Jeg flyttet hjemmefra da jeg var 16 år.

                    
                                                                        TO BILDER JEG POSTET PÅ BLOGGEN SOM BLE TATT DAGEN JEG FLYTTET. 

Jeg var 16 år da jeg flyttet hjemmefra, men allerede 14 eller yngre da jeg hadde bestemt meg. Jeg hadde egentlig alltid bestemt meg for å reise uansett hva, men det var så klart kvelder der jeg ville droppe alt. Jeg husker godt en kveld jeg satt på rommet å gråt og stresset over at jeg skulle forlate. Jeg ville plutselig ikke reise og jeg spurte pappa og de kunne droppe alt eller om det var for sent. Så klart var det ikke for sent og så klart kunne jeg få lov å bli igjen hjemme. Det var egentlig for sent, men det holdt de hemmelig. De var alltid på mitt lag og jeg kunne nok droppet det hele samme dag om jeg ville. De gangene jeg følte på at jeg ville trekke meg var det godt å ha en familie som pushet meg litt. De kjenner meg best og de viste at dette var noe for meg og noe jeg ville angret på om jeg ikke tok sjansen. Jeg hadde jo dessuten alltid snakket om at jeg skulle reise, så det var bare nervene som sa noe annet. 

 

Jeg er stolt over meg selv som turte å reise i så ung alder. Jeg viste ikke hva jeg hadde i vente eller hvem jeg skulle møte. Jeg hadde aldri snakket eller sett familien jeg skulle bo oss, bortsett fra to mailer med et par bilder av dem. Hvem var de? Kom vi til å komme overens? Kom jeg til å få meg venner? Hvordan skulle jeg klare å snakke engelsk? Jeg var verken god eller glad i å snakke språket. Hvordan skulle jeg klare meg et sted hvor jeg kun måtte snakke et annet språk? Jeg stresser mye mer enn jeg hadde trengt for lite viste jeg at året jeg hadde i vente, kom til å bli et av mine beste åt. Alt var så nytt og jeg lærte utrolig mye om meg selv og andre. Hvordan kunne jeg stresse over engelsken? Etter bare noen måneder drømte jeg til og med på engelsk! Jeg som nesten ikke kunne snakke språket da jeg kom.

 

Jeg vet jeg har en del yngre lesere og det er kanskje derfor jeg skriver dette. Jeg får ofte kommentarer som handler om utveksling og at dere også har lyst å reise. Jeg vet av erfaring at det var skummelt og ikke minst vanskelig å bestemme seg. Min største tips er å tørre å ta sjanser. Det verste som kan skje er at du ikke trives å må bytte familie. I verste fall flytte hjem til Norge igjen. Har du alltid hatt lyst å reise, men har plutselig fått deg kjæreste nå? Reis uansett. Følg magefølelsen og er han den rette vil han også være der når du kommer hjem igjen. Du er for ung til å la livet ditt stå på vent for en annen. Jeg hadde selv en gutt når jeg flyttet, men gjett hvem jeg ble sammen med igjen når jeg kom tilbake? Samme gutten. Du tenker kanskje du er redd for at ting skal endre seg mens du er borte, men jeg kan love deg en ting. Det eneste som kommer til å endre seg på de 10 månedene du er borte er deg selv. 

Takk mamma og pappa for at dere ga meg mulighet. Takk søster som viste støtte og ga meg råd. Takk for at dere viste meg at dere var redde, men samtidig unnet meg det dere selv ønsket dere gjorde.  
                                           
                 SISTE KVELDEN HELE FAMILIEN VAR SAMLET. VI DRO UT Å SPISTE OG JEG HUSKER DET VAR SURREALISTISK AT JEG SKULLE FLYTTE FRA DEM. 

There are two types of girls on halloween

Hei alle sammen! Da var nok en halloweenfeiring overstått! Selve halloween er ikke før på tirsdag, men det virket som de eldste har feiret ferdig i helgen. Det var så kult å se alle sine kostymer ute på lørdag og morsomt at det var så mange som hadde kledd seg ut. Planen var egentlig å dra på halloweenfest før byen, men vi fant fort ut at vi ikke hadde så god tid til så vi droppet det. Jeg jobbet litt sent og sminken tok lang tid, så jeg og Mathilde hadde vårt eget lille vors hjemme hos henne. Vi hadde en utrolig gøy og lang kveld og i går jobbet jeg 8 timer, så jeg skal love dere jeg kjenner det i kroppen i dag. I dag er planen å  en gå tur, kanskje rundt Sognsvannet! Vi har begge fri så mulighetene er store. Nå må vi i alle fall få i oss frokost, så vi ses! <3 


 

DRESS LIKE ME

annonselenker 

For noen uker siden fikk jeg en mail som gjorde meg overlykkelig. Nelly ville starte et samarbeid og det passet meg perfekt. Nelly er en av nettsidene jeg handler mest på, så jeg ble utrolig glad da de tok kontakt. Det er mange av dere som har ønsker mer outfit bilder fra meg, så det skal jeg bli flinkere på framover. I dag tenkte jeg å vise dere noe av mitt seneste innkjøp som jeg ble så fornøyd med. 

Det er forresten stort salg på Nelly nå! Direktelink til salget finner du HER. Koden TREAT gir det 20% på alt på Nelly, utenom det som allerede er satt ned i pris. Shop i vei girls!


                                                        KJOLE HER / SKO HER / VESKE HER 

                                                                            KJOLE/HETTEGENSER HER 


                                                          GENSER HER / SLENGBUKSE HER 


                                                                        BODY HER 

            COZY DRESS HER Jeg elsker denne og går i den nesten hver eneste dag. Verdens beste stoff!!
 

For 1 uke siden begynte jeg på dette vippe og brynsserumet. Jeg har tatt førbilde av vippene, så jeg gleder meg til å se om det funker. Jeg føler allerede jeg ser en liten forskjell, men jeg skal vente litt til før jeg viser dere resultatet. Jeg har i alle fall hørt mye bra om serumet. Det beste er at det ikke er så dyrt som mange andre merker. Nå får du det for kun 159 kroner med rabattkoden. Serumet finner du HER 

 

 

UKENS SPØRSMÅL

HVEM SKAL DU TIL THAILAND MED?

Jeg skal med min kjære familie. Mamma, pappa og søsteren min. 

 

ER DU OG MARTINE FORTSATT UVENNER PÅ GRUNN AV ALEKSANDER? 

Haha du er ikke første personen som spør, men nei. Jeg har aldri vært uvenn med verken Aleksander og Martine. Vi har ikke så mye kontakt nå lengre, men sier hei og prater om vi ses. Jeg kan forstå at noen kanskje trudde jeg var litt bitter da de kom hjem fra Mexico, men om jeg skal være ærlig falt alt på plass ganske naturlig. Jeg kom hjem nesten en måned tidligere til Norge og de var så å si et par da de kom hjem. Da de kom hjem spilte vi også alle 3 inn et nytt program sammen og da hang vi jo en del. 

HVA VEIDE DU PÅ DITT TYNNESTE?

Helt ærlig så vet jeg ikke helt. Jeg sluttet å veie meg en periode og jeg klarte aldri helt selv å se hvor tynn jeg hadde blitt. Det eneste jeg vet nå er at vekten min var langt i fra sunn. 

VILLE DU TAKKET JA TIL Å BLI MED PÅ PARADISE TIL NESTE ÅR? 

Jeg er litt usikker, men jeg tror ikke det. Jeg føler at det blir mer spesielt om det bare skjer en gang. Jeg vet jo allerede hva det går ut på, hvordan det er, hvordan hotellet og spillet er. Det hadde nok vært utrolig deilig å komme tilbake og være med i spillet igjen, men en gang holder for min del. 

HVORDAN GÅR DET PÅ VEGETARFRONTEN? 

Veldig bra! For et år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle mislykke kjøtt på den måten jeg gjør nå. Jeg tror helt ærlig ikke jeg kunne sluttet å være vegetarianer. Jeg spiser minimalt med meieriprodukter for tiden også. Egg og melk er noe jeg ikke har hatt i kjøleskapet på en stund, men kan spise om jeg får det servert. Jeg trives veldig med kostholdet mitt og kroppen føles veldig mye lettere, om det gir mening? 

HVORDAN BLOGGERE LESER DU?

Det er mange skal jeg si deg! Når jeg ikke har noe spesielt å gjøre kan jeg stikke innom mange på topplisten. Mine favoritter er Anniken Jørgensen og Sophie Elise. Jeg får kanskje ikke med meg alt i bloggverden, men det meste! 

GODTAR DU ALLE KOMMENTARENE? 

Jeg godtar nesten alle. Det har hendt at jeg har fått stygge kommentarer om venner eller bekjente og da godtar jeg sjeldent. Jeg vil ikke at min plattform skal brukes til å rakke ned på andre. En ting er når folk skriver om meg, men når mennesker plutselig drar inn dem jeg er glad i er det langt i fra greit. Til deg som liker å rakke ned på enkelte deltagere fra paradise; Kommentarene dine kommer aldri til å bli publisert noen sted, så det er bare å gi opp å skrive. 

SKAL DU OGSÅ BLI BLOND IGJEN? 

Jeg nevnte det kort i et innlegg at jeg skulle få en forandring på håret snart. Jeg skal ikke bli helt blond, men mye lysere enn jeg er nå. Jeg starter allerede neste måned å farge det, så jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Jeg trives jo veldig med det mørke håret, men jeg kjenner at jeg vil ha en forandring. Jeg håper bare ikke jeg angrer med en gang, for jeg kan ikke fortsette å farge det hele tiden. HELDIGVIS er jeg blitt mye flinkere med håret mitt den siste tiden. Jeg kurer det ofte, bruker ikke hårføner eller slettetang like ofte og sover med flette hver eneste natt. 

                  

 

Ikke igjen….

Hei alle sammen. Jeg har nettopp kommet hjem fra jobb og alt jeg tenker på nå er mat. Jeg er så sinnsykt sulten og det har jeg egentlig vært i hele dag, men jeg har ikke fått kjøpt mat før nå. Gjett hvem som har mistet bankkortet sitt for 3 gang siden sommeren? MEG. Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig… Jeg holdt kortet i handa da jeg skulle dra fra Sofie og Andrea i går, la det i lommen og 2 minutter etterpå var det borte. Jeg tror jeg kan ha mistet det på bakken, men det lå ikke der når jeg skulle gå tilbake å se. Sist gang fant jeg kortet dagen før jeg fikk et nytt og det samme skjer vell denne gangen… 

 

Nå sitter jeg hos Mathilde som nettopp har kommet hjem fra Dublin. Det var godt å få henne hjem, selv om hun ikke har vært borte så lenge. Vi har litt separasjonsangst og jeg lurer på hva vi skal gjøre når en av oss får seg kjæreste. Leser min neste kjæreste dette så må du være klar over en ting. Dater du meg, får du også en ekstra person med på kjøpet:) Ganske grei pakkepris eller? Snart skal vi dra på butikken slik at hun får tatt ut kontanter til meg, så skal jeg dra på festmagasinet å finne kostyme til i morgen. Jeg har en liten plan om hva jeg vil kle meg ut som, men jeg må innom å se hva de har før jeg er helt sikker. Vi blogges senere <3

Halloween make up

På tirsdag er det halloween, men jeg regner med at de fleste feiringene skjer allerede helgen – i alle fall for oss over 18. Halloween må ha vært en av mine favorittdager da jeg var yngre. Gleden i øynene da jeg kom hjem fra knask eller knep å skulle se og telle over alt jeg hadde fått. Nå forbinder jeg ikke halloween med godteri lengre, men heller en utrolig gøy fest. Jeg vet enda ikke hva jeg skal kle meg ut som, men noe kult skal jeg få til! Typisk at jeg alltid starter i siste liten, men det skal da ikke være så vanskelig å finne noe. I fjor testet jeg for første gang latex og det var faktisk mye lettere enn forventet. Jeg føler selv det ble ganske bra til å være første gang, men noen småjusteringer kunne vi kanskje gjort. Jeg håper årets kostyme slår fjorårets. Hva skal dere være på halloween? 

                              Processed with VSCO with c1 preset

                              Processed with VSCO with f2 preset
 
                             Processed with VSCO with c1 preset

Endelig er formen på topp!

Hei flotte lesere. Nå sitter jeg i stuen og har nettopp pratet med mamma på facetime. Jeg har fri i dag, men hadde selv om vekkeklokken på klokken 9. Jeg synes alltid det er lettere å våkne når jeg har fri, men når jeg jobber kan jeg slumre til siste minutt. Da jeg våknet gikk jeg ned i stuen å laget meg smoothie til frokost. Det gjør alltid morningene litt bedre og spesielt når matlysten ikke er på topp så tidlig. Jeg satt meg ned for å skrive et innlegg, men før jeg fikk skrevet ned et eneste ord hadde jeg sovnet nærmest sittende. Jeg våknet 1 time senere og følte meg mye mer uthvilt. Jeg trengte nok litt ekstra søvn siden jeg la meg ganske sent i går. 

 

Nå skal jeg snart skifte til treningsklær og komme meg på sats. Det er en stund siden jeg har trent så jeg merker jeg grugleder meg litt. Jeg har vært syk siden bursdagen min, men nå er formen endelig på topp. Jeg føler alltid man blir syk på denne tiden av året, men nå håper jeg at jeg holder meg frisk til jeg reiser. Det er forresten bare en og en halv måned til jeg reiser til Thailand. Ord kan faktisk ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Jeg elsker å være på ferie med familien. 

Jeg hadde nesten glemt deg og følelsene.

Jeg hadde nesten glemt deg, men så tok jeg deg opp fra en av flytteeskene i går. Jeg tørket bort støvet og begynte å lese. 

Jeg tror jeg har fortrengt alle følelsene for alt virket plutselig så fjernt. Jeg kjøpte min første ordentlig dagbok i 2014 og mye har skjedd fram til nå, snart 4 år senere. Alt som står i boken er privat og det er kun jeg som leser og skriver. Jeg ville aldri husket alle følelsene den dag i dag om jeg ikke hadde det nedskrevet. 14 september 2014 feks. Jeg har fortrengt deg og følelsene den dagen. Det er godt å bla tilbake i boken å lese gamle innlegg å se hvor langt jeg har kommet. Jeg er blitt mer sikker på meg selv og hva jeg vil. Jeg er ikke like trist og dyster som jeg noen ganger var på den tiden jeg startet å skrive. Når det skal sies, så finner jeg det lettere å skrive om det vonde enn det gode noen ganger. Det er nok også en av grunnene til at de fleste innleggene er om de triste følelsene og hendelsene. Jeg skrev og skriver sjeldent om den fine jentekvelden eller ferien med familien. Det er ting jeg kunne snakke med om andre og da føler jeg kanskje ikke det behovet. Det jeg skriver i boken er som regel noe jeg vil holde for meg selv. Det er som en liten terapi for å samle tankene.

Nå er det noen måneder siden sist jeg skrev og mye har forandret seg. Den har blitt litt bortglemt i all flyttingen, men nå skal jeg ta den i bruk igjen. Sist innlegg var om en gutt jeg traff i fjor, men som jeg ikke har så veldig mye kontakt med nå. En liten flørt som aldri ble noe spesielt mer enn det. Det er ikke det siste innlegget nå, for i natt skrev jeg igjen.

Du er god å ha når ingen andre forstår. Du vet de dypeste tankene og følelsene mine og du dømmer dem aldri. 

                                              

Jeg vurderer å dele et av innleggene mine med dere, men er fortsatt litt usikker. Det er skummelt å skulle dele noe så personlig. Det står skrevet mye om kjærlighet, mat, kropp, sex, venner og familie.

 

Et avsnitt fra et av innlegget går slik; Jeg gikk gråtende ut, satt meg på scooteren og kjørte hjemover. Jeg angret og gråt mer sekundet jeg kom hjem. Han var så mange ganger utro mot meg og nå var han utro med meg. Dette var en stor wake up call for min del til å komme meg videre. Det er på tide å starte på nytt. Jeg kan ikke fortsette som dette. 

Et annet avsnitt går slik; Hvorfor skriver man dagbok? Det er ingen som får lese og det er ingen som kan komme med respons, til mitt rop om hjelp. Jeg tenkte først å fremst å få ut tankene om at jeg nå har gått opp 7 kilo på en uke. 46 til 53. Er det mulig. Jeg trenger deg, men jeg hater deg også. Jeg trenger deg til å minne meg på å alltid være i fokus. Jeg trenger at du forteller meg at jeg er svak og at mat løser ingenting. Du er den som forstår meg best, men det var du allerede. Det er jo derfor du har tatt kontroll over livet mitt. Når skal jeg lære meg å kontrollere deg? Vil jeg egentlig kontrollere deg? 

                                      

Noe dere kunne tenkt dere å høre fortsettelsen på? Uansett om du er glad i å skrive eller ikke, så anbefaler jeg deg å skrive noen minner eller følelser ned. Jeg vet jeg kommer til å sette pris på det om noen år, for jeg gjør det allerede.