Fallskjermhopping fra verdensrommet

Hei dere! Jeg vet ikke om jeg henger litt etter, men jeg var ikke klar over at dette var en ting å gjøre. Om dere ikke allerede har sett klippene, så vil jeg vise dere hva jeg fant på Youtube for noen dager siden. Jeg er i sjokk over at det finnes mennesker som faktisk tørr å utsette seg selv for dette, men en stor applaus til fåtallet 👏. Etter jeg fant disse klippene har jeg også sett mange nye klipp fra verdensrommet, og mye av det er utrolig lærerikt. Det er rart å tenke på hvordan jorda er blitt til, og hvor små vi mennesker er i forhold til verdensrommet. Jeg skremmer meg selv litt av å tenke på alt dette, og det blir ikke så mye bedre av å sitte å se klipp etter klipp. Det er interessant og litt kult da! Har dere sett disse klippene før? 

 

Spol fram til 2:18

 
Spol fram til 3:40 

Motivasjon til trening

Hei dere ♥ Jeg har nettopp tatt på meg treningsklær, satt mobilen på lading og funnet fram masse gamle og motiverende låter. De siste ukene har jeg fokusert på styrke når jeg har trent, men i dag skal jeg kjøre en lang og etterlengtet cardio økt. Jeg har alltid likt å løpe, og for meg er det terapi å ta meg en joggetur (spesielt når jeg kan løpe ute). Jeg tror det er lett for mange å innstille seg på at løping er tungt, og jeg tror vi ofte sammenligner oss for fort med andre. Har du ikke trent på et flere år, men du skal å trene med en venn som trener flere ganger i uken? Det er ikke vits å prøve å konkurrere med han eller henne, for sannsynligheten for at du klarer like mye er svært liten. Konkurrer kun mot deg selv, og finn glede og motivasjon både i deg selv og hos andre. Om jeg skulle valgt ut det viktigste for meg når jeg trener, så må det definitivt være gode låter. Det trenger ikke være ny musikk, så lenge det gir meg motivasjon. Av en eller annen grunn så elsker jeg også å trene til gamle låter. De bringer så mye gamle minner tilbake. Nå skal jeg løpe til Pilestredet for så å løpe i trapper. Håper dere får en fin dag! 

 

MINE TOPP 10 BESTE SANGER FOR MOTIVASJON TIL TRENING

(Trykk for direktelink til sangene)

Don’t Cha – The Pussycat Dolls 

Survivor – Destiny’s Child 

Magenta Riddim – DJ Snake 

Vill ha dig – Drömhus

Policeman – Eva Simons 

Booty Wurk – T-Pain 

Break It Off – Rihanna, Sean Paul 

Hey Ya! – OutKast 

Superstar – Jamelia 

Friday Fahrenheit – Erlend & Steinjo (Haha denne tar meg tilbake til RT2015, men sykt digg å løpe intervaller til 🙏🙏)

Forklaringen
Heeey guys, I’m back! Neida, men god morgen alle sammen ♥ Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, men jeg vil starte med å forklare (trenger vel egentlig ikke det, men gjør det uansett) hvorfor jeg plutselig bare ble borte uten å si noe. Det er ikke en spesiell grunn for at det ble som det ble, og det skjedde aldri noe drastisk i privatlivet mitt som mange trodde. Jeg har heller ikke sluttet å blogge, men jeg har heller ikke startet igjen- om det i det hele tatt gir mening. Jeg sluttet rett å slett å dele flere innlegg om dagen fordi jeg ikke fant like mye glede i det jeg drev med. Jeg ønsker først å fremst ikke å dele så mye av privatlivet mitt lengre, men jeg ønsker fortsatt å ha denne siden som et sted å dele bilder, filmer og minner. Jeg skrev en periode nesten kun for klikk, men det er jo også slik bloggverden nå i dag fungerer. Nå når jeg ser tilbake på ting jeg har delt, så skulle jeg ønske jeg droppet noe av det. Jeg angrer ikke, men jeg ville kanskje ikke postet enkelte ting igjen. Det er litt vanskelig å forklare følelsene jeg har kjent på, og jeg tror ikke helt man skjønner det før man er i samme situasjon. 

Stor TAKK til alle dere som spør hvordan jeg har det, og har hatt det.  Det er kanskje ikke så rart at dere trodde det hadde skjedd noe, men det har det heldigvis ikke. Jeg har det kjempefint og har så mye gøy i vente. Jeg prøver å finne ut av hva jeg vil framover, og hva jeg må gjøre for å komme meg dit. En ting jeg lærte i fjor er å bli flinkere til å følge magefølelsen min, og ikke minst gjøre det som får meg til å føle meg bra. Nå når jeg først er “tilbake” her så kan jeg jo også fortelle hva som vil skje framover. Det kommer ikke innlegg hver dag slik som før, men det kommer bilder og litt tips nå og da. Framover tar jeg nok også med meg kamera litt oftere, for hvem elsker ikke å se tilbake på bilder fra sene sommerkvelder?  Jeg har alltid elsket å ta bilder, redigere og filme – derfor er det fint å kunne ha et sted å dele noe av det. Jeg skal også gjøre noe utrolig gøy etter sommeren, som jeg absolutt vil dokumentere masse fra. 

Håper dere får en kjempefin start på uken, så snakkes vi plutselig ♥