Noen mennesker er så jævla onde.

                              OM DET FINNES EN GUD DER UTE BER JEG OM HJELP. 


Jeg vet ikke hvordan jeg skal starte en gang, for jeg trodde ikke dette kunne skje. Hva strømmer igjennom hode på disse menneskene? Ikke mye har jeg lagt merke til. I går ble jeg liggende våken til langt på natt på grunn av dette. Jeg leste artikler, søkte på nett, så videosnutter og bilder. Jeg blir sint, men mest av alt oppgitt. Hvorfor skriver ikke media mer om dette? For opptatt av klikk og dette selger tydeligvis ikke nok. De skriver om hva Kim kardashian hadde på seg på butikken, treningstips, hvordan man skal kle seg eller en ny artikkel om Trump. Penger, penger, penger. Hvorfor deler vi ikke mer og hva kan vi gjøre for å stoppe dette. 

Da jeg kom over en artikkel om det, trodde jeg først det var gammelt. Jeg trodde ikke dette fortsatt skjedde, men så feil kan man ta. Det er helt sykt at mennesker i 2017 FORTSATT har auksjoner hvor dem selger mennesker. De selger dem for så å enten drepe dem, torturerer dem eller arbeider dem i hjel.

På auksjonen roper de ut kvalifikasjoner enkelte av mennene hadde, så får kjøperne komme med bud, prisen stiger og i løpet av kort tid er mennene solgt og overlevert til sin nye “eier”. 

Helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan mennesker bare kan lukke øynene. Hvordan noen kan scrolle forbi et klipp, et bilde, en tekst som handler om dette. Hvordan kan folk ikke ville vite mer? Hjelpe til? Spre ordet? Det gjør vondt langt inn i kroppen når jeg tenker på alle der ute som trenger hjelp. 

Jeg redder kanskje ingen med å skrive dette innlegget, men jeg sprer ordet og DET kan redde liv. 

                    

memories that dance underneath your skin.

                                                       Trust that some of the best days of your life haven’t even happened yet.

There are going to be parties that leave you dancing until 6am,

spontaneous adventures that teach you more than you ever learned in a classroom.

There are going to be nights that will stay burned beneath your eyelids, 

memories that dance underneath your skin.

Life is going to exceed your expectations,

it is going to astonish you with its timing. 

The wold still has so much left for you. 

Lite matlyst, jobb og nytt hår


                                             BUKSE HER  // TOPP HER  //  GENSER HER  
 

God morgen babes! Først må jeg bare si; Jeg elsker settet fra nike over. Det har så utrolig deilig stoff, er fint og ble en favoritt da jeg fikk det i posten for en stund siden. Jeg tror nesten jeg må bestille et til sett bare i en annen farge, så mye liker jeg det. Jeg våknet for en liten stund siden, men har bare scrollet litt på sosiale medier og hørt på musikk til nå. Jeg fikk sjokk da jeg så meg selv i speilet i dag. Jeg var blitt så vant med det lange håret og nå er plutselig alt borte. I går var jeg litt (mye) fram og tilbake om jeg likte det eller ikke og for å være ærlig, så var det en stund jeg ikke likte det i det hele tatt. Nå digger jeg det og det er jeg så glad for. Tenk om jeg måtte farget det igjen eller følt at jeg måtte ha i extensions? Heldigvis ikke. Det er gøy å ha en frisyre man aldri har hatt før og fargen ble jo utrolig fin. Jeg har hatt tusen forskjellig hårfarger, men balayge har jeg aldri hatt før nå. Jeg vlogget faktisk hele dagen i går, men jeg er usikker på om det blir nok klipp til en hel vlogg. Jeg glemte å filme mye på dagtid, men da satt jeg for det meste bare hos Sofie og Andrea som vanlig. Jeg skal prøve å klippe den, så får vi se hvor langt jeg kommer meg! Nå skal jeg snart på jobb, men først må jeg innom butikken å kjøpe meg frokost. Matlysten er ikke på topp om dagen, så jeg prøver å unne meg litt gode frokoster eller lunsjer. Det er lite som er bedre enn en god start på dagen. Ha en fin dag alle sammen, vi blogges<3 

Mitt nye hår

                                                  Sponset behandling

                ♥ Det var deilig med en forandring. Kortere & Lysere ♥
                     Frisør; @vildehelenee hos hendrix hair Frogner 


Jeg gråt på vei til jobb

Hei alle sammen! Nå sitter jeg hos frisøren, drikker kakao og prater litt sladder. Vilde holder på å legge farge i håret mitt, så da utnytter jeg tiden til å blogge litt. Jeg fikk som forventet litt sjokk da jeg tok av extensione og jeg var på gråten i noen sekunder (hahalol). Tenk at hår kan ha så mye å si? Det er jo bare hår – et utseende. Jeg prøver å vende meg til mitt ekte hår, for nå skal ikke extensione på igjen – ikke på en stund i alle fall. Det blir nok kjempedeilig og jeg kjenner faktisk allerede at det korte håret var deilig. 

 

Jeg må tipse dere om en instagramkonto jeg nettopp oppdaget, eller jeg fant den ikke selv. Det var Mathilde som viste med den da vi satt på t-banen på vei til jobb. Jeg lo så mye at jeg gråt. Enkelte poster syntes jeg var utrolig morsomme, så jeg er spent på hva dere synes. Det finnes jo utrolig mye forskjellig type humor, men dette falt jeg for! 
 

Jeg har valgt ut noen av mine favorittposter til dere! Enjoy 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

       

PHOTO BOOTH

God morgen babes! Nå spiser jeg frokost, smoothie og riskaker (de tynne med parmesan fra rema, NAM). Snart skal jeg til frisøren og det skal bli så godt med en liten forandring. Ja, jeg vet jeg er alt for ubesluttsom og kommer til å miste håret mitt snart – det som er igjen. Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre i dag, men en stor forandring blir det nok. Jeg håper bare ikke jeg får helt panikk når vi skal ta av extensione. Jeg har blitt så vant med det lange og tykke håret, føler jeg har glemt hvordan mitt ekte hår ser ut. Jeg får heldigvis svaret på det om ikke lenge. Gleder meg til å vise dere! ses 

De siste bildene

Nå sitter jeg i stua til Sofie og Andrea å blogger. Morten ligger med Celine på sofaen, Andrea dro til byen en tur og Sofie sitter også å blogger. Det er godt å henge med folk som driver med det samme som meg, for da slipper jeg dårlig samvittighet om jeg må være litt usosial en stund. Når jeg, Sofie og Andrea henger sammen kan det fort gå noen timer uten snakking og kun tasting på tastaturet. Vi skjønner hverandre så da er det liksom ikke noe stress å ikke være sosiale, selv om vi er i samme rom. Jeg ville sjeldent tatt fram macen og blogget om jeg hang med venner som ikke driver med dette. Det er vanskelig for folk “utenfor” å forstå, men dette tar mer tid enn de fleste tror. 

I dag har jeg ikke å så mange planer annet enn at jeg skal på jobb. Jeg jobber med bestevenninna, så jeg gleder meg som vanlig! I morgen skal jeg til frisøren, så dette er de siste ordentlige bildene tatt av meg med langt hår (på en stund i alle fall). Jeg skal gjøre en stor forandring med håret mitt og jeg gleder meg til å vise dere. Jeg skulle egentlig dratt til frisøren for en uke siden, for jeg blir bare galere for hver dag som går av klipsene haha. Det er umulig å fikse håret, så jeg går for det meste med hestehale eller tott. Det positive er at jeg vet at håret mitt har vokst, så det blir spennende å se uten extensions. 


Sove eller holde avtalen?

Hei og god morgen flotte dere. Nå skulle jeg egentlig vært på trening med Sofie, men i dag klarte ingen av oss å holde avtalen vår haha. Jeg la meg sent i går og slet derfor veldig med å stå opp i dag, men nå er jeg heldigvis lys våken. Jeg snakket nettopp med Andrea og hun fortalte at Sofie også fortsatt sov, men at hun selv var på tur på trening allerede. Avtalen var at vi skulle møtes klokken 9, men det ser ut som det blir klokken 10 i stedet for. Deilig med litt ekstra søvn noen dager og spesielt når jeg ikke la meg før nærmere halv 3… 

I går var jeg hos Sofie og Andrea hele kvelden og vi hadde det superkoselig. Vi spiste grøt, så film, drakk kakao, spiste klementiner/mandariner (noen som vet forskjellen?) og hadde veldig gode samtaler som alltid. En liten funfact om oss; Vi har aldri sett en hel film eller episode sammen, jeg, Sofie eller Andrea. Vi prater alt for mye til å kunne klare å følge med, men jeg liker sånne forhold da. Det er så ekte. Jeg er glad jeg har de jentene! De er gull verdt<3 

                                     BILDER FRA KVELDEN I GÅR 

SISTE MULIGHET!

CYBER MONDAY

Uken og spesielt helgen som var, var det kaos i butikkene. Black friday er dagen hvor flest mennesker er utenfor hjemme sitt og shopper. Jeg vet ikke med sikkerhet at det er dagen, men etter en tur på 5 minutter på Oslo city fikk jeg klaus. Det var folk over alt! Jeg er ikke så glad i å handle i butikker, spesielt ikke om det er mye folk eller i Norge. Jeg synes handling på nett er mye gøyere! Jeg kan fort glemme at jeg har bestilt noe og da føles det plutselig ut som en gave, når pakken kommer. I dag har Nelly siste salget for denne gang, så jeg tenkte å stikke innom å vise dere noen av mine favoritter. Desto flere plagg du handler, desto billigere blir det! Handler du 2 plagg får du 15%, handler du 5 plagg får du 30%!

Salget varer kun i 3 timer til 😀

                                                            1 HER / 2 HER / 3 HER                                                              1 HER / 2 HER / 3 HER 

                                                            1 HER / 2 HER / 3 HER 

                                                            1 HER / 2 HER / 3 HER 

PARADISE HOTEL 2018

Hei alle sammen. Hvordan har starten på uken deres vært? Mandager pleier av og til å være litt tunge, men dagen min til nå har vært utrolig fin. Jeg har fri fra jobb så i dag har jeg vært med Sofie fra jeg våknet. Vi har trent, tatt bilder, vært i byen, fikset bryn og spist grøt (NAM så godt det var). Nå ser vi gamle episoder fra paradise hotel. Sesongen med Kristin, Dennis, Iselin og Stian, om dere husker? Jeg digger å følge med på reality og kjenner jeg savner Mexico veldig mye nå. Det er veldig mange spekulasjoner for tiden om neste års paradise hotel. Sikkert ikke for alle, men naturlig nok litt i min vennekrets. Jeg er veldig spent på hvem som skal være med, men vet også allerede mer enn jeg kanskje skulle vist. 

Etter jeg la ut et bilde på instagram (det er slettet nå) så var det mange som spurte om jeg skulle være med. Forståelig siden det var et bilde fra paradise og teksten var “håper det blir mindre tåret på ph 2018”. Jeg, Andrea og Sofie bestemte oss får å legge ut hvert vårt bilde på tull, men hvem vet? Kanskje dere ser noen av oss på skjermen om noen måneder:)

Kjenner du noen som har meldt seg på i år?

                       
                    Processed with VSCO with jm1 preset