Min ønskeliste

Annonse – alle annonselenker er fra Nelly 

Hei dere! Hvordan har dere det? Er dere like lei av kulden som meg? Denne vinteren har aldri føltes lengre enn den har i år. Jeg gruer meg til å gå ut av døren, og kollektivtransport som jeg egentlig liker vil jeg helst unngå. Jeg savner bilen til mamma og pappa, og jeg savner å kunne gå ute uten å fryse. Det er heldigvis ikke lenge igjen til påsken, og da blir det forhåpentligvis litt mildere ute. Jeg håper i alle fall det. 

Alle plaggene under har jeg bestilt eller planer å bestille. Jeg trenger bare litt oversikt over hva jeg allerede har først. Nelly har fått utrolig mye nytt og fint i det siste, og jeg gleder meg så til det er varmere ute og valg av av outfit blir enklere. Det hjelper nesten ikke med et kult antrekk når man uansett må ha vinterjakker over. Nå ble det mye snakk om været, men er det rart når det er den kaldeste uken på år. Over til noe helt annet; JEG HAR FÅTT SENGEN MIN I DAG(!!), så i kveld skal jeg sove hjemme. Det er rart, men mest godt at ting endelig faller på plass. Det har vært mange planer og tanker om hva jeg skulle gjøre i år, og at jeg endte opp i Oslo er jeg nå glad for. Nå skal jeg dra på trening og så skal jeg få en taxi hit og hente eskene mine. De neste dagene kommer til å føles som julaften, for jeg har glemt halvparten av klærne mine. Siden i sommer har jeg brukt 1/4 del av klærne mine, så jeg gleder meg veldig til å endelig pakke ut. Det er de små gledene i en ellers kjedelig periode som motiverer meg. Håper dere får en kjempefin dag♥

Bukse HER kjole HER jakke HER 

1 HER 2 HER 3 HER 


1 HER 2 HER 3 HER 

Under er noen favoritter jeg allerede har, men som jeg også vil vise dere. Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvor disse plaggene er fra, så here you go♥


Kjolen jeg brukte i bursdagsfesten til meg og Andrea finner du HER ♦ Favoritt settet mitt! Link til buksen HER og genseren HER 

1 HER 2 HER 3 HER 

Bukse HER sko HER t skjorte HER 

Link til salget på Nelly finner du HER. 15-25 % ♥ Kjøper du 2 plagg får du 15%, 3 ⇒ 20%, 4 ⇒ 25%

Yesterday’s look

Hei babes ♥ Jeg kom nettopp hjem til Andrea og Sofie, og snart skal jeg skifte å dra på trening. Det er fortsatt kjempefint vær i Oslo, men herregud så kaldt det er. Jeg har gruet meg til denne uken, for i følge værmeldingen skal det være den kaldeste uken på flere år. Jeg som trodde jeg flyttet fra kulden. Jeg er så lei av vinteren og gleder meg veldig til våren kommer om ikke lenge. Jeg har mest lyst å holde meg inne resten av uken, men det skal og kan jeg dessverre ikke. 

I går var jeg på innspilling store deler av dagen og resultatet kommer ut om ikke lenge. I løpet av de neste 2 ukene får dere se! Jeg tror og håper det blir veldig kult, så jeg gleder meg til å vise dere. Jeg sov lite lørdags natt, så i går sovnet jeg faktisk klokken 7(!!). Det sier vell sitt. Jeg er glad jeg fikk meg en god natt søvn, for nå er jeg veldig uthvilt for en ny uke. Jeg flytter inn i ny leiligheten og mamma og pappa kommer også på besøk i helgen, så jeg har mye å se fram mot. Nå skal jeg komme meg på trening. Vi ses 


SKO HER ♦ T SKJORTE ♦ HER ♦ BUKSE HER 

Favoritter fra februar

God morgen babes ♥ Jeg kom nettopp tilbake til leiligheten etter en liten tur i byen. Jeg har lett etter klær som jeg trenger til i morgen, men det enkle er ofte det beste. Jeg har en dårlig uvane med å skulle kjøpe nye klær om det skjer noe spesielt, men så finner jeg som regel alltid noe hjemme. Jeg har jo en del klær nå, men man blir vell bare lei av sitt egen klesskap. Nå skal jeg spise frokost før jeg drar til byen igjen, og så senere på jobb. I kveld skal jeg kanskje ut å ta noen drinker, men jeg får se hvor giret jeg er på det i kveld. Jeg skal i alle fall ikke feste lenge siden jeg skal tidlig opp å spille inn noen greier i morgen. Jeg håper dere alle får en kjempefin lørdag! Vi snakkes 

Nye briller 

Sko fra Din sko 

Planleggingsbok. Denne har jeg brukt utrolig mye den siste måneden! Perfekt for meg med dårlig hukommelse, og i tillegg er den utrolig fin. 

Nøkkelring til leiligheten. Det minste, men også det beste kjøpet. Det er sikkert forståelig siden jeg endelig har funnet et bra bosted. Morsdagsgave 

Lofoten

Hei dere♥ Av en eller annen grunn var blogg nede da jeg var i Lofoten, så jeg har fortsatt masse bilder å vise dere. Jeg savner familien allerede, og jeg hadde det så gøy de dagene jeg var på besøk. Jeg hadde ikke besøkt dem på lenge, men jeg merker det ikke kommer til å bli like lenge til neste gang. Nå har jeg nettopp spist frokost og snart skal jeg til byen for å handle inn noen nødvendigheter. Jeg skal blant annet hente de nye brillene mine som kom i dag, og jeg skal få nøkler til leiligheten. Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å flytte inn nå. Det har vært fint å bo sammen med Andrea og Sofie, men det har vært trangt haha. Jeg gleder meg mest til å pakke opp alle klærne mine som fortsatt ligger i esker i boden, og jeg gleder meg til å få litt alenetid. Jeg trives best med mennesker rundt meg, men av og til er det veldig godt å trekke seg tilbake. Det har jeg ikke hatt så mye rom for de siste månedene, men nå er det heldigvis ikke lenge til jeg faktisk får det. Jeg har også fri i dag, så i kveld skal jeg ut å ta et par drinker med Sofie og Andrea. Vi henger mye sammen, men det er ikke så ofte vi tar oss tid til å faktisk gjøre noe annet enn å være i leiligheten. Nå må jeg dra så jeg rekker alt jeg skal gjøre i dag! Vi snakkes 

Frokost hos bessa (farmor) ♥​

Akvariet i Lofoten ♥​

Kvelds med mamma før vi brukte kvelden på serie og pakking. Det er en drøm å jobbe hjemmefra (aka sette klistremerker på klubber haha)

Tegn på en god og en dårlig venn.

Har du noen gang opplevd at en god venninne plutselig ikke er like god? Du vet ikke hva du skal gjøre eller hvorfor ting har blitt som det har blitt, men du har merket lenge at du snart ikke holder ut med personen. En unnskyldning kan være “men vi har jo vært venner så lenge jeg kan huske”  bare for å holde i gang forholdet. Det er ikke en lov som sier at du ikke kan kutte ut venner selv om dere har vært venner lenge. Det er viktig å ikke la seg bli tråkket på, og det er viktig å ta vare på de som virkelig er der for deg. Det er ikke vanskelig å være en god venn, og jeg håper du har flere av dem enn du har dårlige. Jeg har skrevet en liste over hva jeg føler er en god venn, og hva jeg føler ikke er det. Jeg håper dere liker listene.  

 

 9 tegn på en god venn 

– En god venn støtter og motiverer deg til å gjøre noe bedre. 

– En god venn er en du kan ringe å snakke om problemene dine, uten å være redd for at det skal plage personen.

– En god venn er i stand til å glede seg på dine vegne. De blir ikke misunnelig eller sjalu om du får tilbud om noe, men de er i stand til å glede seg på dine vegne. 

– En god venn hjelper deg gjerne. De hjelper deg ofte, spesielt hvis du er i knipe, og du hjelper dem tilbake. Det er tosidig respekt i forholdet mellom dere, altså akkurat slik et godt vennskap skal være. De motiverer deg og hjelper deg til å nå dine mål sånn at du kan få lykkes.

– En god venn trenger ikke gjøre noe for å være sammen med deg. Dere kan sitte på hver deres side å se tv, lese en bok eller holde på med sitt. Det holder å bare være sammen med hverandre

– En god venn bryr seg om dine valg og planer, og opptatt av hva du skal. 

– En god venn aksepterer deg for den du er og lar deg være deg selv. De tar deg for den du er, selv om du ikke nødvendigvis er så populær som det resten er. De er alltid ved din side og støtter deg både i mot- og medbakker.

– En god venn er til å stole på. Du skal ikke være redd for å fortelle noe til en venn

– En god venn framsnakker deg når han/henne er sammen med andre. Du trenger ikke være redd for hva din venn sier om deg når dem er med andre. Du kan stole trygt på at han/henne ikke baksnakker deg når du ikke er tilstede. 

 

 9 tegn på en dårlig venn 

– En som ditcher deg om noe morsommere dukker opp eller noen kulere personer vil henge. 

– Snakker nedlatende om deg bak ryggen din. 

– De suger energien ut av deg. Du merker energien din forsvinner. Du tar mindre initiativ, gleden forsvinner og du er kanskje deprimert og trist? Et godt forhold er når begge part kan få vokse personlig. 

– En som alltid er opptatt om du virkelig trenger en person. Personen har aldri tid til å snakke med deg, og lar være å svare om sender melding eller ringer. 

– Leter etter feil ved deg. Dette kommer av at de mest sannsynlig er sjalue på deg, men er flinke til å skjule det. Det er derfor de lyver om seg selv fordi de tror det gir dem bedre selvtillit.

– En som alltid må være bedre enn deg. Uansett hva du forteller eller skal gjøre, så må personen ha gjort noe bedre eller skal gjøre noe bedre.

– Du får all skylda og må alltid må forsvare deg. Det skal ikke være sånn at du alene er problemet til alt som oppstår. Du føler alltid at du taper. Har dere en diskusjon eller planlegger hva dere skal gjøre, og du alltid må gi etter eller taper diskusjonen. Vennskapet går veldig en vei, og du er ikke sikker på om du vil merke om du gir slipp på vennskapet. 

– Du føler du gir å gir, men aldri får noe tilbake. Denne er kanskje verst. De vil ha oppmerksomhet å støtte i det de gjør, men ikke interessert i å gi noe tilbake.

– De inkluderer deg ikke. Er du feks i en vennegruppe, og du føler ofte på at du er den som blir holdt utenfor. De unngår å invitere deg med på ting, holder hemmeligheter for deg. Du prøver å fortelle om hvordan du føler det, men de vil ikke lytte og kommer meg unnskyldninger. 

Rare ting vi mennesker gjør

God morgen dere ♥ Nå er jeg tilbake på kontoret og skal snart fortsette pakkingen. I går kveld lå jeg å noterte på mobilen, og fullførte en av de mange listene jeg har startet på. Det er ofte jeg kommer på ideer til blogginnlegg når jeg ikke har mulighet til å skrive, og da noterer jeg alltid på mobilen. Jeg har altså en del lister der, og det er godt på dager da jeg ikke gjør så mye eller jobber. Jeg håper dere kjenner dere igjen i noen av punktene, og det tror jeg egentlig dere gjør også. Gjerne kommenter om dere kommer på noen rare ting vi mennesker gjør, eller noe du rare vaner du selv har.

 

× Sier hade opp til flere ganger. Når du forlater et sted og roper hade til alle når du går ut døren, så roper noen tilbake, og så roper du igjen hade

× Finner på unnskyldninger i stedet for å si nei. Vi er for redde for å skuffe eller bli “presset” til å gjøre noe vi egentlig ikke gidder eller vil. 

× Har et eget ord for utepils. Det er jo den samme som man drikker inne, er det ikke?

× Setter oss så langt unna mennesker vi kan på offentlige steder.

× Ler falsk av en spøk du egentlig ikke forstod 

× Ignorerer en melding for så å svare en uke senere “oi jeg har ikke sett at du har skrevet til meg” 

× Later som du ikke ser noen du kjenner. Går en omvei, stirrer ned i mobilen, later som du snakker i mobilen, kun for å unngå øyekontakt og å bli stoppet. 

× Tekster dine venner for å se hva de skal ha på seg på byen for at det skal bli enklere å velge for deg.

× Sier “hva?” selv om vi hørte hva personen sa.

× Sier “au” selv om du kanskje ikke fikk så  vondt. 

× Lukker kjøleskapsdøren rolig for å se hvordan det ser ut når døren er igjen.

× Stalker seg selv om man får en ny venn eller følger, kun for å få en ide om hva de kanskje synes om deg. 

Det var vanskeligere enn jeg trodde.

Hei dere♥ Nå har jeg nettopp jobbet noen timer, og sett serie samtidig. Jeg pakker godteri som skal sendes om ikke lenge, og med serie i bakgrunnen går dette overraskende lett. Jeg er her i hovedsak for å tjene mest mulig penger, så jeg kan kjøpe møbler og interiør når jeg flytter inn i nytt bosted. Det var litt vanskeligere enn jeg trodde å jobbe her, for jeg vil jo også være med familien min. Jeg tok meg derfor “fri” i går og fram til klokken 5 i dag, men nå skal jeg prøve å jobbe så mye som mulig de neste dagene. Jeg har heldigvis tilgang til bil, så jeg kjører fort fram og tilbake når jeg tar pauser. I dag har jeg vært med familien, vært på akvarium og på café. Det er så godt å være tilbake i Lofoten, og jeg kan ikke forstå at det er over et år siden sist. Jeg slapper av og er alltid så utrolig glad innvendig når jeg er her. Jeg har også en utrolig kul og snill familie, så det forklarer jo kanskje saken litt. Nå skal jeg dra å spise middag hos bessa (farmor), og hun har laget ørret. Det er en annen ting jeg elsker meg å være hjemme. Jeg spiser så utrolig mye god mat som jeg vanligvis ikke lager selv hjemme. 

 

Noen bilder fra jeg var å spiste med kusinen og fetteren min i går ♥ Singel begge to for dere på samme alder. Hermann (@hermannaron) er nettopp fylt 18 og Frida (@frida.serine) er 16 år. Fine familien min! 

UKENS SPØRSMÅL

Vil du flytte tilbake til Bodø? 

Ikke med det første, men kanskje når jeg blir eldre. Jeg tror ikke jeg blir å være i Oslo for alltid, men hvem vet ♥

Hva ville du ønsket deg om du kunne få det du ville i hele verden? Det kan være et talent også

Kanskje å være skikkelig skikkelig smart! At jeg kunne lese noe, og så husket det resten av livet. Det eller å synge klokkerent, men det føler jeg er et alt for standard svar. 

Kjenner du noen som har vært i fengsel? 

Ja 

Hva synes du om at Sofie sier hun aldri kunne bodd med deg, og hvis hun hadde havnet i et kollektiv med ei som deg, så hadde hun flyttet ut? Sårer det ikke? 

Om jeg skal være ærlig så tenkte jeg ikke så mye over det først, men etterhvert som kommentarene kom inn svei det litt. Jeg vet Sofie ikke skrev noen ting for å være frekk eller ødelegge for meg, men det var ikke morro å høre hvordan dere tolket innlegget. Det var kanskje ikke det lureste å skrive når jeg var på boligjakt, men nå har jeg boplass så da gjør det vell ingenting. Sofie har også flere ganger spurt om jeg vil flytte til Trondheim med henne, så jeg er kanskje ikke så ille å bo med like vell?

Hvordan er forholdet dit til Martine Lunde? Hva synes du egentlig om henne ? 

Det er bra det, men vi har ikke noe spesiell kontakt. Hun er en flott jente som er koselig å henge med når vi først ses. 

Hva heter du på snap? Er den åpen?

Jeg heter martinejooh! (2 oo’er) Ja jeg pleier å ha den åpen meste parten av tiden, så det er bare å skrive om det skulle være noe 😀 Jeg prøver å svare de fleste, med mindre det kun er spam 

Hvorfor måtte alle fra paradise gå til psykolog? 

Det er fordi tv3 vil gi mest mulig oppfølging tror jeg. Det var en stor forandring i livene våre fra vi kom hjem til vi dro, i alle fall for mange. Vi gikk til psykolog for å lufte følelser og tanker, og jeg tror nok det hjalp veldig for mange. Personlig fikk jeg kanskje ikke så mye ut av timene, men det var godt å snakke med noen som viste hvordan det kunne føles.

Skulle ikke du flytte eller dra på ferie til LA? 

Jo det var planen, men da jeg satt meg ned for å få oversikt over pengene endret planene seg. Jeg kunne fint reist, men da hadde jeg risikert å ikke hatt penger når jeg kom tilbake. Jeg vil ikke stå uten leilighet igjen, og jeg vil heller ikke bruke alle pengene jeg har på en ferie. Jeg utsetter det hele og sparer penger. Det er jo gøy å gjøre noe sånt når man faktisk kan bli med på ting, og ikke måtte sitte inne hver kveld på grunn av penger. 

Hva synes du om at Sofie fikset håret helt likt som deg? 

Haha når du sier det så ble det ikke så ulikt, i alle fall ikke på bildene. Sofie hadde utgangspunkt med å bli lysere (inkludert meg selv), men håret vårt tar ikke like godt farge lengre.  

Twins XD

Skal du flytte inn i kollektiv, og flytter du med noen du kjenner? 

Ja det skal jeg. Jeg har faktisk ikke møtt jentene jeg skal bo med, så jeg er veldig spent egentlig! Det blir nok bra uansett 😀 

Drømmedestinasjon som du allerede har reist til? 

Thailand, uten tvil!

Angret du på at du ble med på paradise? 

Nei det gjør jeg ikke. Kanskje noen dager haha, men det er fordi jeg er så ubesluttsom:) Jeg tror ikke det er noen ting i livet jeg ikke angrer på en eller annen gang, null tull. Jeg føler paradise har gitt meg mer enn det har tatt skade (ikke at det har tatt så mye skade) 

Hvor er høy er du? 

Jeg er 1.62 i følge passet mitt 

Har du blitt satt på glattcelle før? 

Nei 

Kan du skrive et innlegg om alt godteriet du hadde? 

Haha jeg orker ikke å skrive et helt innlegg, for så mye er det ikke å skrive om. Mamma, mor og far eier et et selskap som produserer godteri. Alt du kan tenke deg av konfekt, drops, sjokolade og egentlig all godis. Jeg får derfor mye godteri om jeg skulle ønske det, og derfor tok jeg med en del til Sofie og Andrea. 

ENDELIG

Hei alle sammen ♥ Nå sitter jeg hos bestemor med to av søskenbarnene mine. Vi har vært på restaurant og snart skal jeg kjøre fetteren min på vors. Jeg merker det er lenge siden jeg har sett dem, og hvor mye som har forandret seg. Jeg tenker nesten ikke over at jeg selv blir eldre, men merker det godt når jeg ser de som er yngre enn meg. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med dem de neste dagene. For å komme hit måtte jeg mellomlande i Bodø siden det ikke går direktefly fra Oslo. Planen var egentlig å sitte på flyplassen å vente til neste fly, men da jeg landet hadde mamma sendt melding og invitert meg med på café. Det passet meg perfekt med en liten bytur før jeg tok flyet videre, og så fikk jeg også møtt tante som var på jobb. Nå må jeg dra så jeg rekker å kjøre Hermann, fetteren min på vors. Vi snakkes! Se så fin mamma og pappa er! GOALS ♥​

Vors på soverommet.

Vors på soverommet er virkelig undervurdert, og ofte mye bedre enn å stresse seg fra det ene stedet til det andre. Noen ganger er det deilig å kunne stelle seg, snakke og starte kvelden rolig før byen. Vi hadde ikke planlagt kvelden noe særlig, men det er kanskje derfor den endte så bra. Jeg føler alltid det er de spontane kveldene som blir de beste, men da har man ikke store forventninger heller. Vi stellet oss og drakk hjemme hos Mathilde, og dro senere på kvelden å møtte flere venner på Heidis. Det er et utested jeg ikke har vært så mye på, men som alltid overrasker meg. Det er mye liv og bra musikk, og vi møtte utrolig mange hyggelige mennesker. Dagen i går var ikke like morsom, men kvelder som det gjør alt verdt det.