Junkyard haul

/Samarbeid med Junkyard 

Hei og god helg alle sammen! Jeg skal snart dra på jobb, men først tenkte jeg å dele en Junkyard Haul med dere. Min aller første Haul også! Jeg la ut et klipp av filmen på Snapchat i dag tidlig og ba dere screene om dere ønsket å se hele i dag. Det var gøy å se at så mange ville jeg skulle gjøre den ferdig, derfor har jeg brukt dagen i dag på å redigere. Jeg ble helt ok fornøyd med filmen, men øvelse gjør mester og det er tross alt første gangen jeg gjør noe lignende! Jeg synes i alle fall det var veldig gøy å spille inn å redigere enn sånn her type film, så kommenter gjerne om dere vil se mer av dette. I morgen kommer det en konkurranse på Instagram, stay tuned! Nå skal jeg sminke meg, dra på butikken og ta t-banen til jobb<3 Vi blogges 

 

Kåpe  HER  

Svart hettegenser HER 

Rosa hettegenser HER 

Strømpebukse HER

Caps HER 

Tskjorte HER 

UKENS SPØRSMÅL

                      

Hvem savner du mest fra paradise? 

Det er ikke noen spesielle jeg savner mer enn andre, men jeg savner samholdet vi alle hadde. Jeg føler jeg har god kontakt med de jeg trenger, men så klart er det hyggelig når jeg først møter resten av gjengen. Jeg føler meg heldig som fikk være med i årets sesong, for det var virkelig en fin gjeng som ble valgt ut. 

Hvordan hadde livet sett ut om du ikke hadde vært med på paradise hotel?

Jeg tror livet mitt ville sett ganske så slikt ut. Jeg ville kanskje ikke hatt muligheten til å reise så mye, hatt like mange følgere på sosiale medier og blitt gjenkjent på gata. Bortsett i fra disse tingene ville livet mitt sett ganske likt ut. 

Hva synes du om utroskap?

Det er det verste jeg hører om. Hvorfor gidder noen å være i et forhold om de ikke klarer å holde seg til én? Det må jo være slitsomt for den personen som alltid er utro – disse menneskene lever jo et dobbeltliv fordi de må skjule såpas mye hele tiden. 

Hva synes du om folk som spiser kjøtt? 

Nå kan du spise pølse som ikke er pølse, så da skjønner jeg ikke hvorfor du skal spise ekte pølse. Neida (joda), folk får vel gjøre som de vil på lik linje som jeg gjør som jeg vil.

(vegansk)

Når kunne du tenkt deg å stifte familie?

Jeg har alltid tenkt at jeg ville ha unger tidlig, men jeg har endret litt på det synet de siste årene. Jeg har så mye jeg vil gjøre og oppleve før den tid kommer. Har jeg hatt en fast partner over en lang periode, vil jeg ha unger før jeg er 30. 

Hvordan klarer du å holde selvtilliten oppe hele tiden?

Jeg som alle andre har gode og dårlige dager. Det beste man kan gjøre er å ikke tenke negativt om seg selv. Er du misfornøyd med kroppen din? Prøv å spis litt sunnere og kom deg på trening. Er det noe du ikke kan endre på så må man lære seg å akseptere seg selv (operasjoner er ikke et alternativ for meg en gang). Jeg vet det kan være vanskelig, men helt ærlig så er ikke utseende alt her i livet. Det beste rådet jeg kan gi dere med dårlig selvtillit er å ikke sammenligne deg selv med andre, for du er fin nok som du er. Du er og vil alltid være den største kritikeren i livet ditt.  

Kunne du hatt sex med en 00’er?

Jeg tenkte først å ikke ta med dette spørsmålet, for hva er egentlig det å spørre noen om. Sex og gutter er noe dere spør ofte om og spesielt om jeg kunne vært med yngre. Det er kanskje ikke så rart med tanke på de er de yngre jeg når mest ut til. For å svare på spørsmålet ditt/deres, så kunne jeg aldri hatt sex med en 00’er. Kanskje om 10 år, men det er for stor aldersforskjell enda.  

Er du singel? 

Det var mange som var nysgjerrige på dette spørsmålet denne uken, men ja jeg er fortsatt singel. 

Klarer du å ikke gråte?

Hei fine lesere. Jeg har nettopp spist lunsj og tenkte nå å tipse dere om noe jeg så i dag tidlig. Jeg kan sitte i timevis å scrolle nedover youtube. Jeg elsker at det finnes så mye forskjellig og at nettsiden er blitt så populær. I dag startet jeg dagen med å sette på sanger på youtube, samtidig som jeg prøvde å blogge. Plutselig kom jeg over dette klippet og jeg klarte ikke bla forbi, så jeg tok pause fra bloggingen og ga full konsentrasjon i 4 og et halvt minutt. Det var verdt det. Jeg har sett videoen en gang før, men det er lenge siden nå. Jeg kan fortelle dere at jeg startet dagen i dag med å gråte, for en finere og mer rørende video skal man lete lenge etter. Jeg skal ikke fortelle mer enn at dere burde se denne. Nå skal jeg ringe mamma og snakke om alt mellom himmel og jord. 
 
Klarer du å ikke gråte? 

Det er plass til oss alle i bloggverden.

Jeg fikk en kommentar i går som fikk meg til å reflektere over hvorfor jeg egentlig blogger. Kommentaren som tikket inn på et innlegg var, “hvorfor orker du å blogge fortsatt? Du har jo nesten ingen lesere”. Jeg er ikke kanskje ikke øverst på topplisten, men skal det være eneste grunnen til å slutte? Jeg har gode perioder og mindre gode perioder. Jeg kan ligge høyt på topplisten noen dager og plutselig falle ned andre. Det er ikke alltid like lett å skulle levere innlegg som når ut til alle, men slik er det for alle som blogger. Det er få som har samme lesertall hver dag, uansett om det er førsteplassen eller meg selv. 

 

Jeg har hatt blogg siden jeg var 15 år og alltid elsket å gjøre det jeg driver med. Jeg blogget i over 1 år der jeg hadde maks 50 lesere daglig, men hadde jeg det gøy med det jeg gjorde? JA. Jeg kommer ikke til å slutte om jeg mister flere lesere, men heller jobbe hardere. Jeg kommer til å fortsette på grunn av dere som fortsatt følger meg og fordi jeg fortsatt finner enorm glede i det. 

 

Så klart er den største drømmen og kunne leve av blogg. Ha muligheten til å reise, nå ut til fler og bli flinkere på noe man liker å gjøre. Nå er bloggnorge større enn noen gang konkurransen om å nå toppen er hardere. En blogg trenger flere lesere nå enn før for å komme høyt på topplisten og det finnes utrolig mange flinke og innholdsrike bloggere dere ute. 

 

Med dette innlegget vil jeg bare avslutte med å si at det er plass til oss alle i bloggverden. Paradise hotel bloggere, mammabloggere, pappabloggere, motebloggere, dem med lite lesere og dem med få. Blogging trenger ikke alltid handle om å være best, men drive med en hobby man trives med. Ti slutt må jeg si at det jeg mest av alt setter pris på; for det er så klart dere! Jeg får ikke takket dere nok. Alle dere som trykker dere inn hver dag, støtter meg, motiverer meg og kommer med tilbakemeldinger. Det betyr utrolig mye ♥ Jeg er så glad jeg har dere. 

 

En guilty pleasure

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp sminket meg, spist frokost og skrapet mine 3 flaxlodd som jeg kjøpte her om dagen. Jeg har alltid vært glad i flakslodd, helt siden pappa og mamma pleide å legge dem i julestrømpen eller som premie til julegrøten. Jeg kan finne på å kjøpe flaxlodd når jeg er på vei hjem fra jobb, så når jeg kommer hjem setter jeg meg ned å koser meg med å skrape. Haha det høres kanskje litt rart ut, men jeg håper jeg ikke er den eneste som digger flaxlodd? Jeg har også ofte god vinnelykke og det gjør jo saken ekstra gøy. Jeg har aldri vunnet mye, men nok til å kjøpe nye flaxlodd og skrape på nytt. Jeg ender som regel i minus, for jeg kjøper alltid nye om jeg vinner 25, 50 eller 100,-. En liten guilty pleasure i hverdagen vil jeg si! Jeg vant denne gangen også om dere skulle lure, så senere skal jeg bytte det inn til et nytt. 

 

Nå skal jeg finne meg en outfit og dra ut å ta litt bilder, vi blogges <3 

Dette bør Instagram endre på.

God morgen fine lesere. Jeg har nettopp satt meg opp i sengen og skrudd av vekkeklokken, etter jeg litt for mange ganger har trykt på slumring. Jeg er oppe tidlig, men det er fordi jeg skal prøve å få unnagjort en del ting i dag. Jeg skal trene, spille inn en video, ta litt bilder, svare mail og møte venner. Det kommer til å bli en fin dag og jeg føler meg veldig uthvilt og i godt humør. For noen dager siden satt jeg og en venninne å snakket, og noe av det vi snakket om var Instagram. Jeg husker fortsatt hvordan Instagram så ut når appen først ble laget og hvor mye nyere og bedre appen er blitt i dag. Den er blitt bedre, men nå har jeg funnet noen punkter der jeg synes den bør endres på! Er dere enige i noen av punktene? 

Gjøre slik at man klarer å poste hele bildet. Hvorfor har Instagram enda ikke fikset på dette?? Man kan så klart bruke whitagram, men det prøver jeg å unngå. Dere skjønner hva jeg mener nå? Når man skal legge ut et bilde og du må bestemme om du vil kutte av øverste del, nederste eller litt av begge delene… Hvorfor kan man ikke bare zoome ut å få med hele bildet på posten? Det er så mange ganger jeg har droppet å legge ut et bilde bare fordi jeg blir irritert over at jeg må kutte noe. Noen ganger er det jo bildet i helhet som er det fineste.

♥ Samme mail på to kontoer. Hvorfor er det ikke lov med to kontoer på Instagram? Jeg har og vet om mange som har to kontoer, en privat og en offentlig. Jeg har hatt 5 forskjellige privatkontoer bare fordi jeg alltid glemmer passordet mitt. E-mailen jeg har brukt på disse kontoene har vært fake email. Jeg har egentlig bare skrevet ned noen bokstaver og opprettet konto. ([email protected] haha) Kanskje jeg bare skal lage meg en ekstra mail, så slipper jeg å lage ny Instagram konto hele tiden. Man skulle kanskje trodd jeg hadde lært etter alle gangene jeg ikke har kommet meg inn.. 


Stalkmode. Jeg kan ikke være den eneste som av og til (hehe litt ofte) stalker på instagram. Starter på kontoen til bestevenninna og ender opp hos sønnen til tanta til lærern, u feel me? haha. Det er ikke alltid like lett å komme seg unna liker knappen. Det hjelper heller ikke å unlike, for personen har uansett fått varsel om hva som har skjedd… Kan Instagram fikse stalkmode snart, så jeg kan stalke i fred uten å bli tatt:)  

Endre på plasseringene. Jeg kan forstå at det hadde vært litt kjedelig om man fikk bestemme hvilken bilder som skulle vært øverst, men av og til kommer min indre kontrollfreak (som egentlig aldri kommer fram) og da skulle jeg ønske jeg kunne flyttet på noen bilder for å få en finere feed. 

ALT OM MIN BOSITUASJON – VIDEO

Hei fine lesere! Hvordan har dere det? Jeg har nettopp spist en utrolig god middag og er fortsatt på besøk hos noen familievenner. Jeg synes det er så koselig å bli invitert på middag, spesielt siden jeg ikke er så glad i å stå på kjøkkenet selv. Jeg har med meg macen slik at jeg fikk tid til å oppdatere dere, men prøver å ikke bruke for mye tid når jeg er gjest. Nå står handballkampen til Norge på skjermen, så det passet perfekt slik at jeg fikk tid å skrive litt. Jeg fikk mange spørsmål etter jeg la ut denne videoen, så nå har jeg forklart dere hele situasjonen på video! Håper det fikk svar på det dere lurte på 😀 Nå skal jeg legge fra meg macen og være sosial. Vi blogges!

 

7 ukers lang fest.

God morgen alle sammen. Jeg ligger fortsatt i sengen og Mathilde forlot meg nettopp for å dra på jobb. Jeg har fri i dag, men fortsatt en del ting jeg skal gjøre. Jeg må først å fremst komme meg på butikken å kjøpe frokost, for nå merker jeg at magen rumler veldig. Jeg ser at det er flere av dere som stiller spørsmålstegn til videoen jeg la ut i går. Har jeg ikke et hjem? Haha… Det høres kanskje mer dramatisk ut enn det er og var og jeg var nok litt uklar i videoen også. Jeg tenkte derfor å forklare dere hele situasjonen i en video senere, så da får dere svarene dere lurer på! 

 

I dag er planen å dra å trene, hente en pakke fra postkontoret og spise middag hos noen familievenner. Jeg elsker å bli invitert på middag nå når jeg bor alene. Det er sjeldent jeg lager meg en ordentlig god mat hjemme. Ikke fordi jeg nødvendigvis ikke kan, men fordi jeg er litt for lat. Det blir litt for ofte godteri eller potetgull i stedet for å lage middag og det er jo absolutt ikke bra. Jeg håper ikke jeg er den eneste som gjør slikt? Jeg skal prøve å bli sunnere i kostholdet framover, spesielt siden jeg drikker minimalt med alkohol om dagene. Jeg har ikke drukket i Norge siden Juli, bort sett i fra Findings festivalen. Jeg har festet en kveld og drukket et par drinker til maten i Stockholm, men ingenting ellers. Det er kanskje ikke så rart at jeg har og har hatt litt avsmak på festing og alkohol. Jeg var jo faktisk på en 7 ukers lang fest i sommer, wow det er lenge når jeg man tenker over det! Fram til nå hadde jeg ikke satt en overskrift til innlegget, men nå fikk jeg endelig en idé haha! Overskriften og starten av et blogginnlegg er alltid det verste, men når jeg først er i gang går alt veldig fort og lett. Nå skal jeg kle på meg og dra til løkka, vi blogges <3


Vet ikke helt hva som skjedde med genseren på slutten der, men så ikke at jeg hadde lent meg inntil noe før etterpå. 
 

Privat video fra min private instagram

Hei alle sammen. Jeg har nesten nettopp kommet hjem fra jobb og satt meg ned i sofaen. Planen var egentlig å dra på trening nå, men jeg er ikke så veldig motivert og i til legg veldig sulten. Etter jeg har blogget skal jeg lage meg middag, så får vi se hva jeg gjør etterpå. Jeg tenkte aldri at jeg skulle dele denne videoen jeg deler med dere nå, men velger å gjøre det uansett… Jeg har som mange andre en privat Instagramkonto hvor jeg poster oftere og mer private videoer/bilder. Det er ikke vits å spørre hva jeg heter, for jeg godtar kun de nærmeste. Nå får dere i alle fall se en av videoene som ligger ute.

 

Jeg har det ikke så ille som dere kanskje ser, for da ville jeg nok røyst meg å dratt et sted (haha where?), men kanskje funnet et hotell tidligere. Jeg var så lei av drasse på kofferten, så bakken funket fint den ene timen. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg viser dere dette hahah! Det er ikke bare glamorouslife med oss paradisedeltagere

 

Hotellife

God morgen alle sammen. Jeg har nettopp spist en supergod hotellfrokost og er nå tilbake i sengen. Jeg vurderte da jeg spiste frokost å booke en ekstra natt, men tror jeg dropper det.  Det er penger jeg kan bruke til noe annet og jeg har jo en seng å sove i hos venninna. Til tross for at jeg bare har sovet her en natt (føles som 2), så har det vært utrolig deilig med litt alenetid. Jeg har samlet litt tanker og sett mye på serie. 

 

I skrivende stund sitter jeg å ser på kofferten min. Dere kan tenke dere til hvor mye jeg gleder meg til å kvitte meg med den. Siden 2 Juli har jeg levd i en koffert og jeg begynner å bli ganske så lei, det er hele 3 (!!) måneder. Jeg vil ikke kvitte meg med den for en lang periode, men for noen uker i alle fall. Snart flytter jeg inn på løkka og snart faller noen av tingene i livet mitt på plass. Jeg gleder meg!

 

Nå skal jeg pakke kofferten og dra til Sofie og Andrea. Jeg skal endelig få dusjet håret og så skal vi dra å ta litt bilder senere. Jeg klarte selvfølgelig å glemme shampoen og balsamen min i Stockholm og uten dem kan jeg ikke dusje håret… Dette må være det kjipeste med extensions. Det er ikke bare å dra på butikken å kjøpe seg nye hårprodukter, så i løpet av dagen må jeg dra til Hendrix å skaffe meg nytt. Jeg fikk plutselig litt dårlig tid enn forventet, så jeg er nødt å avslutte her. Utsjekk var for 5 minutter siden og jeg har ikke pakket ned tingene mine enda, wopsi! Heldigvis har jeg ikke så mye ting med meg. Vi blogges senere <3