Teamday

Til tross for en kjedelig natt, så har dagen i dag vært overraskende bra. Vi startet dagen med å dra ned til politistasjonen og der var de heldigvis veldig behjelpelig. De skrev en rapport som vi skal hente på mandag, for da har de fått den oversatt til engelsk. Det er også lørdag (no shitt hehe) og det betyr FRI og teamdag. Vi har hatt volleyballturnering og kost oss masse i solen. Livet her er virkelig fantastisk, og jeg unner alle å jobbe i utlandet en gang. Jeg kunne sikkert jobbet her flere år til, men kjenner også at jeg begynner å bli litt ferdig. Det har sikkert med at det har skjedd flere dårlige hendelser på under to uker i år, enn det gjorde på to måneder i fjor. Det er ikke noe jeg kunne gjort noe med, og jeg har uansett hatt det veldig fint. Det blir ikke gøy å forlate alle menneskene her, men vi treffes heldigvis igjen på reunion i November. Dette innlegget har nesten tatt meg fire timer på grunn av internettet, så nå må jeg virkelig hoppe i dusjen å gjøre meg klar. Vi skal ut å spise og ellers ha en rolig lørdag, det trengs💖💖 Edit; har enda ikke dusjet og nettopp spist mcflurry, såå nå må jeg kjøpe takeaway i stedet for å dra ut å spise. Gjett om jeg gleder meg til å komme hjem til Norge og bra internett.

Er det en ting jeg ikke er så fan av med utlandet, så er det alle krypdyrene! Haha dere skulle sett panikken til alle når den kom flyvende. Selv måtte jeg så klart ta fram kamera og knipse et bilde😅

Ranet.

Hei alle sammen. Nå har jeg nettopp tatt meg en powernap, noe jeg virkelig trengte etter en alt for lang og kjedelig natt. Jeg kom hjem rundt halv 3 i går og da finner jeg først ikke macen min noen steder, og heller ikke Martine roomien min sin. Jeg så over alt og trodde først noen skulle tulle med oss oss. Da vi dro ut tidligere på kvelden var døren låst og balkongen også, men balkongdøren sto åpen da vi kom hjem på natten. Jeg skriver deretter i gruppechatten og ikke lenge etter kom Martine til hotellet. Hun oppdaget med en gang at alle pengene hennes også var borte. Ingen skjønner hvordan det har skjedd, spesielt siden vi bor i tredje etasje. To mac, en lader, go pro og masse penger er blitt stjålet. 1. Noen har nøkkel til rommet vårres eller 2. Noen har klatret inn fra taket og lirket opp låsen på balkongen. Jeg vet ikke hva jeg skal tenke om det som har skjedd, men uansett er det utrolig kjedelig. Jeg hadde utrolig mye på macen som jeg ikke har overført til hardisken enda, og det er det jeg føler er mest kjipt. Bilder og videoer er noe du ikke kan få tilbake. Jeg skal heldigvis reise hjem om 2 dager, så da får jeg forhåpentligvis fikset ny Mac når jeg kommer hjem. Jeg håper selvfølgelig jeg får igjen på forsikringen også, for om ikke er det utrolig kjipe penger å måtte bruke nå. Jeg kommer til å fortsette å skrive, men sikkert forståelig at det ikke blir helt som før. Nå sitter jeg å blogger fra mobilen, og det kan jeg ikke huske å ha gjort på lenge. Jeg håper teksten og størrelsen blir som jeg håper, men om ikke er det vel bedre enn null blogging. Jeg var utrolig oppgitt i natt, men jeg prøver å ikke tenke alt for mye på det. Det er ikke det verste som kunne skjedd, og jeg er bare glad vi ikke var der om det var noen som faktisk brøyt seg inn. Hvem vet hvem som kunne kommet? Nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte resten av min nest siste dag. Nå vet dere i alle fall hva som har skjedd! Det var flere som lurte etter jeg postet en story i sinne i natt. Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så sur haha… håper dere får en suuper lørdag, så kommer det et nytt innlegg om litt! Vi har hatt teamdag, så jeg har litt bilder derifra. ❤❤ u the best

Rhodostips – billig og god mat

Arena sports bar & grill bar 

Adresse: Str. Griva 2, Rodos 851 00

 

Jeg var nødt til å tipse dere om favorittrestauranten min her på Rhodos, og nå har jeg endelig tatt litt bilder som jeg kan vise dere. I fjor spiste jeg her 80% av oppholdet og jeg ble og blir aldri lei. Jeg er ikke en person som liker å bruke masse penger på fancy restauranter når jeg er på ferie, for man spiser tross alt ganske mye ute. Det er gøy å pynte seg å dra litt finere steder av og til, men denne er perfekt de fleste dagene i uken. Her får man maten raskt, det er billig og det jeg har smakt har vært utrolig godt. Er du glad i å se på sport når du spiser er dette også et perfekt sted å dra til, de har mange skjermer hvor de viser det meste man ønsker å se. Jeg spiser som regel alltid det samme, halloumi caesar salat og ferskpresset appelsin juice♥ Juicen smaker såå godt og halloumi er alltid godt! Chicken pasta (uten kylling for min del) smaker også himmelsk. Jeg betalte 7 euro, som er 66 norske kroner for måltidet mitt. Anbefaler birkelig alle å ta turen innom om dere er eller skal til Rhodos. 

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er bikinitoppen fra? 
Den finner dere HER 

Er du og Petter kjærester eller har vært det? 

Nei jeg og Petter har alltid bare vært venner. Han er som en bror for meg, så det ville blitt veldig rart om vi skulle hatt en greie.

Har du god selvtillit? 

Jeg vil si at den er ganske bra. Den blir bare bedre og bedre og det elsker jeg! Det er viktig å ha det bra med seg selv. Det trenger ikke handle om at jeg føler meg som verdens fineste, men at jeg er fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut og er som person. 

Leier du eller eier i Oslo? 

Jeg leier 

Hvor lenge skal du være i Rhodos? 

Jeg reiser hjem på mandag ♥

Er han du møtte i Rhodos i fjor også der i år? 

Han har vært her, men er her ikke nå. 

Pepsi eller cola? 

Pepsi Max !!

Har du følelser for noen akkurat nå 

Kan ikke si at det er følelser inn i bildet, men jeg har en i tankene en del (hele tiden heh) 

Hvor er bikinitrusa fra? 

Den finner dere HER 

Hvem er dine to nærmeste etter paradise hotel? 

Andrea og Petter ♥♥ Morro at de faktisk var partnere også, og at vi spillet mot hverandre. 

 

Hva er ditt beste minne fra Mexico? 

Første dagen og pressedagen var utrolig morro. Alt var så nytt og spennende! Jeg elsket også kvelden vi kledde oss ut og jeg var utkledd som et troll, og lurte Andrea til å bytte til det styggeste kostymet! Haha

 

Hva synes du om topp 5 på topplisten? Leser du bloggene, kjenner du dem, positive og negative sider? 

Shitt! Jeg merker dette er litt skummelt å skulle uttale seg noe særlig på, spesielt siden jeg ikke kjenner noen nesten, MEN la oss holde det kort. Per dags dato ser topplisten slik ut: 

1. Pilotfrue – Jeg leser ikke bloggen hennes, kjenner henne ikke, og har kun sett henne på bloggerne. Hun virker som en veldig søt og positiv dame! Elsket å følge med på prosessen når hun og mannen ønsket å bli gravid. Hun synes ikke noe om jenter som går toppløs på stranden (noe jeg elsker å gjøre) og hun vil ikke at sønnen skal leke med dukker, det var de to negative sidene jeg kunne hente hos denne. 

2. Sraad. – Kjenner henne ikke, men leser bloggen fra tid til annen. Hun har fått en del ufortjent hat mot seg selv den siste tiden, men også utrolig(!) mye av det er selvgjort. Siste bilde på Instagram med pengene feks, ting som det er for meg helt latterlig å skulle poste. 

3. Sofienils1 – Venninner og er en jente med mye energi. Flere av dere har lurt på om hvorfor vi aldri henger, og det har jeg ikke noe bra svar på egentlig. Det har ikke skjedd noe drastisk, og vi begge er jo også på ferie nå. Jeg leser fortsatt bloggen hennes da haha♥♥

4. Mammatilmichelle – Leser ikke bloggen og kjenner henne heller ikke. Jeg vet ikke helt hva som skjer på bloggfronten om dagene, men det har kommet et par innlegg som har sjokkert meg litt. Når det skal sier så tror og håper jeg hun er en god mor for alle ungene sine. 

5. Stina – Kjenner ikke og leser ikke bloggen. Hun virker som en jente med mye energi og godt humør. Hun har kommet meg et par gullkorn på bloggen som har fått meg til å rynke litt på panna, men ingen kan vel alltid si ting rett hele tiden. Ikke ta tips fra stygge folk feks? Jesus

 

Føler du selv du har forandret deg mye det siste året? 

Dette er nøyaktig tatt for et år siden i Rhodos, og jeg føler ikke jeg har forandret meg så mye utseendemessig. Hvordan jeg føler meg og er utad har forandret seg mye da, og til det bedre vil jeg si. Det er vanskelig å sette finger på hva som har endret seg, men jeg merker det veldig. Det er godt å bli eldre og lære seg hva som er viktig og ikke viktig, og lære å elske seg selv. Dypt<3


 

 

Jeg kommer hjem igjen!

Nå er flybillettene hjem booket og om under en uke er jeg hjemme i Norge igjen. Det er litt trist å skulle forlate, men jeg kjenner også at det blir veldig godt å komme hjem. Det er ikke lenge siden jeg skrev at jeg ville være en uke til husker dere kanskje, men ting endrer seg fort kan man si. Det er ikke alt jeg kan bestemme over selv, og noen ganger går ikke ting som man hadde håpet på. Det er lett å skylde på seg seg i situasjoner man tror man har kontroll over, men jeg er ferdig med å føle meg dårlig. Jeg har hatt noen dager hvor humøret mitt ikke har vært på topp på grunn av ting som har skjedd, men jeg kjenner at jeg får fokusere på andre ting å prøve å kose meg resten av ferien. Først var jo planen å ikke komme tilbake til Rhodos, og så valgte jeg å dra tilbake i 2 uker like vell. Derfor holder jeg meg til planene jeg hadde og reiser hjem igjen. Jeg har fått møtt dem jeg ville møte, jeg har solt meg og kost meg masse tiden jeg har vært her. Jeg har fortsatt en liten uke igjen, så resten av ferien skal jeg virkelig utnytte fult. 

 

JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM TIL: 

Trening. Jeg tok med meg treningsklær, men siden jeg har vært syk har det ikke vært en bra ide å trene. Jeg føler meg alltid bedre når jeg trener, og jeg var i gode rutiner før jeg reiste hit. Jeg gleder meg til å komme tilbake til samme rutiner. 

Leiligheten min. Jeg gleder meg ekstremt mye til å sove i sengen min igjen, og til å ta en lang og god dusj.

♥ Venner. Jeg gleder meg til å se bestevenninna mi igjen, og til vi kan sitte i parken i flere timer å bare prate. 

♥ Å bli frisk. Rhodoshosten blir man ikke kvitt her nede har jeg merket, og jeg går konstant rundt og er litt småsyk. Heldigvis har jeg ikke så ille hoste lengre, men nok til å ødelegge litt av nattesøvnen min. Her får man også kjøpt antibiotika uten resept, så det skal jeg kjøpe med meg hjem slik at jeg kan bli helt frisk igjen.

♥ Varmen. Hvor luksus er det ikke at været er like fint hjemme som det er her? Det er jo det som pleier å være det verste med å komme hjem fra ferie, men nå har jeg ingenting å grue meg til. Perfekt for meg som hater kulden. 

UFLUKTGjett hvem som ikke skal bestille salat på denne restauranten igjen, og måtte bestilte stor dessert etter middagen? Me! Haha den var veldig god da, men shitt for en liten porsjon. 

 

Nå ligger jeg i sengen og har nesten nettopp våknet etter en kort powernap. Jeg hadde egentlig ikke planer om å sove, men før jeg viste ordet av det lå jeg i dyp søvn. Det er lett å bli trøtt etter man bruker så store deler av dagen i solen. I dag etter vi hadde jobbet og hatt møte dro jeg å Petter på en liten utflukt. Jeg var på samme sted i fjor å tik bilder, men for Petter var det første gang. Jeg elsker å kjøre rundt å se, ta bilder og bli bedre kjent med øyen. Nå er det ikke lenge igjen til jeg skal hjem heller, så de neste dagene skal jeg absolutt utnytte. Vi tok masse bilder og jeg elsker virkelig alle. Livet er virkelig fint for tiden. Nå skal jeg snart ta meg en dusj før jeg skal fikse meg å dra ut å spise. I morgen vil jeg inn til gamlebyen å spise, for der har jeg enda ikke vært i år. Rart med tanke på at det var min absolutt favorittsted her på øyen i fjor, det er så fint der! Skal ta masse bilder å vise dere. Nå skal jeg hoppe i dusjen, vi snakkes♥Monster.

Er du en av de som klager på det som skjer i Kina, men samtidig støtter like grusomme industrier? 

 

I dag så jeg igjen en ny video på Facebook. Folk deler, engasjerer seg og kommenterer på det grusomme som foregår og har foregått lenge. “Hvordan kan de spise de søte hundene?, Monster, Vi er nødt å stoppe dette, Hvor er hjertet deres?”. Jeg vet at grunnen til at folk engasjerer seg er på grunn av en ting: Det er dyr vi har som kjæledyr i Norge. Hvordan kan vi sitte verden over å si at det de gjør er feil, når vi er med på å støtte like grusomme ting? Hvorfor er det feil at de spiser hund, men rett at vi spiser gris? Dere må ikke tolke dette feil, for jeg mener absolutt ikke at det de gjør i Kina er rett. Det gjør meg trist, sur og oppgitt, MEN det gjør også mye av det som foregår når det gjelder andre dyr som vi og resten av verden spiser, hver eneste dag. Det som kanskje gjør mest vondt er hvor lite kunnskap folk har til feks kjøttindustrien i Norge. Vi tror vi lever i et land der ingen dyr blir pint, stappet inn i småe bur og behandlet dårlig, men det er langt fra sannheten. Skal du reise på ferie i år? 100% at kjøttet du spiser i løpet av ferien kommer fra dyr som har hatt det vondt. Om vi først skal slenge med leppa å irritere oss over hva de på andre siden gjør, så er vi først nødt å åpne øynene for hva vi selv velger å støtte. 

Vi lukker øynene og fortsetter tradisjonene, for man må for guds skyld ikke bli en av de som kutter ned på kjøttet. 

 

JA. Det finnes industrier i Norge som er bedre enn resten av verden, men også vi har en lang vei å gå. 

Visste dere foresten at hvert år dør 100.000 dyr bare i dyretransport i Norge? Dyr skal i følge loven ikke fraktes om de er skadet, syke eller har vondt. Dyr dør ikke av å kjøre bil, og med dette tallet betyr det bare en ting; Loven holdes ikke. 

Jeg sitter her med tårer i øynene for hver gang jeg trykker meg inn på en ny side. Det er så lett å finne info, og det er enda lettere å gjøre en forskjell.

Derfor henger vi ikke lengre.

 

Har du noen gang hatt en venn som stadig sårer deg, ikke er til å stole på og gang på gang bryter avtaler? Bare fordi man en gang har vært venner betyr det ikke at man kan avslutte vennskapet. Et vennskap kan enkelte ganger nesten sammenlignes med et forhold, og når vet man egentlig når nok er nok? 

 

Forskjellig. Man vokser opp og blir kanskje mer og mer ulik enn man en gang var. Jeg har endret meg utrolig mye bare på det siste året feks, og det kan jeg fort merke om jeg møter venner jeg før hadde kontakt med og ikke nå. Man kan endre seg utrolig mye når man er ungdom, og det har jeg fått bevist gang på gang. 

Egoistisk. Personer som ikke klarer å glede seg på andre sine vegne, eller kunne brydd seg mine om hva vennen føler, skal gjøre eller vil fortelle. Personen er alt for opptatt av seg selv, og har derfor ikke plass til noen andre. Du skal ikke behøve å krige etter oppmerksomheten fra en venn. 

Baksnakker. Snakker du stygt om meg eller mine venner så kan du ikke regne med at jeg kommer prøve å holde på vennskapet. Jeg kan tilgi mye, men en plass går grensen.

Ikke de samme verdiene. Denne er viktig synes jeg. For min del kan du være så snill og lojal som bare det, men er du feks rasistisk eller homofob? Da er du ikke noen jeg vil omgås meg.

Taper mer enn det gir. Du fortsetter å holde på vennskapet som en gang var bra, men forholdet blir bare mer og mer tapende enn givende. Et vennskap skal jo være noe positivt, ikke gjøre hverdagen vanskeligere.

Det gikk begge veier. Noen vennskap er så enkelt som at begge partene ser på det som å møtes som en forpliktelse. Det blir derfor kun en lettelse om man bryter kontakten.

Og til slutt: Vennskap kan alltids bygges opp igjen, og jeg tror at en måte er å prøve å se forholdet fra hverandres perspektiv. Snakk om det som plager dere, prøv å lær av hverandre og ta opp ting med respekt. Gjør du eller dere det som kan for å redde forholde og det ikke fungerer, da er det kanskje på tide å avslutte det.

Samme reglen om igjen.Hei alle sammen ♥ Hvordan har dere det? Jeg har det fortsatt fantastisk her i Rhodos, til tross for at jeg har blitt syk (igjen). Jeg som trodde det skulle hjelpe å ikke feste så mye for å holde seg frisk, men det gjorde det absolutt ikke. Det er kanskje ikke så rart at jeg også har blitt syk, for 90% av alle som jobber her driver å hoster hele tiden. Heldigvis er det kun verst om morgenen og kvelden (!!), og utover dagen blir formen alltid bedre. Jeg har ikke så mye annet å klage over, så jeg klarer meg fint. 

 

Tiden her nede går utrolig fort, og tenk at jeg bare har en uke igjen. Jeg satt faktisk i går å vurderte å bli igjen en uke til, men jeg har ikke bestemt meg helt. Jeg må se hvor mye penger jeg kan tjene her nede, og jeg har jo også jobb hjemme i Oslo. Vil jeg være igjen her må jeg bytte bort tre vakter, og vite at jeg tjener mer penger her enn jeg ville gjort hjemme. Jeg må nok bestemme meg i løpet av de neste to dagene, men kjenner jeg meg selv rett så prøver jeg kanskje å bli igjen en uke til. Jeg har så lite å bekymre meg over og jeg har det så utrolig gøy med alle som jobber her. Vi er som en stor familie, og derfor er det ikke bare bare å skulle forlate alle sammen. Nå sitter jeg på rommet med Martine roomien min og Petter, snart skal jeg hoppe i dusjen og begynne å stelle meg. I kveld skal jeg jobbe og forhåpentligvis prøve å legge meg tidlig. Er det noe dere ønsker mer av på bloggen så let me know! Åpen for forslag ♥ Vi snakkes 

MIDSOMMERFEIRING

Hei dere! Nå har jeg nettopp dusjet og kommet meg opp av sengen. Dagen i dag har startet litt sent, men noen timer ekstra søvn var nødvendig etter feiringen i går. Min første midsommerfeiring gikk over alle forventninger. Jeg hadde det så gøy hele dagen, og det var utrolig god stemning på eventet. Den eneste dagen i sesongen hvor alle som jobber her får feste sammen, så det var utrolig mye folk – både turister og workers. Jeg var også veldig flink å ta bilder, så det var veldig gøy å se igjennom alle da jeg våknet i dag. Jeg tenkte bare å stikk raskt innom å dele litt bilder med dere, og må nå løpe fordi de andre står å venter. Vi skal se kamp og dra å spise! Vi snakkes senere ♥♥