En liten helgegave fra meg til dere

God morgen dere♥ I går etter jobb tente jeg lys på rommet, satt opp varmen og la meg i sengen med godteri og serie. Jeg har hatt lyst på godteri ofte den siste tiden og skulle jeg ikke dratt på trening om litt ville jeg nok handlet inn mer. Jeg må prøve å begrense meg, og trening får alltid søtsuget bort. De siste dagene har jeg også våknet til sol og blå himmel, og det gjør meg så utrolig glad. Det eneste som var kjipt med å våkne i dag er at begge neseborene er helt tette. Jeg forstår ikke hvorfor, men jeg har ikke tid til å bli forkjølet. Planen var å løpe på trening nå, men kanskje jeg ender opp med noen enkle øvelser her hjemme. Jeg har både matte og strikk på rommet, så det er mye jeg kan gjøre hjemmefra. Siden det er helg så har jeg skaffet en liten rabattkode til dere, jeg vet flere har ønsket det en stund også.

 

♥ KODEN MARTINE25 GIR DERE 25% RABATT PÅ NESTEN HELE NELLY ♥

Trykk HER for å komme til salget ♥ Salget varer kun i 25 timer. 16/3 10:00 – 17/3 11:00

Jeg har fått en del spørsmål hvor plaggene jeg har på meg er fra, så direktelink finner dere under bildene. ♥


Nr 1: Genser utsolgt, lignende HER  // Bukse HER // Bh HER

Nr2: Topp HER //  Bukse HER       

Nr3: Bukse HER // Sko HER // Skjorte HER // Jakke HER 

 

Litt inspirasjon fra meg til dere:


1 HER // 2 HER // 3 HER 


1 HER // 2 HER // 3 HER 


1 (Jakke) HER // 2 HER // 3 HER (Digger denne, og har den selv.)  


1 HER // 2 HER // 3 HER 

STØRSTE FORSKJELLEN FRA Å FLYTTE FRA EN LITEN BY TIL EN STOR BY.


                                                         Bukse HER // Sko HER // Skjorte HER  

 

Jeg spurte på snap i dag tidlig om noen hadde noen ideer til blogginnlegg, og da var det noen som ønsket et innlegg om dette. Det er snart 2 år siden jeg flyttet fra Bodø til Oslo, men forskjellene merket jeg egentlig ganske fort. Selv trives jeg utrolig godt i Bodø, men jeg trengte noe nytt, og noe større. Jeg skulle ønske jeg skrev ned forventningene mine til Oslo før jeg flyttet, for jeg tror de stemte ganske så bra med hvordan det ble – minus oppholdet mitt på paradise hotel. Det var ikke på planen min, selv om jeg egentlig alltid har tenkt at jeg skulle melde meg på. Såå hva er egentlig de største forskjellene? 

                                                       ♥

 

Trygt. Jeg føler meg ikke utrygg i Oslo, men det kan ikke sammenlignes med hjemme i Bodø. Jeg har aldri (bank i bordet) opplevd noe som har gitt meg en grunn til å være redd i Oslo, men jeg har hørt og lest mye som har skremt meg. Det skjer også ting i småbyer, men ikke i nærheten av så mye som skjer her. Hjemme kan jeg godt finne på å gå alene en tur på natten, men her ville jeg unngått det.

Alle kjenner alle. Jeg tror aldri jeg har så mye angst etter en litt for lang bytur i Bodø, enn hva jeg har i Oslo. Du er mer anonym i små byer, og sannsynligheten for at du møter samme person som dagen før er ikke stor.  

Utelivet. Det er mye å velge i mellom, og det vil jeg si er både positivt og negativt. Hjemme i Bodø trenger man ikke avtale hvilken uteplass man skal på, for du har faktisk muligheten til å gå i mellom alle sammen. Det er vel 4 utesteder jeg bruker å dra på når jeg er hjemme, og alle ligger tett i tett. Det er derfor veldig lett å møte kjentfolk på byen i små byer, men det er litt kjedelig å ikke ha så mye å velge i. Når jeg drar ut i Oslo er jeg som regel på samme utested hele kvelden, og spesielt nå på vinteren. Det er dyrt med taxi, og hvem gidder å stå i en ny kø i kulden? Få. 

Kort vei til det meste. Jeg savner når jeg bare kunne springe ned veien å besøke venninna, og når jeg kunne sykle for å komme meg på jobb. Avstandene var kanskje det som ble mest nytt for min del, men nå er det blitt en vanesak som jeg egentlig aldri tenker over. Jeg har lært meg å like å sitte på trikk, t-bane og buss. Jeg tok aldri buss de siste årene i Bodø, men nå tar jeg kollektivtransport flere ganger om dagen. 

Rom for alle. Det er mer mennesker, og derfor mye forskjellige folk. Jeg føler meg mer bekvem i mange type klær her i Oslo, enn hva jeg ville gjort i Bodø. Det er kanskje fordi jeg er blitt litt eldre, men janteloven i meg henger litt igjen i Bodø? Når man var yngre var det om å skille seg ut, men ikke for mye. Det var visse klær og sminke som var godtatt, og mye av det andre ble snakket om. 

Restauranter og shopping. Det er så utrolig mange gode steder å spise, og kule butikker å shoppe. Sistenevnte gjør jeg sjeldent, men å dra på restaurant elsker jeg. Jeg unner meg heller en middag på en kul restaurant med  gode venner, enn å bruke 500 på en genser. Det dukker også alltid opp nye steder jeg vil prøve, og utvalget på feks veganske restauranter er mye bedre her. ♥

Orden på livet.

Hei dere ♥ Gjett hvem som hadde vekkeklokken på 9 i dag, men ikke klarte å sovne før 3 i natt? Det var meg. Det er kanskje det verste med å slutte sent på jobb, jeg legger meg alltid mye senere da. Måtte jeg virkelig se en til episode av Blindspot mitt på natten? Egentlig ikke, men jeg klarte ikke legge serien fra meg. Det blir egentlig ikke bedre av å se en til episode, for det er ikke noe mindre spennende neste episode. Jeg våknet heldigvis ikke alt for sent, og nå har jeg allerede fått unnagjort det viktigste for dagen. 

Jeg har bestilt flybilletter til Trondheim, og om nøyaktig 2 uker reiser jeg! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere om denne reisen før, men jeg skal til Åre i påsken. Jeg ville ikke fortelle dere det før billettene var bestilt, og nå er både fly og hotell betalt for. Jeg tar fly til Trondheim, men kjører til Åre med Sofie og Julie. Jeg gleder meg så masse til å møte flere av venninnene til Sofie, og jeg gleder meg til å endelig stå slalåm igjen. Jeg har alltid vært ganske god på ski om jeg skal være ærlig, men jeg begynner å tvile litt på hvordan jeg er nå. Det er utrolig lenge siden jeg har stått, men man glemmer forhåpentligvis ikke hvordan man gjør det. Jeg er nok mer redd nå enn jeg var da jeg var yngre, og tar kanskje ikke like mange sjanser i bakken. For noen år tilbake var jeg alltid å finne i skogen, eller der jeg kunne øve å stå på rail. Jeg håper jeg fortsatt er like vågal, men vi får se. Gøy blir det uansett! 

Som jeg sa til bestevenninna i går; Jeg føler jeg endelig har orden på livet. Jeg har kanskje ikke startet på studiet enda, fått meg jobben jeg skal ha for resten av livet, men jeg trives med det jeg gjør. Jeg har planer om hva jeg vil gjøre framover, men det beste er at jeg har kommet meg ordentlig på plass. Jeg trives utrolig godt her jeg har flyttet, og jeg er så glad over hvordan jeg har fått det. En liten sneak peak på en del av rommet mitt; 

Tips til den perfekte sminken.

Som sagt så hadde jeg god tid i dag til å surre litt hjemme før jeg nå skal på jobb. Mathilde sov over i natt, og det gjør hun for så vidt hver dag – eller så sover jeg hos henne. Dere som har kjæreste vet hvordan det er å bli vant med å sove med noen, og det er akkurat sånn vi to har det og har hatt det i flere år. Jeg vet ikke om noen som er så mye sammen med sin bestevenninne som det vi er, og jeg lurer på hvorfor jeg fortsatt er singel? Vi er en pakkedeal skjønner du! neida, joda. Jeg har så lenge jeg kan huske alltid vært en som har hatt overnattingsgjester eller dratt på overnatting. Jeg sier ofte jeg trives alene, men jeg trives kanskje enda bedre med mennesker rundt meg. 

En ting jeg har gjort i dag er å vaske all sminken min. Jeg tror aldri jeg har vasket de kostene jeg bruker nå, og for å være ærlig er det kun latskap. Jeg sminker meg sjeldent, med mindre jeg skal noe spesielt. Jeg tenker derfor ikke over all sminken før jeg først skal bruke den, og da kan man jo ikke begynne å vaske alt. Nå er alle kostene helt rene og fri for rester av sminken, og det føles så godt. Et tips til dere som ønsker at sminken skal legge seg best mulig; Ha rene koster♥ 

Og som nevnt i forrige innlegg; Jeg byttet ut kveldsmaten mot dette i går… 

Bilde under tok jeg til og med etter jeg allerede hadde vasket kostene litt, og jeg fikk sjokk over hvor mye sminke som ligger igjen i kostene. Jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal sminke meg, og jeg tror jeg kommer til å merke stor forskjell fra sist. Tenk at jeg aldri har gjort dette før? 

Det beste og verste med å flytte hjemmefra.

Hei dere ♥ I dag sov jeg til klokken 12, og det var utrolig deilig å endelig sove ut. De siste dagene har jeg lagt meg sent, og stått opp veldig tidlig. I dag har jeg ingen planer før senere på dagen, og kroppen trengte virkelig å hente seg litt inn. Resten av uken har jeg jobb hver eneste dag, men jeg liker travle dager. I går fikk jeg endelig skrudd opp kommoden på rommet, og nå er alle møblene på plass. Selv om jeg fulgte instruksjonen til punkt og prikke (trodde jeg), så klarte jeg selvfølgelig å gjøre en liten feil helt i starten. Jeg måtte derfor skru kommoden fra  hverandre, og så starte fra bånn igjen. Jeg fikk opp hyllen til slutt, og nå begynner jeg endelig å få det som jeg ønsker. Jeg trenger bare litt bilder på veggen, en plante eller to, og så er alt klart. Det er blitt så koselig på rommet mitt nå, og jeg gleder meg masse til dere får se. 

Nå tenkte jeg å dele litt tanker med dere om hvordan livet var før jeg flyttet hjemmefra. En stor del av de som leser bloggen min fast er  en del år yngre enn meg, og derfor vil jeg dele ting som dette med dere. Jeg skulle ønske jeg satt mer pris på de hverdagslige tingene som mamma/pappa gjorde for meg.

 

Ulemper 👎 
– Alle vennene dine bor ikke lengre i samme by. Dette punktet går kanskje mest til dem som kommer fra småe byer. De fleste av mine venner flyttet fra Bodø da de skulle begynne å studere, og vi flyttet ikke alle til samme by. Jeg har gode venner i Trondheim, Bergen, Tromsø, Bodø og heldigvis mange i Oslo også. Sett pris på tiden når mange av dine nærmeste bor kun en kort busstur/kjøretur unna. 

-Ferdiglaget middag. Jeg vil tro dere gleder dere til å bestemme middagen helt selv hver dag, men du kommer til å savne å komme hjem til ferdiglaget middag. Jeg lengter ofte etter mamma eller pappa sine gode retter, og spesielt når jeg snakker med dem på telefonen og de har laget noe nytt. Jeg er ikke så kreativ på kjøkkenet, og det blir derfor ikke så store variasjoner i det jeg spiser, men foreldrene mine lager alltid noe digg (føles det ut som i alle fall.) Jeg tror du kommer til å savne de middagene du egentlig ikke var så fan av når du bodde hjemme. Den sunne, men også utrolig gode husmannskosten.

– Det er dyrt. Det er noe jeg var fullt klar over da jeg flyttet hjemmefra, men det er noe annet å se det i praksis. Plutselig kan du ikke bruke hele lønningen til deg selv, og mat som du spiste ofte i hverdagen hjemme spiser du kanskje ikke så mye nå lengre. Store deler av lønningen din kommer til å gå til mat, og det kan føles som litt kjipe penger i starten. Det beste er å sette opp et budsjett, handle mat som er på salg, og dra på storhandling en gang i uken. Da sparer du plutselig mye penger på det som føles som kjipe penger å bruke. 

– Vasking. Klærne dine vasker seg ikke selv, og ikke leiligheten heller. Du kommer fort til å oppdage hvor ofte man må vaske for at det skal se pent ut. Det tok meg lang tid før jeg kom i en god rutine når det gjaldt å vaske klær. 

Fordeler 👍

– Du bestemmer selv hva og når du skal spise middag. Selv om du kanskje ikke får like fancy middag hver eneste dag lengre, så kan du nå spise din yndlingsrett 7 dager i uken om du skulle ønske det. Vil du vente med middagen til sent på kvelden, og heller spise potetgull å se litt serie på dagtid? Da kan du fint gjøre det uten at noen skal fortelle deg noe annet.

– Ingen kan bestemme når du skal stå opp. Den siste tiden jeg bodde hjemme ble jeg aldri vekt (til min vilje), men det var ikke alltid sånn. Mamma kunne komme inn å si god morgen om jeg sov for lenge, og det var kanskje til det beste, men litt irriterende om jeg først bare ville sove til langt ut på dagen. 

– Interiør. Du får bestemme helt selv hvordan du vil ha det. Jeg har egentlig aldri vært spesielt opptatt av interiør da jeg var yngre, men etter jeg flyttet for meg selv ble jeg det. Jeg kan lenge se meg rundt i rommet og tenke på ting jeg vil gjøre. Hva jeg vil ha på veggene, hvordan jeg kan male og endre fargen på møbler, og hvordan jeg vil dekorere. 

– Selvstendig. Selv om det kanskje er litt kjipt, så føles det faktisk veldig godt å betale regninger selv, vaske klær, handle inn mat, og andre nødvendigheter. Ta alle utfordringer og ansvar godt i mot. Det er ikke bare stress å få mer ansvar for eget liv, det ligger utrolig mye fin frihet bak det også. 

Plutselig var jeg naken.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Ikea, og det gikk overraskende fort. Jeg fikk kjøpt alt jeg skulle kjøpe på under 10 minutter, og rakk heldigvis bussen jeg ønsket å rekke hjem igjen (Petter kunne ikke dra i dag likevel). 2 minutter før bussen skulle kjøre sto jeg å betalte, så jeg skal love dere jeg var andpusten da jeg endelig fikk satt meg ned. Jeg kunne tatt neste buss, men jeg orket ikke å vente 1 time da neste skulle gå. 

Jeg må fortelle dere noe morsomt som skjedde i dag tidlig. Jeg blir sjeldent flau over ting, men i dag hadde jeg litt angst da jeg våknet for andre gang. Det føltes ut som mitt på natten da jeg våknet for første gang, men det var samme tid da flere av jentene jeg bor med skulle på skolen. Jeg er ikke helt vant med dette å bo sammen med folk jeg ikke kjenner, og det fikk jeg bevist i dag. Jeg har smått begynt å bli litt kjent med dem, men siden det ikke er stue og vi har veldig ulike hverdager, så er det ikke så mye. Jeg var ganske trøtt og sliten før festen i går, og det resulterte i at jeg ble veldig fort full. Jeg dro hjem ikke alt for sent fordi jeg egentlig skulle jobbe i dag, men å legge seg når alkoholen fortsatt stiger er kanskje ikke det beste. Kort fortalt: Jeg våknet som sagt brått klokken 7 og valgte å nærmest springe til kjøkkenet fordi jeg måtte få i meg noe å drikke. Plutselig sto jeg der naken (nesten, hadde truse på) og hun ene jeg bor med sto å laget frokost. Jeg merket det nesten ikke før jeg sto med kjøleskapet og drakk rett fra pepsi flaksen. Jeg var også full, så det hele er fortsatt litt uklart. Jeg tror ikke jeg sa annet enn oi, og så fortsatte jeg å drikke og sprang tilbake til rommet mitt å sovnet igjen. ALTSÅ HALLO?? haha hvem er jeg… Hva med å kle på seg en tskjorte eller noe i alle fall? Heldigvis bor jeg kun med jenter, og vi lo nettopp av det da jeg tok det opp. Jeg tar meg kanskje litt for godt til rette, men da er det også lett å bli fort kjent! VELKOMMEN TIL MEG haha… 

Nå skal jeg begynne å skru opp hyllen, så snakkes vi! Jeg gleder meg til å vise dere rommet når det er helt ferdig ♥ 
                                                                                       TOPP HER 

PÆRRA 2018

Hei dere♥ Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og snart blir jeg hentet av Petter. Vi skal dra på Ikea og jeg skal endelig få handlet kommoden jeg lenge har lengtet etter. Dagen i dag har vært litt tung, men festen i går var verdt det. Jeg danset hele kvelden, og koste meg utrolig mye på premieren. Det var veldig gøy å møte så mange av de nye deltagerne, og jeg fikk et godt inntrykk av de fleste. Det blir veldig gøy å følge med denne sesongen, og jeg tror det blir en av de bedre. Castingen har gjort en god jobb i år, men så klart ikke bedre enn i fjor haha. Jeg fikk hilset på mange av deltagerne, og det var gøy å feste med dem både før og etter episoden. Selv om vi så episoden i går, må jeg nok se den igjen i dag. Jeg tror ikke jeg hørte hva en eneste person på skjermen sa, men det visste jeg allerede fra i fjor. Det er alt for mange mennesker og litt for mye alkohol innabords. Erik som er en av de nye deltagerne viste jeg godt hvem var fra før, og vi var faktisk russ sammen i Bodø. Jeg tror ikke vi har snakket så mye før, men jeg fikk et godt inntrykk av han. Mine favoritter til nå er Leo og Erik av guttene, og Ine og Newa  av jentene.

 

Tenk at det er 1 år siden vår sesong startet! Er dere klare for pærra 2018? 

20 SPØRSMÅL & SVAR

Hvor gammel er du og hvor høy er du? 

Jeg er 21 år og 162 cm høy.

Sivilstatus? 

Singel

Hvor mange steder har du bodd? 

Jeg ble født i Bodø, så flyttet jeg med familien til England, så Danmark, og så tilbake til Bodø igjen. Når jeg var 16 år flyttet jeg til Arizona i 1 år, tilbake til Bodø, og så flyttet jeg til Oslo for snart 2 år siden.  

Hva spiser du helst til frokost? 

Jeg ELSKER frokost, men kun om jeg har god tid til å lage noe godt. Rundstykker, hjemmelaget brød, egg og kaviar. 

Hva bestiller du helst på café? 

Chai latte eller kakao med masse krem. 

Hva gjør deg sint? 

Om noen snakker stygt eller behandler vennene mine dårlig. 

Hva gjør deg glad? 

Å lage middag hjemme med gode venner eller familie, musikk og gode samtaler. 

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig? 

Facebook, Instagram, snapchat, mail og blogg. 

Hvor mange tatoveringer har du? 

Nå måtte jeg telle… 8 tror jeg! 

Hvor mange piercinger har du? 

Bortsett i fra 2 hull i hvert øret, så har jeg 2 piercinger i navelen.

Foretrekker du å ringe eller sendte melding? 

FACETIME! Jeg ringer alltid om noen sender meg melding, men ikke om det er noen jeg ikke kjenner så klart.

Norge på sitt beste? 

Sene sommerkvelder med en fin gjeng i en park/strand. 

Nattklubb eller hjemmefest? 

Helt klart hjemmefest, men dessverre blir det bare mindre og mindre av dem. Det er kanskje derfor jeg liker de så godt, siden det ikke skjer så ofte. 

Strandferie eller byferie? 

STRANDFERIE. Jeg elsker å bade og gå turer på stranden.  

Sneakers eller hæler? 

Sneakers går jeg mest mest, men hæler om de er behagelige å ha på. 

Kjole eller bukse? 

Jeg går sjeldent med kjole, men det har ikke vært vær til det de siste månedene heller. Når det er varmt ute foretrekker jeg kjole, men kun om jeg skal noe spesielt. 

Mamma eller pappadalt?

Both♥  

Foretrekker du cardio eller styrke? 

Hmm veldig vanskelig! Det kommer helt an på dagsformen og hvor mye energi jeg har den dagen. Jeg er veldig glad i å springe på møllen faktisk, men i det siste har jeg trent en del styrke. En god kombinasjon kanskje?

Hva drikker du helst? 

Pepsi max eller saft

Veske eller ryggsekk?

Helt klart ryggsekk. Det er jo så mye mer praktisk! 

For 1 år siden…


                                                             SKO DIN SKO // TOPP HER // BUKSE CARLINGS

 

Hei dere ♥ Nå har jeg nettopp spist lunsj, og skal snart dra på trening etter jeg har skrevet ferdig dette innlegget. I kveld skal jeg på premierefesten til paradise hotel, og jeg gleder meg så masse. Denne tiden av året har alltid vært gøy for min del, og det er ikke til å legge skjul på at jeg digger å følge med på reality. Jeg har alltid sagt at jeg skulle være deltager selv en dag, og at jeg kom med på første forsøk var utrolig gøy. Jeg er spesielt glad på grunn av gjengen jeg havnet på hotellet med, og det ser man kanskje med tanke på at jeg fortsatt har kontakt med mange av dem. Tenk at det er 1 år siden vår sesong startet på tv? Jeg snakket med mamma om det i telefonen i dag, og jeg føler dette året har gått utrolig fort. Jeg er så takknemlig for alt jeg har fått opplevd, og alle mulighetene jeg har fått på grunn av deltagelsen min. Jeg gleder meg til denne sesongen, og jeg gleder meg til å se hvordan alle deltagerne er. Jeg har også hørt at denne sesongen kommer til å bli en av de bedre. Vår sesong var en vennegjeng på tur, men i år tror jeg det blir mer drama, sex og spill. Jeg skal prøve å snappe masse fra festen i kveld, så følg med på martinejooh på snapchat.  

                                                                 MINE 5 BESTE TIPS EN BEDRE BLOGG

 

Dette er tips om målet ditt er få større trafikk på bloggen din, flere lesere og kanskje tjene litt penger. Jeg vet det er mange som har ønsket et innlegg som dette, og nå har jeg endelig satt meg ned for å skrive en liste til dere som har ønsket det. 

♥ Gode og klare bilder. Jeg er vell ikke den eneste som ofte kun ser på bildene på en blogg, og det er derfor viktig at bildene er gode. Verste jeg ser er små bilder med uklare snapchatfilter. Det kan være morsomt en gang i blant, men ikke til hvert innlegg. 

♥ Ikke unnskyld deg. Jeg har selv hatt perioder hvor jeg ofte skrev unnskyld på bloggen om jeg ikke blogget. Jeg fant på unnskyldinger for at jeg ikke hadde rukket å skrive, men sannheten var at jeg prioriterte andre ting. Det er kun du som bestemmer hva du skal skrive, og hvor ofte du skal skrive – derfor har du ingen grunn til å unnskylde deg.

♥ Prioriter bloggen. Dette punket passet godt med punktet over. Har du lyst å gjøre det bra hjelper det ikke å unnskylde seg, og droppe å blogge. Prioriter bloggen og vit at det tar tid. Har du en jobb og vet du skal være opptatt en hel dag, så bruk litt tid kvelden før å gjør klart et innlegg. Stå opp en time tidligere før du skal noe, eller ta med deg pc på jobb å skriv i pausen. Da jeg jobbet på Rhodos i fjor ble det veldig lite blogging fra min side, og det angrer jeg litt på den dag i dag. Det er kjedelig å lese en blogg hvor annen hver uke er bloggeren “opptatt”. Å skrive en blogg tar tid, men har du nok motivasjon klarer du det. 

♥ Varier på innleggene dine. Det er gøy med hverdagsinnlegg, men det er gøy å gjøre litt forskjellig. Tips til en god middag, fakta om deg selv, dine favorittantrekk osv. 

♥ Bruk tiden din på leserne dine. Har du et mål om å komme høyere opp på topplisten er det kun opp til leserne dine å få deg dit. Det er derfor viktig å svare på kommentarer, vis at du bryr deg og vær åpen for kritikk. Det kan også være lurt å spørre leserne dine om tips, for da får du innblikk over hvordan av innleggene dine de liker best og du kan fokusere mer på dem. 

BILDER FRA PAPIRKURVEN

Nå er det lenge siden jeg har kommet med et innlegg som dette, og etter spørsmål fra dere laget jeg et nytt. Disse innleggene har dere gitt beskjed om at dere liker, og jeg kan forstå hvorfor. Jeg tar sikkert tusenvis av bilder i løpet av en uke, og jeg kan love dere at maks 80% av dem liker jeg ikke selv. Man er dessverre sin største kritiker, men bildene under tror jeg nok dere også ville slettet. Jeg har foresten en konkurranse på Instagram hvor dere kan vinne 10.000 kroner i spons. Jeg heter martinejoh Til mitt forsvar så var klokken 7 på morgenen på dette bildet. Det skal ikke være lett å rekke å blogge og ta bilder før frokost. 


Noen som er klar for Kollen eller? 


HAHA this <3

Egentlig ikke så alt for ille, men må jeg alltid bevege meg på bilder. Jeg begynner alltid å prate eller endre på hvordan jeg står, og et bilde tar plutselig 5 minutter. Heldigvis har jeg tålmodige venner som hjelper til å knipse bildene. 


Hva kan jeg si? Jeg skal ABSOLUTT ta med meg kamera på byen igjen. Haha dere aaner ikke hvor mange morsomme bilder jeg har fra lørdag. 


Null kommentar. Vi er litt rare