Jeg er lei.


BUKSE HER ♥ SKO HER ♥ TSKJORTE HER

God morgen alle sammen! Nå har jeg nettopp kommet hjem til Sofie og Andrea, siden jeg sov hos Mathilde i natt. Da jeg gikk til bussen i dag tidlig ble jeg nok en gang overrasket over hvor mye været påvirker meg. De siste ukene har jeg gått meg så lei på dette været… Det snør den ene dagen og så begynner det å regne igjen. Det går helt greit at det snør, men dette sørpe været er så utrolig kjedelig… Jeg gleder meg så sykt til varmere tider, for været på denne tiden av året i Oslo er ikke det beste. Tenk at vi allerede er i Februar i morgen da? Jeg synes det er rart at det ikke er lengre enn 4 måneder til sommerferien. Jeg følte sommerferien var nettopp, men det gjør meg ingenting at det ikke er lenge til. Dagen i dag ble også mye bedre da jeg kom på meldingen jeg fikk i går. Jeg har endelig fått boplass, i alle fall sånn halvveis. Jeg forteller mer om det senere! Nå skal jeg spise frokost og så skal jeg dra på jobb. I kveld kommer vloggen fra Kaunas ut, men bare del 1. Jeg har begynt å redigere på andre del, men den blir nok ikke ferdig i dag. 

Happy girl


 

Hei alle sammen! Jeg sitter fortsatt i stuen med Sofie og Morten, men alle 3 sitter på hver sin mac og driver med sitt. Det er godt å ha selskap, men også kunne trekke seg tilbake og ikke nødvendigvis trenge å prate hele tiden. Jeg har sittet på samme plass siden tidlig morgen, men snart kan jeg endelig dra på trening. Jeg bestemte meg for å redigere den første vloggen før jeg gjorde noe som helst og den er faktisk snart klar. Det er så godt å føle at man har vært produktiv og etter trening skal jeg begynne på andre filmen. Det kommer faktisk ut 3 filmer fra Kaunas, så det sier seg selv at vi var flinke med å dokumentere denne ferien. Jeg synes også at reisevlogg kan være morsommere enn å bare se på bilder. Det gir deg mer innblikk av hvordan vi egentlig hadde, for et fint bilde til Instagram kan de fleste klare. Et tilgjort bilde på Instagram trenger ikke nødvendigvis å være realiteten. Husk det. Siden det er Tirsdag, dårlig vær og ikke den beste dagen i uken (i følge meg selv), så passet det fint med en liste over ting som gjør meg glad. 

Dette gjør meg glad 

♥ Nyvasket sengetøy. Jeg sover alltid som en engel da!

♥ Lønn. Trenger vell ikke utdype denne noe mer? 

♥ Fult kjøleskap. Finnes det egentlig noe bedre? Dette er nesten det beste med å komme hjem til mamma og pappa. Det og omsorgen helt klart. 

♥ Når jeg gjør noe snilt for noen. Dette punktet er kanskje litt selvskryt, men det er så sant. Det kan være alt fra å hjelpe en ukjent til en god venninne. Følelsen man sitter igjen med av å se at det du har gjort hjalp og at noen andre blir glad.

♥ Reising. Jeg sitter å redigerer vloggen fra Kaunas nå og jeg blir så glad av klippene. Det er noe med alle bekymringene som blir borte når man reiser. Jeg blir i alle fall mye mer avslappet, motivert og kreativ på ferie. Jeg gleder meg til å vise dere vlogg fra ferien. 

♥ Når jeg får til noe jeg har jobbet lenge for. Det kan være å spare nok penger til å gjøre noe spesielt, trening eller pusher meg til å gjøre noe jeg har vært redd for. 

♥ Når sminken og håret er on point. Det er kanskje et overfladisk punkt, men jeg hadde løyet om jeg sa det ikke gjorde meg glad. 

♥ Kjærlighet. Lite slår sommerfugler i magen, har jeg rett? 

♥ Familien. Jeg elsker å sitte på facetime med mamma og pappa. De får meg alltid i godt humør og er utrolig flink til å motivere meg. 

Bildene som havnet i papirkurven

God morgen ♥ Det blir kanskje feil å starte med god morgen når klokken er halv 12, men det føles fortsatt som morgen her i kollektivet. Det et sjeldent vi alle 4 ( teller med Morten som egentlig også bor her) sitter i stuen sammen på denne tiden av døgnet. Jeg har postet et bildet på instastory om dere vil se hvordan disse morningene egentlig er.  I dag har jeg fri, så snart skal jeg dra å trene og så skal jeg begynne å redigere. Jeg og Andrea filmet masse da vi var i Kaunas og jeg gleder meg til å sette meg ned å redigere. Jeg tipper det er 4 timer som må kuttes ned til 15 min, så jeg har litt arbeid foran meg. Jeg liker heldigvis å redigere filmer så da gjør det egentlig ingenting. Nå har jeg nettopp hentet noen bilder fra papirkurven, kun fordi dere liker disse innleggene så godt. Det passer egentlig bra at dere liker dem, for da får jeg bruk for disse bildene også. 

 

 
 

Dette har jeg holdt hemmelig for dere.HEMMELIGHETER JEG ALDRI HAR FORTALT 

♥ Noen dager kan jeg slite ekstremt med selvtilliten. Det kan være alt fra personligheten min til utseende. Jeg har generelt ganske grei selvtilit, men av en eller annen grunn kan den bli borte fra tid til annen. Det er godt med gode venner på dager som dette, for de minner meg på hvor sterk psykisk jeg egentlig er. Dette punktet tror jeg de fleste kan kjenne seg igjen i.

♥ Jeg strøyk på oppkjøringen til bil 2 ganger. Den andre ganger var den verste og jeg var helt sikker på at jeg skulle gi opp. Jeg gjorde ikke det og det er jeg glad for i dag. Skal du klare noe må du jobbe for det! 

♥ Jeg er husredd. Jeg inviterer derfor alltid venner på overnatting om jeg er alene hjemme. Jeg får en følelse om at jeg ikke er alene eller at det skal komme noen uvedkommende. Den minste lyden kan freake meg ut og må derfor snakke med noen i telefonen eller holde meg opptatt om jeg først er alene.

♥ Jeg møter bestevenninna mi hver eneste dag, enten det er på jobb eller på fritiden (hun er sjefen min). Selv om vi henger mye sammen, ringer vi også hverandre flere ganger om dagen. Det virker som det aldri finnes en ende på hva vi har å snakke om. 

♥ Om jeg først blir interessert i en gutt blir jeg veldig interessert. Vennene mine ler alltid av meg når jeg begynner å bable i vei om en ny gutt og sier alltid det samme “Sier du det samme om en måned, så kan vi begynne å interesse oss sammen med deg”. Jeg blir fort lei og finner noe som er lite tiltrekkende eller noe jeg aldri kunne sett for meg noe langvarig med. So judgmental :// 

♥  Jeg sliter med konsentrasjonen min og kan sjeldent gjøre flere ting samtidig. Blogger jeg må jeg ha veldig lav musikk eller null musikk. Står tv på i bakgrunnen klarer jeg ikke få med meg begge tingene, for jeg må fokusere på en ting av gangen. Har jeg holdt på med en ting for lenge trenger jeg som regel et lite avbrekk. Det kan være alt fra å ta meg noe å drikke, scrolle litt på mobilen eller bare gå en runde i stuen haha.

♥ Jeg teller og regner alltid med hjelp av fingrene. Jeg er ikke så god i matte, så denne teknikken har jeg gjort siden jeg lærte den på barneskolen.

♥  Jeg er nattens dronning og det er lite som er kjedeligere enn å legge seg på kveldene. Jeg har alltid mest energi og mest motivasjon på kveldene, men jeg prøver å bli flinkere til å legge med tidligere. Det har ikke alltid vært slik, for da jeg var yngre var det helt motsatt. Jeg var alltid den på jentekvelder som la meg først og sto opp først. Jeg kunne til og med finne på å legge meg før vi rakk å sette på en film. 

♥ Jeg har mistet mensen. Jeg har ikke hatt mensen siden Oktober. De siste månedene har jeg konstant trodd at jeg har vært gravid. Jeg har tatt 4 graviditetstester og vært hos legen, så gravid er jeg mest sannsynlig ikke. Jeg har ikke turt å fortelle dere det før jeg hadde vært hos legen i tilfelle jeg var gravid. Jeg fikk vite at grunnen er nok at jeg har sluttet på p-piller. Jeg skal snart sette inn pstav, så da kommer nok mensen tilbake (uheldigvis).

 

Noe dere ikke viste fra før? 

ÅRETS PARADISE HOTEL DELTAGERE

For en morsom start på uken! Det er ikke til å legge skjul på at jeg er glald i Paradise hotel. Jeg har sett de fleste sesongene og synes reality er noe av det morsomste man kan følge med på. Nå er alle deltagerne som starter på Paradise hotel sluppet. Jeg tror denne sesongen blir utrolig gøy og veldig ulik vår sesong. Jeg tror jentene og guttene har mye å by på og det virket som de har få sperrer. Det er gøy for det hadde mange i vår sesong (Noe som var like greit for min del). Jeg tror årets sesong består av mer drama, fyll og sex. Dette blir gøy! Jeg tror det blir ekstra gøy å følge med når man har vært deltager selv. Nå kan jeg relatere meg mer og legger nok merke til de små detaljene. Jeg gleder meg til premieren i Mars

                                                     

 

Ødelagt døgnrytme

Hei og god morgen fine lesere (ja det føles som morgen for meg). I dag har vært en rar dag og jeg har ikke før nå følt meg helt tilstedet. Jeg og Andrea kom fram til Oslo klokken 9 i dag tidlig og da hadde vi ikke sovet et eneste sekund. Vi holdt hverandre våken et par timer med Sofie, (skjønner ikke hvorfor. Skulle lagt oss meg en gang) før vi til slutt sluknet uten at vi merket det. Vi har lagt oss tidig hele ferien, så det var ikke rart at vi var trøtt da vi kom hjem i dag. Jeg våknet nettopp og fikk sjokk da jeg så på klokken… Jeg trodde aldri jeg skulle sove så lenge, men så har jeg egentlig ikke sovet så mange timer heller. Det er bare veldig sent å våkne nå. Nå er jeg uthvilt, men hvordan jeg skal klare å sovne i natt lurer jeg fortsatt på. Jeg skulle bare holdt meg våken eller hatt vekkeklokken på!

 

Nå sitter jeg i stuen med Sofie å ser et nytt program på tv2 Livsstil. Det er ekser, kjærester eller gifte par som får høre sannheter og løyner om hverandre. Utrolig gøy program faktisk! Vi skal gå en tur med Celine nå så vi snakkes ♥ Jeg er fortsatt litt søvnig, så jeg lurer på om jeg skal legge meg igjen når jeg er tilbake. Bedre å klare å sove tidlig og våkne tidligere i morgen, enn å sitte lenge våken i natt. Jeg krysser fingrer og tær for at jeg får sove 

Fra fiender til bestevenner.

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan vi har hatt det på tur, hvorfor vi valgte å dra sammen og hvordan det er å reise med Andrea. Hvem skulle trodd på denne tiden i fjor at Andrea skulle være en av mine bestevenner samme tid året etter. Jeg er utrolig glad vi fortsatte å møtes etter vi kom hjem, for nå virker hverdagen i Oslo veldig kjedelig uten henne. 

Det var kanskje rart for dere på utsiden å se at jeg plutselig begynte å henge masse med Sofie og Andrea. Var det ikke dem to jeg kjempet mest om å få ut av hotellet? Først må dere huske på at Paradise Hotel er langt i fra virkeligheten. Det er et spill og vi blir nesten tvunget til å spille mot hverandre. Vi var en veldig fin jentegjeng inne på hotellet, men som dere så ble vi etterhvert delt opp i grupper. Det startet med at jeg, Rebecca og Soph spilte mot Sofie og Andrea. Hvordan ting endret seg på utsiden til at de som var mine fiender plutselig ble mine bestevenner skjedde veldig naturlig. De flyttet inn i en leilighet gaten over meg og vi begynte derfor å henge mer og mer. På utsiden snudde alt seg og nå står både Sofie og Andrea meg nærmest. 

Jeg har nå bodd en stund sammen med Sofie og Andrea. (Takk for at dere åpner hjemmet deres for meg) Det var derfor veldig naturlig at jeg og Andrea tok oss en weekendtur sammen. Sofie reiser oftere enn hun er hjemme så litt sjalue har vi vært. Nå har vi fått en liten dose ferie, så nå er det vår tur til å komme hjem til henne igjen. Jeg og Andrea er veldig forskjellige, men vi utfyller hverandre utrolig bra og går derfor veldig godt overens. Nå høres vi ut som det ekteparret på tur, men det har vi kanskje vært også. Vi har vært i seng tidlig hver dag og oppe tidlig dagen etter. Jeg har blitt vekt hver eneste morgen vell å merke, for Andrea er serriøst oppe av sengen før vekkeklokken ringer. Jeg skjønner ikke hvordan hun får det til, men når hun har vekket meg har hun allerede kommet halvveis i fiksingen. Andrea har også fikset med alt vi har gjort her nede, for jeg har ikke engang søkt opp Kaunas på nettet enda. Jeg tror man trenger en som er flink å organisere på ferie, for hadde jeg reist sammen med noen helt lik meg ville reisen ikke gått like fint. Jeg liker å ta ting som det kommer, men på korte ferier trenger man litt planlegging. Det sier litt når jeg allerede på flyturen mister det dyreste jeg har med meg… Vi har hatt en utrolig fin tur sammen og jeg er så glad vi valgte å reise. Kaunas har gått over alle forventningene våre og vi blir definitivt å komme tilbake. Neste gang vil jeg tilbake på sommeren vell å merke, men vinteren her er ikke så ille den heller. 

Tusen takk for at du har vært en perfekt reisepartner og for at du holder ut med meg♥

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan er egentlig Kaunas? Aldri hørt om byen før dere skrev om det på bloggen.

Jeg hadde heller aldri hørt om byen før nå! Hele reisen går over alle forventninger og det er faktisk en utrolig fin by. Det er mye å gjøre og mye fint å se. Det er ikke en stor by, så det er lett å komme seg fra a til b. Det er også utrolig billig for det meste. Vi tok taxi i 10 minutter og betalte 40 kroner. Vi betalte også 100 kroner for en 3 retters middag på en av de dyreste restaurantene. I dag sjekket vi ut shoppingsenteret og det var utrolig bra! Jeg kommer nok til å komme tilbake hit. 

Har du alltid vært tynn og hvordan klarer du det?

Ja det har jeg. Jeg har høy forbrenning haha

Hvorfor piercet du niplene dine?

Jeg gjorde det egentlig ganske spontant. Jeg har aldri tenkt spesielt over det eller tenkt at det var spesielt fint, men jeg fikk plutselig for meg at det var noe jeg skulle ha. Jeg tenker ikke over dem lengre, men glad jeg har de. Det blir kanskje rart å si at jeg er glad for at jeg har dem, for det hadde kanskje ikke gjort en forskjell å «mistet» dem heller.

Har dere vlogget fra turen?

Ja vi har filmet MASSE! Jeg tror det blir 2 vlogger og en film fra fredags kveld.

Angrer du på noen av tatoveringene dine?

Jeg hadde løyet om jeg så nei. Jeg går ikke å tenker så mye over det i hverdagen, men det er en spesiell tatovering jeg har lyst å ta cover up på. Den tatoveringen angret jeg på sekundet jeg fikk den, så jeg må snart gjøre noe med det!

Det er åpenbart at du og Sofie er uvenner. Når Morten og Sofie kom hjem fra Bali reiser du og Andrea med en gang. Hvordan trur du det er for Andrea og være imellom dere?

Haha jeg skjønner fortsatt ikke hvor folk har dette i fra. Jeg og Andrea har planlagt denne turen en god stund siden og Sofie fikk besøk av moren hennes denne helgen.

Hva skjedde med han du drev å møtte etter sommeren? 

Det skjedde vel egentlig ikke så mye. Det funket rett og slett ikke! 

Har du noen i kikkerten eller hva man skal kalle det? 

Hmm, kanskje det

Er du enebarn?

Nei jeg har en storesøster 😀

Si en ting du virkelig angrer på i livet ditt. 

VELDIG lett spørsmål. Jeg angrer på at jeg har farget håret mitt så mye som jeg har gjort. Jeg har byttet fra brunt til blondt 3 ganger og farget det utrolig mye utenom også… Jeg blir trist av å se på disse bildene. Se så langt og tykt hår jeg en gang hadde. 

Har du funnet boplass?

Nei ikke enda, men jeg har vært på noen visninger. Jeg venter fortsatt på svar fra den siste jeg var på. Jeg krysser fingrene for at rommet blir mitt, for det hadde virkelig alt jeg ser etter.

Har du lyst på barn? 

ABOSLUTT! Jeg gleder meg faktisk veldig til den dagen kommer, men forhåpentligvis skjer det ikke før om noen år. 

Hva skal du i sommer?

Jeg har veldig lyst å jobbe i Rhodos igjen, så jeg krysser fingrene for at jeg kan reise tilbake.

Breakfast in bed

God morgen fine lesere ♥ Jeg har nettopp spist en utrolig god frokost i sengen og tatt meg en dusj. Da vi kom hjem i natt sprang vi ned og leverte inn bestilling til frokost og det er jeg så glad for i dag. Vi hadde litt (mye heh) alkohol i blodet og overgikk nok oss selv, så vi bestilte alt som hørtes godt ut! Det var virkelig verdt det for det var en fin start på lørdagen. I går dro vi å spiste på en av de dyreste restaurantene de har i Kaunas og jeg ler fortsatt av å tenke på hele besøket. Vi har vlogget hele kvelden og jeg gleder meg så til den er redigert og dere få se. Dere har mye gøy i vente! Nå skal vi snart begynne å fikse oss for å dra på shopping. Senere skal vi dra på spa og få massasje, så i dag har vi en ordentlig kosedag. Jeg skulle ønske ferien ikke tok slutt for jeg har det så bra her.