at dere er nysgjerrige. Det er så mange lesere som skriver til meg og lurer på hvordan de skal bli tynn. De lurer på hvordan de skal få smalere lår, tynnere mage og målet dems er å se ut som en annnen. Jeg har vært der selv og jeg vet det kan bety utrolig mye der og da, men til syvende å sist er det nok det minst viktigste i livet. Jeg har skrevet et innlegg på bloggen før om den perioden i livet mitt, men velger å poste det igjen. Kanskje dere får litt mer forståelse på hvorfor ting ble som de ble. Husk at det viktigste er å være sunn og frisk jenter og gutter. Det gjør meg trist at når noen kommenterer goals eller drømmekroppen på gamle bilder, det dere ser var en sliten og langt ifra en sunn kropp. Jeg ser så jævlig mye deiligere ut nå enn da.

 

 

 

 


p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 13.0px ‘Apple SD Gothic Neo’; color: #4c4c4c}
span.s1 {letter-spacing: 0.0px}

                          ♥

Det hender jeg fortsatt våkner på grunn av det. Våkner av en vond drøm. Jeg svetter, vil gråte, panikken slår inn og jeg tørr ikke legge meg igjen. Det skjedde igjen, i natt. 

Løgner, sviker, taper. Hvilket ord? Egentlig gir jeg faen nå, du er ikke verdt min tid lengre.

Hvordan skal jeg klare å elske noen igjen? Hvordan skal jeg klare å ha en person i livet mitt, som jeg trenger så sårt? Hvorfor skal jeg stole på den neste? Vil jeg klare å åpne meg til noen, knytte meg til noen, eller bruke tiden min på en ny? 

Det var slitsomt. Fysisk og psykisk. Hvorfor prøvde jeg å være noen jeg ikke er? Hvorfor raste jeg ned i vekt? Gjorde jeg det for å føle meg bedre? Nei. Jeg var desperat. Desperat etter bekreftelse om at jeg var god nok. 

Hvor var du da jeg trengte deg mest?. Hva skjedde med “bare dæ”?.

Alle undret på hvorfor. Hvorfor jeg ikke kunne la deg gå og aldri snakke med deg igjen. Jeg klarte det ikke. Du hadde en kontroll over meg. En kontroll som førte til at det alltid var jeg som måtte beklage. Det var jeg som satt igjen å gråt. Det var jeg som ble syk. 

 

“Love makes you blind” 

Når kjærligheten inntreffer blir man blind for alt. Man ser håp, lykke og en spennende fremtid. Jeg var redd. Redd for at jeg aldri skulle finne noen å elske på samme måte. Jeg trodde (egentlig ikke) at hver gang var den siste. Jeg var redd for at jeg aldri skulle klare å komme meg over deg. Jeg tok feil og glad er jeg for det

“Det er så vanskelig for den som elsker å gå ved siden av den som bare er glad i.”


 

For alle gangen jeg lå våken om natten. For alle gangen jeg måtte lyve til familie og venner. For alle gangene jeg lå alene å gråt og for alle gangene jeg måtte late som alt var helt fint. FUCK DEG. 

Jeg er så glad for at jeg ikke trenger å late som lengre. Jeg våkner opp glad. Jeg drar ut med vennene mine, går på skolen, spiser, ler og er oppriktig glad i livet. Nå er jeg kun meg! Og vet dere hva? Det er mer enn godt nok.

 TAKK. Takk for at dere alltid stiller opp og er der for meg. 

Jeg har de så bra nå, bedre enn på lenge faktisk. 

 


“Every challenge makes you stronger”

Tom for ideer.

Jeg skulle egentlig skrive til dere i går, men da var jeg alt for trøtt. Jeg tenker alltid bedre på kveldene, det er da de beste ideene kommer – det føles i alle fall slik. Det føltes ganske meningsløst å skrive et innlegg i dag tidlig, for det føltes veldig tomt. Ikke tomt på en dårlig måte, bare tom for ideer. Jeg føler det av og til er bedre å ikke poste, enn å bare poste for å poste – om dere skjønner?  Jeg har masse tanker i hode fra jeg våkner til jeg legger meg, men det er for det meste overfladiske ting som at jeg gleder meg til ferie, sol og sommer. Når jeg tenker meg om er livet i seg selv ganske overfladisk. Lønn ut i fra følgere på instagram og populæritet får deg inn på utesteder. Jeg vil tro det ser enda mer overfladisk ut fra utsiden, men det er jo slik det har blitt. Det er sol ute, men det nevner jeg jo i alle innleggene mine. Jeg skal jo alltid få meg i innleggene om hvor fint vær vi har. Er det grunnen til humøret mitt for tiden? Jeg kan ikke legge skjul på at det er i varmen jeg trives og har det best. 

 

I går kveld gikk jeg alene til butikken, noe som egentlig ikke burde være et problem. Jeg er jo vant til å tusle rundt i Bodø, der alt føles ganske trygt. Her snur jeg meg hele tiden og skvetter av den minste lyden. Jeg hater at jeg føler deg slik, men jeg kan heller ikke gjøre så mye med det. Det er jo bare på kveldene jeg føler deg slik og det har aldri hent meg noe på kvelden, for at jeg skal føle det sånn her. Det var alltid veldig trygt hjemme i samme by som familien, men jeg liker meg faktisk bedre her. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg vokst utrolig mye, møtt nye mennesker, lært og feilet. I går kveld tenkte jeg også på å flytte igjen. Ikke i Oslo, men til en annen by eller land. Det var jo det som var planen hele tiden, gå ferdig skolen og flytte tilbake til USA. Nå er jeg litt usikker, for jeg føler meg bare mer og mer hjemme her. Det skremmer meg å skulle flytte når plutselig ting begynner å falle på plass. Kanskje nettopp det er en av grunnene til at jeg tenkte på å flytte i går. Nå er ikke alt like spennende lengre. Kanskje jeg trenger noe nytt og utfordrene? Jeg klarte jo å flytte alene til andre siden av jorda da jeg var 16 år, så det klarer jeg nok igjen. Når det blir vil tiden vise, jeg blir nok boende her ut 2017 i alle fall. 

Jeg er lykkelig og har det veldig bra for tiden. Hvem skulle tro at å melde seg på paradise ville endre så mye, til det positive vell å merke. Hvem skulle tro man ble bedre kjent med seg selv med å være med på et slikt program. Etter jeg har vært der selv, vet jeg hvor utrolig lett det er. Når jeg tenker meg om er det jo ikke så rart, et menneske er jo ikke i stand til å se seg selv utenfra – noe vi alle som har deltatt nå har fått. Samtidig som at man er kritisk meg seg selv, får man også høre hva de rundt deg tenker om en. Jeg tenker av og til på hvordan ting ville vært nå om jeg takket nei da TV3 ringte 1 desember. Jeg er veldig glad jeg takket ja, men jeg var heller aldri i tvil. 

Nå sitter jeg på t-banen og utrolig nok er dette en av plassene hvor jeg finner mest ro. Det er mennesker på nesten hvert eneste sete, men alt føles selvom veldig fredfult. Det kan ha noe med musikken i ørene mine gjøre, men tiden går alltid så fort her. T-bane turen som tar 30 minutter føles plutselig ut som 5 minutter når jeg sitter å skriver. Nå er jeg framme, så vi blogges mer senere<3