Jeg reiser igjen

 

Hallo fine lesere. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og skal snart begynne å fikse meg. Dagen startet med trening i stuen med Andrea og “Mi Gente” spilte i bakgrunnen. Sangen minner meg om Rhodos og den er perfekt å gjøre øvelser til. Hvem skulle tro jeg hadde så mye energi klokken halv 8 på morningen når jeg la meg klokken 4 i natt, haha noe er galt med meg! I dag skal jeg ut å reise igjen og jeg gleder meg masse. Jeg skal til en by som jeg aldri har vært i før, men alltid hatt lyst å besøke. Reisen ble litt spontan, men det er som alt i livet mitt for tiden. Jeg skulle gjerne forteller dere alt, men for nå får dere bare vente! Jeg rekker ikke skrive så mye for jeg er allerede ganske sent ute. Jeg sto egentlig opp i veldig god tid, men har klart å sløset bort tiden som alltid! 

 

Gjett hvem som klarte å miste barberhøvelen på tåa i dag? ME.

Noen som klarer å gjette hvor jeg skal? 

Den siste drikken var kanskje ikke så lur.

Hei til alle nattemennesker som meg! Nå befinner jeg meg i stuen til Sofie og Andrea, liggende på sofaen. Jeg trives her, spesielt når det blir mørkt ute og leiligheten blir fylt med stearinlys av Sofie. Det er superkoselig skal jeg si dere! Både Morten og begge jentene har lagt seg så jeg sitter nok en kveld alene. Jeg har noe å lære av dem der. Jeg har blitt sittende som sistemann i seng siden jeg flyttet inn. Jeg føler alltid jeg har mer energi på kveldene og det er nå jeg plutselig får lyst å gjøre alt mulig rart. Jeg er også effektiv på kveldene og den følelsen liker jeg. Jeg kan være trøtt kjempetidlig, rundt 8-9, men så fort det blir litt sent vil jeg ikke legge meg. Lakenstrekk kanskje? Jeg liker jo å stå opp tidlig, men med døgnrytmen er det litt vanskelig. Kombinasjonen med å legge seg sent og stå opp tidlig er vel kanskje ikke den beste. Som regel klarer jeg å våkne og gå opp av sengen tidlig, men ender opp med å sovne noen timer etterpå – Det er håpløst. 

 

Det er kanskje ikke så lurt å begynne å drikke masse Nocco med koffein sent på kvelden heller. Det at jeg sitter på macen, med alle lysene på og hører på musikk gjør det nok heller ikke bedre. Den siste timen har jeg tatt ansiktsmaske, pakket kofferten min, gjort klar noen innlegg, farget bryn og til og med øyenvippene! Jeg kjøpte kun farge til bryn, men jammen funket den til vippene også. Jeg vil ikke anbefale dette, for jeg så på pakken etterpå at man ikke burde få fargen nært øye. Det gikk heldigvis fint og nå føler jeg meg mye freshere uten sminke. Det er ikke så mye som skal til og en liten spakveld før man skal ut å reise slå aldri feil. Jeg savner litt å ha vippe extensions,  men tror nok ikke jeg blir å ha det igjen. Jeg klarer ikke ta vare på dem og da holder dem seg heller ikke fin. Jeg sover for urolig om natten og jeg alt for gla i å gni meg i øynene<33

 

Hvem tar ansiktsmaske og starter å farge bryn klokken 2 midt på natten, natten før man skal ut å reise? Jeg får sove noen timer når jeg kommer fram i morgen. 


Jeg skulle ønske jeg tok førbilder av både bryn og vipper, så skulle jeg vist dere forskjellen! Det ble faktisk mye bedre enn forventet. 

 

Youtubeklippet dere ser i bakgrunnen er en av ynglinsklippene mine på youtube. Jeg synes opptreden er så sinnsykt rå og for et talent på dem begge to. Det var bestekompisen min som viste meg klippet for ca et år siden og jeg blir aldri lei! Er det et talent jeg skulle ønske jeg hadde, så må det være å ha en god sangstemme. Dere kan se opptredenen HER 

 

Nå skal jeg legge meg, for i morgen må jeg også opp tidlig! Jeg skal jo reise og vil derfor rekke å dusje, spise og fikse meg litt. Vi blogges når jeg har sovet <3 

Tjen enkle penger hjemmefra

                                                                                                                                                     ANNONSE 

 

Nå skal jeg tipse dere om en nettside som jeg selv ble tipset om av på en blogg noen måneder tilbake. Jeg så en blogger skrive et innlegg om det, så jeg fant ut at jeg ville teste det selv. Jeg laget meg enkelt en bruker på Meningstorget.no og etter det har jeg svart på et par undersøkelser i uken. Hvor mange av dere blir ikke oppringt av mennesker som vil gjøre en markedsundersøkelse over telefonen? Når dem ringer har i alle fall jeg som regel dårlig tid, noe annet å styre med eller så gidder jeg rett å slett ikke – Man vet aldri hvor lang tid disse undersøkelsene vil ta heller. På denne nettsiden kan du selv bestemme hvilken undersøkelser du vil svare på OG tjene penger på det. Luksus spør du meg! Tenk å tjene penger hjemmefra? Det er nok en drøm de fleste har hatt eller har. 

 

 

For hver undersøkelse du svarer på tjener du opp poeng. Poengene kan du bruke til akkurat hva du selv ønsker, noe som jeg synes er veldig bra. Du kan få dem tilsendt direkte til din PayPal konto, shoppe på nett, donere til veldedighet eller få gavekort på store kjeder som Zalando, H&M, Kicks og Amazon. En av veldedighetene du kan donere penger til er World animal protection. Det føles godt å kunne bidra til noe bra, spesielt til dem som ikke har en stemme selv. Du kan også få tilsendt gratis produkter hjem for å teste dem og gi din vurdering av produktet. Konseptet deres er altså veldig bra og lettvint. 

 

Jeg synes denne nettsiden er utrolig genial, synes ikke dere? Jeg er veldig glad jeg klikket meg inn på innlegget til bloggeren, som skrev om denne nettsiden for noen måneder siden. Neste gang du kjeder deg eller det er 10 minutter til din favorittserie kommer ut med ny episode, kan du enkelt klikke deg inn her og tjene litt ekstra penger. Dette er også en enkel måte å spare litt ekstra penger nå fram mot juletider. Kanskje du kan tjene opp nok poeng til gave både til din bestevenn og søsknene dine? 

 

 

Register deg enkelt HER!

PS: Du må være 18 år eller eldre for å kunne registrere seg og kunne tjene penger/poeng/gavekort 

Denne gangen blir bedre enn sist.

God morgen alle sammen<3 I dag er jeg tidlig oppe, men jeg hadde ikke noe valg heller. Jeg skal på jobb om ikke så lenge og om jeg skal være ærlig så føles det litt rart. Jeg har ikke vært på jobb på 2 måneder og det føles ut som en evighet. Jeg håper jeg fortsatt husker alt jeg skal gjøre og ikke føler meg helt hjelpesløs, neida. Det skal nok gå helt fint og det skal bli veldig godt å føle seg produktiv i flere timer. Jeg har faktisk savnet å jobbe om det er lov å si? Jeg kommer sikkert til å savne å ha fri etter en stund, men i dag gleder jeg meg litt. Jeg trenger heldigvis ikke jobbe så mye framover, så jeg rekker egentlig aldri å bli ordentlig lei.  Jeg har savnet kollegaene mine, lage pizza, kjøre bil og bare ha oppgaver jeg MÅ gjøre i noen timer. Hør på jobbpia! Nå djingser jeg sikkert meg selv og jobbdagen blir den verste til nå, let’s hope not haha! 

 

 I natt drømte jeg at jeg var i Thailand. Vi var på stranden og det var snart jul, om det ikke allerede var jul. Det var i alle fall pyntet fint med lys og jeg var omringet av familie og venner. I det ene sekundet var jeg på stranden og plutselig satt jeg i flyet på vei hjem. Jeg var så glad da jeg våknet og fant ut at jeg fortsatt var hjemme i Norge. Trur dere det er noen som gleder seg til å reise eller? Jeg gleder meg så til å komme ned til varmen igjen, men før den tid har jeg heldigvis en del planer og prosjekter på gang! 


                     

Vi har basseng i hagen og som vil si 20 skritt unna mitt soverom. Jeg gleder meg sånn til å kunne kle på meg bikinien og hoppe rett i bassenget. Det føles ut som det er lenger siden jeg kom hjem fra Rhodos, men det er jo bare litt over 2 uker siden. Jeg har ingenting klage på, men det er ikke til å legge skjul på at jeg trives best i varmen! 

                    

Noen vil kanskje si at å feire julaften i et annet land ikke blir det samme, men jeg mener tvert i mot. Etter å ha feiret både jul og nyttår i Thailand mange ganger, vil jeg si at jeg minst får like mye julefølelse i varmen som hjemme. Nå har jeg feiret jul hjemme i Norge 2 år på rad, så det skal bli veldig deilig å dra nedover i år. En forandring er alltid godt. Jeg og søsteren min bestemte oss for at vi skal reise hjem noen dager etter julaften og feire nyttårsaften hjemme i Norge. Jeg kunne gjerne feiret nyttår i Thailand, men i år føltes det riktig å skulle feire med di fine vennene mine. 

                    

Denne gangen skal også min kjære storesøster være med. Det er lenge siden vi har vært samtidig i Thailand, så det skal bli utrolig gøy. Jeg trives veldig på ferie med kun mamma og pappa, men når søster er med blir det automatisk noen hakk bedre! Bilde under tror jeg kan være sist gang vi var sammen der nede. Dette var julen i 2012-2013. Shitt som tiden flyr! Jeg var faktisk ikke klar over at det var å så lenge siden. Her var jeg 16 år syntes nok det var veldig stas å drikke breezer på familieferie. (Her hadde vi dratt fra mamma og pappa, så jeg vet faktisk ikke om de vet om dette hehe) Jeg fikk også litt sjokk over hvor langt hår jeg pleide å ha. Nå skal jeg begynne å spare igjen! 

                  

Noe av det jeg gleder meg mest til er å dra på apeberget, sjokk at jeg vil være rundt dyr. Jeg drar som regel alltid et par ganger dit i løpet av ferien, men sist gang dro jeg kun to ganger. Det er ikke alle i familien som er like begeistret av å være der som meg, men jeg tvang pappa opp en dag selv om. Når vi først kom opp til berget koste han seg like mye som meg selv, hvem blir ikke glad av å se på bilde under? De fleste jeg møter der er som regel redd apene, men er du rolig med dem er de bare snille. 

                   

Nå må jeg løpe til t-banen. Vi blogges når jeg er tilbake fine lesere <3 

En annerledes morgen

Hei fine lesere. Jeg ligger fortsatt i sengen, men med veldig god grunn. Andrea har verdens deiligste seng. Hvorfor har jeg ikke kommet på sleepover før? Jeg har sovet så utrolig godt i natt og våknet kanskje enda bedre. Aldri har jeg blitt vekt slik jeg ble i dag, men det måtte jo være Andrea som hadde en vekkeklokke som dette. Jeg måtte ikke stå opp i dag tidlig da vekkeklokken gikk av, men følte nesten en liten trang til å våkne uansett. Første melodi på vekkeklokken var en klassisk og rolig sang. Null tekst, kun melodi. En melodi jeg selv aldri kunne valgt å våkne til. Jeg sover som regel veldig tungt og kan sove over mye. Hadde jeg hatt samme vekkeklokke hjemme, ville jeg sovet over den gang på gang. Så rolig og fredfull var den. (Hvem tror dere måtte bli vekt til skolen hver dag? Me.) Andrea skrudde den av og vi begge sovnet igjen. 15 minutter senere startet en ny alarm og det måtte jo være favorittartisten hennes. Taylor Swift – I knew you were trouble? Dere vet den “Once upon a time a few mistakes ago, I was in your sights, you got me alone”. Haha sangen fikk meg i alle fall fort opp av sengen. En veldig annerledes morgen, men det var deilig å komme i gang tidlig med dagen. Det føles godt å stå opp tidlig, så takk til Andrea for perfekt vekkeklokke i dag halv 8. 
 

                          
 

Som dere forstår så delte jeg seng med Andrea i natt. Jeg skal sove her til torsdag, før jeg pakker kofferten og forlater enda en gang. Jeg føler meg litt lost i Oslo akkurat nå, men snart kommer alt på plass. Jeg er heldig som har så fine venner som passer på meg i alle fall. Jeg måtte le litt i går da jeg kom. For 2 måneder siden bar jeg kofferten ned fra Andra og Sofie, og i går bar jeg akkurat samme koffert inn igjen. Nå er den også 10kg tyngre, så dere skulle sett meg når jeg bar den opp trappen. De bor i andre etasje, men jeg brukte nok 5 minutter opp den de stegene haha. 

 

Nå skal jeg stå opp av sengen og høre om Sofie blir med på trening. Vi blogges <3 

Kunne jeg datet en gutt uten tatoveringer?

Er det en ting jeg får ofte spørsmål om, så er det tatoveringene mine. Det er kanskje ikke så rart siden det er noe av det første man ser og jeg har allerede en del blekk på kroppen. Tatoveringer er blitt veldig populært de siste årene, spesielt i min generasjon. De fleste har en eller flere og mange snakker om å tatovere seg. 

Noen dager skulle jeg ønske jeg ikke hadde en eneste tatovering og andre dager elsker jeg dem og har lyst på flere. Det er heldigvis veldig sjeldent jeg skulle ønske jeg ikke hadde dem. Jeg trives veldig godt med de jeg har og jeg synes absolutt alle tatoveringene mine er så utrolig fine. Jeg har ikke en eneste jeg angrer på, men jeg ønsker meg ikke flere akkurat nå. Jeg er bare 20 år og vil derfor vente noen år. Kjedelig å bruke opp all plassen på 2 år og jeg vet heller ikke hvor på kroppen jeg skulle ha tatovert meg. Eneste plassen jeg kommer på er under foten, men det er nok bare fordi at da vet jeg at den ikke vil synes så godt. 


Jeg har også fått spørsmål om jeg kunne datet noen uten tatoveringer og noen ganger tenker jeg faktisk over det. Kunne jeg datet noen uten tatovering? Egentlig er det jo et veldig teit spørsmål for det er jo bare noe som er på utsiden. Det sier jo ingen verdens ting om hvordan en person er. Jeg vet det er mange som dømmer folk ut i fra tatoveringer. Jeg skal ikke lyve, jeg har gjort det selv.. Jeg liker å tro at tatoveringer ikke har så mye å si, men det har kanskje det? Alle jeg har datet i eldre alder har hatt tatoveringer. Det blir spennende å se hvem jeg ender opp med. 

 

nude in nature

God morgen alle sammen! Jeg har nettopp sett ferdig filmen jeg startet å se i går, Step up 2. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sett de filmene før? De er jo så gøye og gode filmer. Nå har jeg sett 2 av filmene og har bare 2 igjen. Kjenner jeg meg selv rett er begge filmene sett i løpet av kvelden haha. I dag har jeg absolutt null planer, så dagen i dag vil bli brukt på å skrive masse innlegg. Jeg får besøk i løpet av uken og vil helst få unnagjort mest mulig før den tid. Det vet jeg at jeg skal klare. Over ser dere noen bilder fra powerwalken til meg og Mathilde i går kveld. Nå skal jeg lage meg frokost og gå en ny tur. Vi blogges <3

Hvordan var jeg på skolen?

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg var på skolen. Fikk jeg gode karakterer? Lærte jeg fort? Trivdes jeg på skolen og var jeg populær? Jeg kan starte med å si at jeg trivdes veldig på skolen. Jeg merket fort når jeg var ferdig på videregående hvor mye jeg savnet det. Jeg savnet kanskje ikke stresset over prøver, lekser og innlevering, men samholdet man hadde. Skole er veldig sosialt og jeg møtte jo alle vennene mine der hver dag. I løpet av mine 3 år på videregående gikk jeg i 3 forskjellige klasser. Jeg startet første året i klasse med de som drev med sport. Vi var en idrettsklasse hvor vi hadde handball i gymtimene, i stedet for vanlig gym. Andre året mitt flyttet jeg til USA og gikk high school og siste året kom jeg inn i en ny klasse hvor mange av mine bestevenninner gikk. Det var 3 veldig forskjellige, men minnerike år. Mitt favoritt år var helt klart andre året mitt da jeg bodde i USA.


                                        

 Jeg har alltid startet vært år med mye motivasjon. Det er noe jeg føler de fleste gjør. Hvem har ikke hatt i tankene at i år skal jeg gjøre det bedre enn noen gang. Jeg har aldri vært en 6er elev, men helt ok var jeg. Mitt første år på videregående gjorde jeg det ganske bra. Jeg besto i alle fag og var lite borte fra skolen. Da jeg var i USA var det veldig lett, men ingen av karakterene mine ble overført til Norge. Det var enten bestått eller ikke bestått på papirene som ble sendt til den norske skolen. Litt kjedelig, for det var jo i USA jeg fikk de beste karakterene. Mitt siste år på videregående startet også veldig bra, men jeg falt mer og mer ut jo lengre inn i skoleåret jeg kom. Jeg klarte ikke konsentrere meg og tankene var på helt andre steder. Jeg var mye borte og spesielt de siste månedene. De skjedde mye i livet mitt på privaten som gjorde at hodet ikke var på rett sted. Jeg angrer utrolig mye på det den dag i dag, men prøver å innse at jeg ikke kan gjøre noe med det nå. Jeg får bare stå på å fortsette med skole når jeg føler meg 100% klar for det. Jeg skulle ønske jeg kunne gå tilbake i tid å fortelle meg selv at det kommer til å være verdt det. De to timene jeg kunne brukt på skole i stedet for serie eller krangle med kjæresten ville vært verdt det. 

                            

Dere spør også om jeg var populær. Hva vil det egentlig si å være populær? Jeg hadde mange venner og trengte aldri å være alene, med mindre jeg ville. Jeg synes ordet populær høres litt negativt ut og ingenting man burde dømme en person ut i fra. Når man var yngre var det å være populær kanskje et større tema, enn hva det blir når etterhvert. Å være eller bli populær er ikke noe man burde strevet etter, for hvem bryr seg sånn egentlig. Det viktigste er at man har det bra, har venner og trives der man er. 

 

Skole er viktig og jeg skulle ønske jeg jobbet mer da jeg gikk videregående. Det er lett å være etterpåklok. Skole er ikke for alle til en hver tid. Noen trenger lenger tid enn andre og jeg trengte litt fri etter videregående. Jeg ville jobbe, reise og gjøre andre ting før jeg startet på utdannelse. Jeg lurer på når jeg skal gå skole igjen?

Jeg ble invitert til samme vors som Justin Bieber.

Hei fine lesere. Jeg føler alltid jeg skriver rett etter jeg har spist eller når jeg spiser haha, og i dag er ikke et unntak. Jeg har nettopp laget meg en god søndagslunsj og satt på favorittlisten min på Spotify. Jeg har ikke mange planer i dag, men skal møte en venninne som jeg ikke har sett på lenge. Da jeg våknet i dag begynte jeg å scrolle igjennom bildene jeg var tagget i på Facebook. Når jeg trenger inspirasjon til bloggen pleier jeg å gjøre det, for jeg finner alltid så mye forskjellig. Bilde over ble tatt sist sommer og jeg husker kvelden utrolig godt. 

 

Vi hadde blitt invitert på vorspiel hos Neymar jr og på denne tiden viste ikke jeg hvem dette var en gang. Jeg måtte søke han opp, men ikke etter å ha sett et bilde kjente jeg han igjen. Kanskje like greit at det ikke var en kjendis jeg var kjempefan av, så slapp jeg å bli starstruck på en av mine første kvelder i Hollywood. Den eneste jeg er så fan av er Miley Cyrus, men det er en annen sak. Vi var sent ute så før vi kom dro både Neymar og Justin Bieber ut for å spise, så vi fikk aldri vorset der samtidig. Neymar kom på utestedet og på nachspielet sitt, men Justin Bieber så vi ikke noe til den kvelden. Gøy hvordan det å henge eller se kjente personer er så fjernt her i Norge, men der nede ser man på dem over alt. Når man leser på nettet at en person er havnet på rehab, men samme kvelden ser man dem på utestedet og fester – Da vet man at man ikke skal tro alt man leser på nett. 

 

Jeg har to gode venninner som bodde mitt oppi det hele i et halvt år. Dere kan bare tenke dere til hvor mange syke historier jeg har hørt! Jeg skulle gjerne bodd der sammen med dem, men jeg fikk i alle fall kommet på besøk. Noen ganger tenker jeg på hvordan det er å være kjent. Kjent på ordentlig. De menneskene som ikke kan være noen som helst steder i verden uten at de blir kjent igjen. “Her spotter du kjendisene i Los Angeles!” eller  “Her spiser, trener og sover kjendisene” Leser man ofte på nettsider. Tenk så slitsomt!

 

I løpet av 2018 har jeg, Sofie og Andrea planlagt å flytte noen måneder til LA. Reiser ikke dem, reiser jeg alene. En av mine beste venninner flytter også ned snart. Nå virker det som jeg vil reise kun på grunn av kjendiser og fester, men det er sinnsykt mye mer å se og gjøre! Sitte på stranden i solnedgangen, gå turer, roadtrip, shopping og møte nye mennesker. Noe av det beste jeg synes med USA er folkene. De er så åpne, hjelpsomme og snille. De dømmer ikke lett og er veldig ulike fra hvordan vi er i Norge. LA må jo også være det mest bloggvennlige stede å flytte til. Tenk å få lov å ta dere med på en slik reise? Jeg gleder meg. 

Jeg klarte ikke mer. Tom for ord

//Lørdag 12:13 

 

Jeg ligger fortsatt i sengen. Det er lørdag og klokken har allerede passert 12. Det er helg og da er sene morgener i sengen veldig deilig. I går startet jeg på en film, men måtte avslutte den når jeg kom halvveis. Jeg klarte ikke mer og trengte noen timer søvn og pause fra hva jeg så, før jeg kunne se den ferdig. Dette er første filmen jeg noen gang har sett som jeg har måttet se på over to dager. Nå har jeg sett filmen ferdig og jeg er tom for ord. For en sterk og trist film. Jeg har hørt om filmen før, men av en eller annen grunn har jeg aldri sett den før nå. Jeg er glad jeg aldri så den på kino, for jeg vet ikke om jeg ville klart det. På kino er det ikke like lett å skru ned lyden eller sette på pause. Jeg vurderte å ikke se hele fordi det gjorde så vondt, men det er en film som er viktig å se. Jeg lærte mye om hvordan det var før og selv om det var tungt hjelper det ikke alltid å lukke øynene. 
 

Hvordan kunne mennesker være så onde? Det gikk virkelig opp for meg hvor mange mennesker som måtte slite for livet sitt og hvor stort raseskille var før verden. Mørkhudede ble ikke behandlet som mennesker og hadde for noen ingen verdi. Jeg syns det er helt hjerteskjærende. Hvordan klarte dem? Hvor var samvittigheten. Jeg har aldri følt så mye etter å ha sett en film. Trist, sint og sjokkert. Filmen vant Golden Globe for beste drama og det er så fortjent. Vi har fortsatt ikke vunnet kampen, men er på god vei. Når jeg ser rasisme i dagens samfunn blir jeg sjokkert. Hvordan verden lever disse menneskene i? 

 

12 Years a slave

Det er noen år siden den kom ut så det er kanskje fler av dere som allerede har sett den. Har du ikke sett den, anbefaler jeg den på det sterkeste. Det er en tøff film å se, men utrolig lærerik. Den er basert på en sann historie, så dette var realiteten før. Det er helt uvirkelig.